Egyre inkább úgy tűnik, hogy a brit lánybanda legújabb, szám szerint 13. kislemezének előkészületei elkezdődnek. Már az a hír is kiszivárgott, hogy a Travie McCoyjal készített közös dal fog a piacra kerülni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Saturdays máris az új kislemezen dolgozik
2011. december 09. 18:50
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Remélem végre az egész világ megismeri a nevüket, egyedi lánybanda ként indultak, viszont mostanába kissé átmentek tucatba(persze nem minden számukkal).Tehetségesek és előbe sem keltenek csalódást és kíváncsian várom az egészet, tűkön ülök
2011. december 09. 21:30
Szerintem tehetségesek.Remélem most már sokkal többen fogják ismerni a nevüket
2011. december 10. 10:39
Nem ez a kedvenc számom az albumról, bíztam benne hogy nem ebből lesz először kislemez de valahogy számítottam rá. Mindegy a lényeg hogy lesz új dal is!
2011. december 16. 10:52
Szerintem ez nagyon jó szám és már várom a klipet is.
És egy új albumnak meg különösen örülnék,bár tudom,hogy múlt hónapban adták ki az előzőt
De belőlük sosem elég!
És egy új albumnak meg különösen örülnék,bár tudom,hogy múlt hónapban adták ki az előzőt
2012. január 02. 15:14
Már nagyon várom,ezt a számukat is,szerintem ez is jó lesz,főleg hogy Travie McCoy is énakelni fog.Mindegyik számuk jó volt eddig és ez is az lesz,várom már.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: