Starity

Lindsay Lohan - Playboy 2012/Jan/Febr (+18)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 09. 18:37 #1
- törölt felhasználó -    
Na megtörtént.Napvilágot kapott végre a várva várt kép sorozat LiLo-ról.Hivatalosan is megmutatta magát mezítelenül Lindsay kisasszony. Hát mellben nem gyenge, de alaposan át retusálták a fotókat! Alig lehet rá ismerni.Elnézést a képek minőségéért, de csak ezt tudtam megkeríteni,egyenlőre.Talán később jobb minőségben és nagyobb méretben is fellelhetőek lesznek a neten.
1 felhasználónak tetszik: heffer
2011. december 09. 19:05 #2
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Számomra ezek a képek nem szexisek,nem erotikusak csak béna másolatok mellow.gif Lehet,hogy egyedül vagyok ezzel így,elnézést a rajongóktól- régebben én nagyon szerettem Lindsay-t,de mostanában csak a fogai jutnak az eszembe,ha ránézek..

A képekért köszi,már kíváncsi voltam rájuk! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: joe_r, Gajcsi
2011. december 10. 12:33 #3
- törölt felhasználó -    
7 felhasználónak tetszik: Bazsi 23, kriszti145, Devil003, Lindsay019, heffer, Dido, dave095
2011. december 11. 15:59 #4
Dido
Dido
_______
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
valaki azt írta, hogy ezek nem erotikusak... ohmy.gif ..hát ha ezek nem azok akkor mi a tököm erotikus?? blink.gif
qvajóképek!! thumbsup.gif
2011. december 11. 20:08 #5
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Dido @ 2011.12.11. 15:59)

valaki azt írta, hogy ezek nem erotikusak... ohmy.gif ..hát ha ezek nem azok akkor mi a tököm erotikus?? blink.gif 
qvajóképek!! thumbsup.gif

Tesó, szólj asszonypajtásnak, hogy nézze meg a képeket, majd olvassa el a hozzászólásod, utána vágjon kupán... rohog.gif _nevet.gif tongue.gif

Egyezzünk meg abban, hogy ez a sorozat maximum gyenge másolata az eredetinek. Valaha imádtam Lindsay-t, de manapság ezt már nem tudom elmondani róla. Nem az a bajom, hogy botrányt botrányra halmoz, hanem az, hogy árnyéka korábbi önmagának.

Ha a képeket nézem, akkor élettelen, agyonretusált, a mostanában divatos remake már ide is begyűrűzött. Ez mondjuk nem Lindsay hibája, ez a Playboy évek hosszú sora óta tartó mélyrepülése, akármelyik országban is legyen. És bár minden testi adottsága meg van ahhoz, hogy Playboy nyuszi legyen, mégis, annyira steril ez a sorozat, hogy az már fáj, és sajnos LiLo a közelében sincs Monroe-nak...

A képeket természetesen köszönöm! beer.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: LaTasha, Gajcsi
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok