Shakira megvált hosszú tincseitől
2011. december 09. 15:41
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Szerintem ez is ugyanolyan jól áll neki, szerencsés alkat. Ezek után nem hinném, hogy még visszanöveszti... De ki tudja. 30 fölött szerintem már jobban áll a rövidebb haj az embereknek, vagy legalábbis vannak olyanok, akiknek nem. vagy legalábbis ne fenékig érő... De Shakira még mindig 20-nak néz ki.
2011. december 09. 15:45
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Ez iszonyú az előbbi hajához képest. LaTasha osztom a véleményedet teljes mértékben. Így már nem az aki
2011. december 09. 15:53
Bagyon csinos ez az új haj!!! Bár sajnálom a régit
(
2011. december 09. 15:54
Nem hiszem, h a hajának köze lenne ahhoz, h hitelesen tud-e előadni egy dalt vagy sem -.-'
Egyébként nem rossz, de a hosszabb sokkal jobban áll neki. Meg most mit háborogtok? Ez csak haj, majd visszanő!
Egyébként nem rossz, de a hosszabb sokkal jobban áll neki. Meg most mit háborogtok? Ez csak haj, majd visszanő!
2011. december 09. 16:01
Most mit izéltek? Szerintem jól áll neki! Ha meg nem tetszik neki, megnöveszti.
2011. december 09. 16:03
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nagyon csinos így is!Csak még furcsa,ezt meg kell szokni.Amúgy ha nem tetszik neki,vagy szeretne hosszú hajat,vagy megnő,vagy--->póthaj.Nem kell aggódni,megoldja.Végül is az ő haja,nekikell,hogy tetszen.Az már más,ha van,akinek nem tetszik.
2011. december 09. 16:25
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Szerintem jól áll neki! 
Bár sokak szerint nem
Jól áll neki,csak még meg kell igy szokni őt.
Bár sokak szerint nem
Jól áll neki,csak még meg kell igy szokni őt.
2011. december 09. 16:32
nekem nem nagyon tetszik.. és fura kicsit ez a katy-s koppintás XD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: