Bieberen jót mulattam.
12 megmagyarázhatatlan tény a popiparból
2013. július 04. 19:24
Nem csodálkozom,hogy a tucatzenészekért jobban rajonganak,mint az igazi előadókért.. Az emberek ízlése egyre csak romlik.
Bieberen jót mulattam.
Bieberen jót mulattam.
2013. július 31. 20:54
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Szeretem Justint, de ezen szakadok :"DDD
2013. augusztus 03. 18:47
A vége.... áhh, az nagy!!!
Katy ha leelőzöd Michaelt neked annyi a részemről!
Katy ha leelőzöd Michaelt neked annyi a részemről!
2013. augusztus 14. 17:44
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Ez egyrészt igaz és szomorú, másrészt viszont hihetetlenül gáz, hogy ez megy a Starityn. Egy-két idióta önjelölt cikkíró idejön és leszólja más ízlését.
Hát gratulálok a színvonalhoz.
Hát gratulálok a színvonalhoz.
2013. augusztus 14. 18:01
Drága Lunes!
Hogy veszed ahhoz a bátorságot hogy valakit látatlanban leidiótázol? Mert szerintem az az egyén az idióta aki másnak nem tiszteli meg a munkáját, mert szerintem nem 2 perc volt mire megírta és megszerkeztette ezt a cikket. De ha az agyi aktivitásod ennyiben kimerül akkor nagyon sajnálom a közeledben élőket.
Amúgy meg nekem tetszett a cikk mert felnyitotta sok ember szemét azzal kapcsolatban hogy a világon élő emberek túlnyomó többsége a tucatgyártott erősen idézőjeles sztárokat szeretik.
Hogy veszed ahhoz a bátorságot hogy valakit látatlanban leidiótázol? Mert szerintem az az egyén az idióta aki másnak nem tiszteli meg a munkáját, mert szerintem nem 2 perc volt mire megírta és megszerkeztette ezt a cikket. De ha az agyi aktivitásod ennyiben kimerül akkor nagyon sajnálom a közeledben élőket.
Amúgy meg nekem tetszett a cikk mert felnyitotta sok ember szemét azzal kapcsolatban hogy a világon élő emberek túlnyomó többsége a tucatgyártott erősen idézőjeles sztárokat szeretik.
2013. augusztus 16. 11:26
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
Katy-hez és Michael-höz annyit, fűznék, hogy lehet, hogy mind a ketten elérték, ugyan azt az erdeményt de attól nem lehet őket egy lapon említeni és Katy soha nem lesz olyan népszerű mint Michael. Michael olyan ember akiről, soha nem lehet megfeledkezni! (ellenben Katyről!)
2013. augusztus 21. 14:27
Szégyen, hogy ezek a mai "zenék" megközelítik, sőt el is hagyják hallgatottság és eladás terén az örök klasszikusokat (The Beatles, Led Zeppelin, Elvis Presley, etc.)
Viszont a 12-es ponton jót derültem...
Viszont a 12-es ponton jót derültem...
2013. augusztus 21. 14:37
Glee: hm... nagy cucc MÁSOK slágerlistás dalait (megjegyzem sokkal, de sokkal gagyibbul) előadni, aztán meg mondogatni, hogy ennyi meg ennyi "slágerJÜK" van. A sorozattal nincs bajom, de az ilyen összehasonlítgatsoktól a falra tudok mászni. Meg sem közelítik a Beatlest. Csak ennyi.
2013. augusztus 23. 18:17
|
|
thankyouveryPUNKúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 209394 offline
|
elég meglepő,hogy manapság az ember nem a szívére hanem a fülére hallgat.Ezt az is bizonyítja,hogy régen értelmes dalokat írtak. Pl: john lennon arról,hogy bárcsak az emberek békében élnének.De manapság csak olyat kapunk,hogy "jaaj fiatalok vagyunk,igyunk,bulizzunk,drogozzunk.Undorító
2013. augusztus 23. 23:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem nagyon ismerem,ezeket a régebbi típusú számokat,de,az biztos,hogy vannak nagyon jó pop számok!
2013. szeptember 21. 19:09
|
|
hanna_oneDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 180818 offline
|
Nem..nem kozeliti meg egyikuk se a regi nagy igazi eloadokat.Ok irtak (maguk) a legnagyobb slagereket.Osszehasonlithatatlanok.(pl:Beatles,MJ,Hendrix stb)
2013. szeptember 22. 18:44
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
thankyouveryPUNK: a számból vetted ki a szót...
Lehet, hogy van, akinek tetszenek ezek a "mai zenék", és lehet, hogy papíron vannak olyan sikeresek mint a régiek (vagy, sajna, sikeresebbek), de sohasem fognak annyit érni, és annyi értelemmel, jelentéssel bírni...
Lehet, hogy van, akinek tetszenek ezek a "mai zenék", és lehet, hogy papíron vannak olyan sikeresek mint a régiek (vagy, sajna, sikeresebbek), de sohasem fognak annyit érni, és annyi értelemmel, jelentéssel bírni...
2013. október 01. 20:07
Hát, ez nehéz kérdés. Sajnos, a ami embereket könnyen be lehet etetni bármivel. A mostani slágerekből régiknek sincs olyan mondanivalója, mint a régi Beatles számoknak.
Bieber teli találat volt az utolsó helyen, jót derültem rajta.
Bieber teli találat volt az utolsó helyen, jót derültem rajta.
2013. október 02. 22:11
Nem lehet őket egymás mellé rakni. Justin Bieber létezése tényleg csak úgy önmagában borzasztó, megmagyarázhatatlan tény
Hihetetlen hogy Neander-völgyi Biliapu is idekerült, vagy többet adtak el Kesha, meg egyebek lemezeiből mint a jobbakból!
2013. október 11. 14:18
|
|
Mrs.Brownstoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 212682 offline
|
Hát ez szégyen -.- A mostani generáció nem tudja mi a jó zene
Sajnos.. Ott volt régen a Beatles,Nirvana,Guns 'N Roses,Metallica,Led Zeppelin és még egy csomó jó banda.. Ma mi van? Justin Bieber,One Direction,Miley Cyrus..
2013. december 20. 14:33
|
|
PrettyGirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 162722 offline
|
A 11.-nél a Glee szinte csak feldolgozásokat énekel, a Beatles pedig önmaguk írták a dalokat!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: