Szerinted melyik klip 2011 legjobbja?
2011. december 09. 17:25
Számodra melyik volt az a klip, amely idén vitte a pálmát, és miért? Mi tetszett benne leginkább, és mi legkevésbé?
2011. december 09. 17:29
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Legjobb:
Demi Lovato- Skyscraper, őszinte és érzelmes volt és erőssé tett.Mikor a legnehezebb lelki állapotba voltam rágondoltam a dal értelmére és a szövegére, ösztönzött önmagamra, arra akire vagyok és, hogy ne játsszam meg magam, legyek az aki és a klipből is a lényeget lehet kiszűrni, passzol a dalhoz.
Demi Lovato- Skyscraper, őszinte és érzelmes volt és erőssé tett.Mikor a legnehezebb lelki állapotba voltam rágondoltam a dal értelmére és a szövegére, ösztönzött önmagamra, arra akire vagyok és, hogy ne játsszam meg magam, legyek az aki és a klipből is a lényeget lehet kiszűrni, passzol a dalhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2011. december 09. 18:49
Nekem Taylortól a You Belong With Me a kedvenc klipem, de az nem idei, úgyhogy jobbat nem tudok...
2011. december 09. 18:50
Mindenféle elfogultság nélkül Rihanna Man Downjára esett a választásom: azok közé a klipek közé tartozik, amelyek megrendítettek és elgondolkodtattak. Mondhatják a nagyokosok, akik betiltották a sugárzását, hogy erőszakot közvetít, de Rihanna olyan témát ragadott meg, amelyekről mások szólni sem mernek.
2011. december 09. 21:57
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Cher Lloyd Ft Mike Posner- Whit your love nagyon laza én nagyon birom, mert olyan békés a szinvilága is tetszik nekem ez a klip viszi a dijat
melasz12
2011. december 09. 22:00
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
30 Seconds to Mars - Hurricane klipjét mondanám a legjobbnak.Epikus, művészi, tökéletes! Bár nem éppen az én korosztályomnak való, azért iszonyú jó. Le a kalappal drága Cubbinsunk előtt
2011. december 09. 22:07
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
mindenképpen Selena Gomez-Who Says...nem csak azért őt választottam mert kedvencem ennek most semmi köze hozzá hanem a dal mondani valója miatt hogy légy önmagad és mindenki ugy jó ahogy van mert senkiből nincs még egy úgyanolyan és hogy ne halgass másra hogy más mint mond te csak ön magad légy
2011. december 16. 14:32
Shakira-Antes del las 6
Úgy gondolom hogy gyönyörű hangja van a dalban, az pedig végképp egy plusz pont, hogy a klipjét koncerten forgatták. Így megmutatta azt, hogy nem csak szereti a rajongóit, ha nem élőben is zseniális és páratlan hangja van.
Továbbá JLo Papija is bejön. Jó kis latinos(ami nálam létfontosságú
), és a klip is zseniális lett. Sokáig el tudom hallgatni.
Úgy gondolom hogy gyönyörű hangja van a dalban, az pedig végképp egy plusz pont, hogy a klipjét koncerten forgatták. Így megmutatta azt, hogy nem csak szereti a rajongóit, ha nem élőben is zseniális és páratlan hangja van.
Christinna
2011. december 16. 19:44
Idézet (Porcicca @ 2011.12.16. 14:32)
Shakira-Antes del las 6
), és a klip is zseniális lett. Sokáig el tudom hallgatni.
A számból vetted ki a szót! Nekem is ez a kettő tetszett legjobban
2011. december 23. 10:57
Nekem Seo In Guk - Love Again klipje tetszett a legjobban
2011. december 23. 10:58
Adele - Someone like you
Gyakran az egyszerűségben rejlik a nagyszerűség.
Gyakran az egyszerűségben rejlik a nagyszerűség.
kriszti145
2011. december 23. 11:08
Már egy ideje szemezek evvel a témával, most végül nem csak nézni tudom, hanem elmondani is, hogy nekem ebben az évben melyik klip tetszett a legjobban...
Amig meghoztam a döntést sokat gondolkodtam szoros verseny volt a Maroon 5 Ft. Christina Aguilera - Moves like Jagger, Beyoncé - Run the World (Girls) és Ricky Martin - Frío klipjei között, végül a választásom Beyoncé klipjére esett, valahogy ez a klip jobban megfogott mint a többi, ám így is nehéz volt meghozni a döntést, mert a Moves like Jagger egy elég különleges klippel rendelkezik, és Ricky a mai napig is a legjobb formáját hozza a klippekben...
Amig meghoztam a döntést sokat gondolkodtam szoros verseny volt a Maroon 5 Ft. Christina Aguilera - Moves like Jagger, Beyoncé - Run the World (Girls) és Ricky Martin - Frío klipjei között, végül a választásom Beyoncé klipjére esett, valahogy ez a klip jobban megfogott mint a többi, ám így is nehéz volt meghozni a döntést, mert a Moves like Jagger egy elég különleges klippel rendelkezik, és Ricky a mai napig is a legjobb formáját hozza a klippekben...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.