A két éve elhunyt Michael Jackson tizenhárom éves lánya elárulta, hogy szívesen szerepelne egy filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson lánya a filmvásznon?
2011. december 08. 19:33
Máris főszerepet akar? Nem kapzsi egy kicsit? :/
Am MJ halála után a nagyapja akart belőle színésznőt, a bátyjából, Prince Michaelből meg énekest csinálni. Tönkre fogja őket is tenni a "kedves" nagypapa, ahogy Michaellel tette! -.-"
Egyébként meg az iskolapadban a helye, ráér még a színészettel! Még akkor is, ha ő szeretné, és nem a nagyapja akarja irányítani.
Am MJ halála után a nagyapja akart belőle színésznőt, a bátyjából, Prince Michaelből meg énekest csinálni. Tönkre fogja őket is tenni a "kedves" nagypapa, ahogy Michaellel tette! -.-"
Egyébként meg az iskolapadban a helye, ráér még a színészettel! Még akkor is, ha ő szeretné, és nem a nagyapja akarja irányítani.
2011. december 08. 19:52
de szép szeme van!
amm tényleg kicsi hozzá sztem is.
2011. december 08. 19:56
Hű de hasonlít Jacksonra!
Am sztem is az iskolapadban a helye...........
Am sztem is az iskolapadban a helye...........
2011. december 08. 20:19
SpankyTheKing!
Igen, valamint van két fia is
Prince Michael I és Prince Michael II.
Paris a középső gyerek
Igen, valamint van két fia is
Prince Michael I és Prince Michael II.
Paris a középső gyerek
2011. december 08. 20:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Hollywoodban akárkiből lehet valaki, főleg ha van egy híres rokona. Tiszteletreméltó, hogy egyből drámában akar próbálkozni de az egy nehéz műfaj. Nem tudom mennyire tehetséges a csaj, tanult-e színművészetet stb de fiatalnak találom egy komolyabb drámai szerepre úgy, hogy még nem láttuk semmiben. Kezdjen tanulni színészkedni és próbálkozzon megint 7 év után.
2011. december 08. 20:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem még várjon a színészkedéssel pár évet. Amúgy nagyon szép lány, biztos sikeres lesz.
2011. december 08. 20:35
Thora_90 LoL...=D Naah, ezzel is okosabb lettem...>.<
2011. december 08. 20:57
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
minden sztár gyereki korán akar karriert építeni? de mire ez a rohanás? bután akarnak meghalni...?
úgy nézz ki...
de am ha van tehetsége hozzá akkor egészségére. bár inkább apja után a zenei tehetséget nézném ki belőle
de am ha van tehetsége hozzá akkor egészségére. bár inkább apja után a zenei tehetséget nézném ki belőle
2011. december 08. 21:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Érdekesnek tartom, hogy annak ellenére, hogy tényként van leírva hogy a testvérei a pénzre pályáznak, ennek ellenére le van Jackozva a cikkben...Nem igazán szeretem, ha az emberek azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak és azokat az embereket szidják, akikkel Michael konkrétan felnőtt. A testvérei, akik ismerték és szerették őt, valószínűleg jobban, mint bármelyikőnk. Nem hinném, hogy joga lenne bárkinek is ítélkezni felettük, aki nincs benne a helyzetben és nem ismeri őket. Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem, de ezt nem mi fogjuk megmondani, nem ismeretlen emberek. Pláne akik leJackozzák.
2011. december 08. 21:44
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát nem nagyon tudom nem is tudtam hogy van lánya
2011. december 09. 10:12
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ilyen gyönyörű a szeme, vagy ez kontaklencse?????
2011. december 09. 10:51
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Tényleg nem semmi a kislány szeme o.O Végülis,ha tehetséges,meg érdekli a dolog tőlem színészkedhet...
Bár várhatna még vele egy kicsit,szerintem ne gyerekként akarjon vki karriert építenni...de ő tudja,hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.