12 megmagyarázhatatlan tény a popiparból
2011. december 08. 19:10
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Tényleg szánalmas, hogy ez a sok tucat sz*rság kell az embereknek. De az sem normális, hogy a Rádió1 1 órán belül 10-szer lejátssza ugyanazt a Rihanna számot... Tetszik a cikk fogalmazása, olyan ... hogy is mondják... cinikus?
2011. december 08. 19:13
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Hát teljesen egyetértek...én tényleg többre tartom az igazi régi ikonokat,mint a mai "csinált" sztárocskákat,akiknek semmi új nincs a dalukban.Tucatzene....
2011. december 08. 19:14
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
azért hékás.. stop stopstop!.... egyszerűen főbenjáró bűn MICHAEL JACKSON (the God of pop music and dancing)-t egy napon , akár csak egy héten is említeni a nyivákoló, kamu-fuvolás Katy-vel.. sajnálom, ez így van. vegyük figyelembe MJ akkori helyzetét, és most a Katy-ét. most több segítsége van Katynek, mint akkoriban Michael-nak volt, nem?
2011. december 08. 19:17
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Idézet (szpetyi @ 2011.12.08. 19:08)
jó ez a cikk, csak kár hogy a Beatles így van benne minősítve..mert ők tényleg alkottak valamit!
egyéként a _ToTo_ a Beatles-nek 25 slágerlista vezető száma volt, amennyi eddig még senkinek... ezen kívül pedig az összes tagnak volt olyan szólója, ami szintén vezette a slágerlistát!
justin bieber-t jól megfogalmaztad, én sem értem mit keres a "pop-iparban"
egyéként a _ToTo_ a Beatles-nek 25 slágerlista vezető száma volt, amennyi eddig még senkinek... ezen kívül pedig az összes tagnak volt olyan szólója, ami szintén vezette a slágerlistát!
hát igen egyetértek a Beatles nagyon jó a Justinos pedig teljes mértékben igaz
2011. december 08. 19:21
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szpetyi @ 2011.12.08. 19:08)
jó ez a cikk, csak kár hogy a Beatles így van benne minősítve..mert ők tényleg alkottak valamit!
Nem is irtam sehol hogy ne lett volna nekik listavezető daluk. Az áll a cikkben, hogy a Glee szereplőinek több dala került fel a listára, mint a Beatlesnek - helyezésekről nem esett szó.
2011. december 08. 19:24
az utolsó nagyon király "körömlakk-király" xddddddddddddddd
sírok
sírok
2011. december 08. 19:26
mellesleg a cikk nagyon ütős! Tökéletesen megfogalmazza azt amit nagyjából én is pont így gondolok,egy két apró kivételt(barbara,és celine)grat _ToTo_
2011. december 08. 19:27
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
pfff.. a 12 pont azért adja

de am én nagyon szeretem a glee-t és a feldolgozásait is
de a slágerlista dalok nagy részét csak feldolgozták , nem ők írták, szóval a Beatlesel ne nagyon emlegessék egy lapom. vagy bármi mással.
de am én nagyon szeretem a glee-t és a feldolgozásait is
2011. december 08. 19:39
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Nyehehe, sztem John Lennonnak simán jobb teste volt, mint Ke$ha-nak.. Oké, lány létére ok, h nem fordítva gondolom
Viccen kívül mind1ikre elmondhatjuk, h szánalmas..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 08. 19:43
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
WÁÁÁÁ!!!! Rég olvastam ilyen jó cikket!
Bár két dologgal nem teljesen értek egyet (Barbra Streisand, Celine Dion), de ez magán vélemény.
2011. december 08. 19:44
Az biztos, hogy akármennyire szeretjük/szeretem Katy Perry-t, senki, (és így ő sem,) összehasonlítható Michael Jackson-nal.
2011. december 08. 19:52
Justin Bieber létezése , csak úgy önmagában
Tényleg idegesítő hogy létezik.
Tényleg idegesítő hogy létezik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.