Rihanna meglovagolta Gáspár Evelynt budapesti koncertjén
2011. december 16. 19:07
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
63 ezer forint???? nem sok ez egy kicsit? igaz... aki megteheti
2011. december 17. 07:35
|
iciripiciriborsökörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 142650 offline
|
Ebből is látszik h eg díva....63 ezer forint???????picit sok nem??
2011. december 17. 10:00
|
|
tincsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 161546 offline
|
iciripiciriborsökör
Szerintem meg ebből is látszik, hogy jo a hangja szerintem nem sok hozzá képest viszonylag kevés nagyon kevés amugy telt ház voolt szoval ennyi
Szerintem meg ebből is látszik, hogy jo a hangja szerintem nem sok hozzá képest viszonylag kevés nagyon kevés amugy telt ház voolt szoval ennyi
2011. december 20. 19:13
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
tincsa
Teljesen egyet értek veled!Ha én olyan gazdag lennék mint ők akkor én is adtam volna annyit a jegyért.
Teljesen egyet értek veled!Ha én olyan gazdag lennék mint ők akkor én is adtam volna annyit a jegyért.
2011. december 23. 23:53
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nagyon érdekes!Evelyn nem is olyan régen még olyan állapotban volt,hogy ha leveszi azt a készüléket,vagy mi,meg ha nem pihen,nem állhat lábra többé.Azt mondták,hogy a karácsony sem lesz a legjobb,mert még akkor sem tud majd járni.Erre koncertekre megy.Ebből látszik,hogy a baleset is kamu volt,szerintem.Vagy tényleg megtörtént,csak eltúlozták az egészet..
2012. március 13. 16:33
Idézet (janet7 @ 2011.12.10. 10:28)
A kedvencem az volt, hogy a Fókuszban (vagy hol volt ez) gyakorlatilag burkoltan kimondták, hogy Rihannát rohadtul nem érdekelte az egész, nem volt kedves, még csak hozzá sem szólt (a közönséghez is 3 szót szólt hozzá kb.), de aztán még bevédték azzal, hogy dehááát biztos azért jó volt Evelinnek, meg így meg úgy. Érdekes...
Jajj nem, a kedvencem mégsem ez volt, hanem az, hogy mindenféle hatalmas, úttörő, egyedi, fantasztikus énekesnőnek leírták Rihannát. Hát amiket mondtak ott...én így lestem:
. Malektól meg icipicit pofátlanság volt az a kijelentés, hogy háát nincs tökéletes hangja, de megvan a kisugárzása, a múlt szombati Gergős beszólás után. De mindegy
Ja, amúgy a cikk megfogalmazása megfizethetetlen. Nagyon tetszik
Jajj nem, a kedvencem mégsem ez volt, hanem az, hogy mindenféle hatalmas, úttörő, egyedi, fantasztikus énekesnőnek leírták Rihannát. Hát amiket mondtak ott...én így lestem:
Ja, amúgy a cikk megfogalmazása megfizethetetlen. Nagyon tetszik
Voltam a koncerten, ha neked az 3 szó volt akkor valami baj van a matekoddal!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: