A High School Musical sztárja megmutatta új oldalát, amikor csaknem háromszáz ruhadarabot adományozott egy szervezetnek saját ruhatárából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvált ruháitól Zac Efron
2011. december 09. 11:22
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Na ezért van a kedvenceim közt. :)Annyira jó szívű fiú.
Azért tegyük hozzá,hogy eddig is jótékonykodott,szóval annyira nem új ez az oldala...
Tuti lesznek olyanok akik még ennél a cikknél is belekötnek majd,de az ilyenek bizonyítják,hogy milyen emberek.
Köszönöm a cikket.
Tuti lesznek olyanok akik még ennél a cikknél is belekötnek majd,de az ilyenek bizonyítják,hogy milyen emberek.
Köszönöm a cikket.
2011. december 09. 11:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Misao én is így voltam vele XD
2011. december 09. 11:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
De ez tényleg rendes tőle
2011. december 09. 13:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Teljesen igaza van ! Sok sztár el van magától szállva hogy ő úgy adományozik hogy árverésre bocsájtja ruháit
Szerintem ha több sztár csinálná úgy mint Zac, akkor sokkal többet lehetne segíteni
Azon meg hogy jótékonykodik semmi meglepő nincs, hiszen már hosszú évek óta ezt teszi , csak éppen nem a nyilvánosság előtt
És ebből látszik hogy komolyan gondolja és nem szalad minden adományozáskor a sajtóhoz
Csak így tovább Zac
Ezért imádunk annyian
Azon meg hogy jótékonykodik semmi meglepő nincs, hiszen már hosszú évek óta ezt teszi , csak éppen nem a nyilvánosság előtt
2011. december 09. 13:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Úgy segít, ahogy tud. Mindenképpen becsülni kell azt, aki gondol ilyesmire. Róla tudom, hogy szokott jótékonykodni és általában nem hangos tőle a sajtó, szóval ezt sem tartom visszatetszőnek a részéről. Lehet őt nem szeretni, nekem sem a kedvencem, de tud szimpatikusan, emberien megnyilvánulni, amire sok más mostani sztár képtelen.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.