Egy horvát író azzal vádolta meg a színésznőt, hogy legújabb filmjének forgatókönyvét talán mégsem ő írta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie új filmje csak másolat?
2011. december 09. 09:34
2011. december 09. 14:09
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
s ha ikletet merített ha minden így menne akkor elég kevés filmet dobnának piacra hiszen minden filmben van olyan elem ami hasonlít egy másikra
így akar az íro nagyobb hírnevet szerezni
így akar az íro nagyobb hírnevet szerezni
2011. december 09. 16:37
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Corny4, én is pontosan erre gondoltam.
Ilyen alapon mindenki lop mindent... Egyébként is várható volt valami botrány, mindig van egy-két irigy, aki igyekszik pénzt kicsikarni más sikeréből.
2011. december 09. 16:57
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Mindig felmerülnek ilyen légből kapott pletykák, de BIZTOS, hogy Angie írta a forgatókönyvet. Mi köze volna neki egy horvát íróhoz?? És amúgy is, ha hasonlít az nem az ő hibája, nem tudhatta, hogy valaki már írt HASONLÓT!!
De szerintem ez csak alaptalan vád...
De szerintem ez csak alaptalan vád...
2011. december 09. 19:49
Szerintem nem valószínű hogy szándékosan koppintott, de mondjuk ha a könyv alapból sablonos (amiről persze nem tudok, ez csak egy lehetőség), akkor nem kell meglepődni ha előkerül egy hasonló story Hollywoodban
Am. Corny igazad van
Am. Corny igazad van
2011. december 09. 21:15
Istenem... >.< ennyi erovel be lehetne perelni csomo filmet mert jo a vege.. a happy and is *oppincs lenne?? -,-*
2011. december 09. 21:24
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nincs új a nap alatt, ennek ellenére kétlem, hogy Angelina konkrétan lopott volna. Nem egy producer és egyéb szakember dolgozik a háttérben azért, hogy a neve feddhetetlen maradjon.
2011. december 10. 10:35
Én nem bírom ezt a nőt, de a filmet megnézném. Remélem tényleg nem lopta az ötletet!
2011. december 10. 15:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (corny4 @ 2011.12.09. 16:21)
ugyan már, annyi történet hasonlít egymásra a világban.
szinte lehetetlen vmi új történetet kitalálni

De egy szerb katona és egy muzulmán nő szerelméről nem sok könyv vagy film született, főleg nem a háború idején. Attól, hogy a körítést megváltoztatták a filmben a fő motívum ez a szál.
A cikk meg rosszul lett fogalmazva/értelmezve, mert nem a forgatőkönyv írásáról szól a vádaskodás, hanem a fent említett 2 dolog azonossága/hasonlósága a könyv és az elkészült film között.
Hollywoodban jó alapötletből van hiány. Ha van jó ötlet, utána könnyű megírni köré a cselekményt. Spielbergnek létezik egy weboldala, ahova mindenki megírhatja max 5 mondatban filmötletét. Ha lát benne fantáziát és valamit ki tud hozni belőle ő vagy a cége, akkor 500 dollárt kapsz érte. Ennyire nincs ötletük, hogy már ilyenekhez folyamodnak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 04. 14:11
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Én tényleg Jolie párti vagyok, mert szeretem ezeket a csak színészetből híressé lett, tehetséges, munkás színészeket. De nagyon elszomorítana ha így próbált volna hírnevet gyarapítani, mert nagy a valószínűsége, hogy igaza van a horvátnak. Könnyű a sztárvilágban ismeretlentől egy nagy befolyásoltságú milliárdos celebnek az ilyent megtenni. Mert hát megteheti. De nagyon remélem hogy elfogadható bizonyítékkal igazolják hogy ez nem így történt..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.