Úgy tűnik, a legújabb hollywoodi trend közé tartozik a repülőgépen folytatott hiszti: egyes sztárok már-már örülhetnek, hogy egyáltalán felengedik őket a járatokra. Lássuk, ki az a tíz celeb, akinek repülőgépes botrányától volt tele a sajtó!
A teljes cikkhez kattints ide!
A tíz leghíresebb repülőgép-dráma
2011. december 09. 13:58
2011. december 09. 14:13
Szerintem Gerard-é, Naomié, és Jusztinosé a legdurvább. Gerard csak "szimplán" bunkó volt, Naomi és Justin meg már azt gondolják, hogy minden az övék...
2011. december 09. 14:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Húha..........és ennyi.
2011. december 09. 14:50
David nagy volt
De Bieber nem repülőgépre való ..
De Bieber nem repülőgépre való ..
2011. december 09. 14:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
justin sztoriján a mai napig jót röhögök,hiába hallottam már vagy ezerszer a dolgot 
gérard-é inkább gusztustalan,mint vicces,de persze kinek mi a humoros.
billie ügyén szerintem nem kell fennakadni,minden pasi lehúzott gatyával jár manapság
josh ezek szerint igazi kocka
a többi sztori szerintem annyira nem nagy dolog,ilyet átlagemberek is csinálnak végülis,csak azok a történetek nem kerülnek címlapra.
gérard-é inkább gusztustalan,mint vicces,de persze kinek mi a humoros.
billie ügyén szerintem nem kell fennakadni,minden pasi lehúzott gatyával jár manapság
josh ezek szerint igazi kocka
a többi sztori szerintem annyira nem nagy dolog,ilyet átlagemberek is csinálnak végülis,csak azok a történetek nem kerülnek címlapra.
2011. december 09. 14:55
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
elég szánalmasak ezek a sztárok, de most komolyan. azért mert ők híresek még nem tehetnek meg bármit.. bár ők szerintem úgy érzik... de ez az utolsó ez valami kegyetlen szemét...
amúgy szerzőnek: iszonyat jó cikk
amúgy szerzőnek: iszonyat jó cikk
2011. december 09. 15:12
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
a Justinos sztorit most hallottam először
2011. december 09. 15:23
Szerintem Naomi Campbell sztorija a legszánalmasabb.. micsoda egy hisztis nő o.O
2011. december 09. 15:27
|
|
paraizo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 302 Azonosító: 128699 offline
|
ennyi idiótát esküszöm... mit nem értenek abbol hogy maradjanak ülve és kapcsolják a a mobilt?! már nagyon el vannak szállva maguktól, mert nekik mindent szabad, mi? -.-
2011. december 09. 15:27
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
"Összepisál":ilyen szó való egy cikkbe???
Amúgy a legutolsó a legdurvább.
2011. december 09. 15:42
Csak az én szememet böki az a mondatrészlet, hogy "Mindenesetre a gitáros öltözéke miatt nem vehetett részt az utazáson"? Ha jól tudom Billie Joe nem a csak (vagy hogy pontosabban fogalmazzak, nem mindig) a gitárosa a Green Day-nek, de javítsatok ki ha tévedek.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2011. december 09. 15:51
pff szánalmas, hogy miket művelnek
justinról inkább nem beszélnék, őt úgy gyűlölöm, ahogy van -.- gerard meg egy undorító barom, ki az a hülye, akkor ilyet csinál?! az lenne a minimum, hogy örökre kitiltsák a repülőkről -.-
amúgy szerintem billie esete meg nem durva, ő nem is tartozik a "celebek" közé (ezt nem csak elfogultságból mondom...).
és igen, @num1Kolosszus, ő elsősorban inkább énekes, mintsem gitáros....
amúgy szerintem billie esete meg nem durva, ő nem is tartozik a "celebek" közé (ezt nem csak elfogultságból mondom...).
és igen, @num1Kolosszus, ő elsősorban inkább énekes, mintsem gitáros....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.