Új tetkót villantott Demi Lovato
2011. december 10. 13:32
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
ouuu... nekem nagyon tetszik.
és igaz: "Mert néha csak egy kevésre van szükség belőle"
2011. december 10. 14:57
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.12.10. 13:05)
Tényleg jó meg minden, de felmerült bennem egy gondolat. Mostanában túl sok hatás, inger érte, ami elég sok mindent befolyásolhat. Ilyenkor kreatívabb az ember, ez látszik az új albumán is. És egyszerre nagyon sok dologban mozog, sok mindenben hisz. Erre példa a tetoválásai. De egy idő után "lenyugszik", csomó dologról elfelejtkezik, elhagy olyan dolgokat, amik régen az alapvető filozófiájához, rutinjához tartozik. És így megbánhatja a tetoválását is. Legalábbis nekem is volt ilyen korszakom, nálam így volt.
Énis így gondolom.
Pár hónapja azt mondta, nem fog egy ideig tetkót csináltatni... úgy látszik ez idáig tartott. Nekem igazából tetszenek a tetkói, sőt imádom őket, ez is rohadt jó lett csak meg ne bánja őket. Bár az elhelyezés lehetett volna máshol is.
2011. december 10. 16:25
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szuper. És a legjobb az egészben, hogy neki ez nagyon sokat jelent.
2011. december 10. 16:44
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Nagyon jó!
Bár...Engem ez a Faith szó nem nagyon érint...
Nem vagyok vallásos.
De ha Demi az
Váljék egészségére!
Jó tetkó!
Bár...Engem ez a Faith szó nem nagyon érint...
Nem vagyok vallásos.
De ha Demi az
Váljék egészségére!
Jó tetkó!
2011. december 10. 17:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem tetszik
faith...
olyan dallamosan hangzik
ha tetoválásra adnám a fejemet,én is olyat igyekeznék választani,mint ez,aminek van jelentése.mert szerintem ezzel a szóval nem nyúlt mellé,ezt legalább nem bánja meg másnap,hogy ott van.
viszont szerintem is kezd kicsit túl sok tetkója lenni,de amíg "értelmeseket" csinál,addig nem kötök bele
viszont szerintem is kezd kicsit túl sok tetkója lenni,de amíg "értelmeseket" csinál,addig nem kötök bele
2011. december 10. 17:27
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
SZerintem ez egy rohadt nagy reklám fogás, és ez az egész " tetoválom magam" egy majmolás. Ezeknek nincs jobb dolguk, mint sírnak, verik magukat a színpadon, és reklámozzák magukat. AZ összes ilyen disney, és a mostani énekes semmire se jók. Mindenki szét tudná varratni magát ilyen idétlen dolgokkal.
2011. december 10. 17:31
Deminek ez sokat jelent jól néz ki nekem a legjobban a kereszt tetszik a kezén
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: