12 megmagyarázhatatlan tény a popiparból
2012. április 01. 18:17
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
Gratulálok a cikkhez!! REMEK! (Y) Bár túl részrehhajló, de igaz.. (kb. a háromnegyedével vagy kétharmadával vagyok kibékülve, enm az egésszel, de jó..) És hát Justin Biebert se biztos, hogy annyira kéne bántani.. Én is rocker vagyok, de tudom, hogy őt divattá csinálták, nem biztos, hogy az akart lenni.. Pl. ott az, amikor feldolgozta a Beatles slágerét... Rockerként az egyik kedvenc zenekarom a Jonas Brothers, mert igazi zenét játszik, nekem ez a lényeg.. nem az, hogy nyálas-e vagy sem...
2012. április 03. 14:29
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
á.á.á.,,,,álljunk meg egy szóra...a listákat nem az adotságok alapján dobják össze..Rihanna a villantások nélkül is lazán megélne..DE!manapság ha nincs benned valami extra (legyen az a nagyobb mell) akkor te is a süllyesztőben kötsz ki!RiRi ezt okosan ki is használja!És amellett,hogy tehetséges a testi adotságait is bátran megmutatja (még akkor is ha - pár kilót ledobhatna)És hogy továbbra is az igazamat állítsam Rihanna az Umbrella -s korszakában egyáltalán nem villantott és mégis N.1. lett..
Na akkor ez hogy is van?Mikor 2005-ben énekesnő lett akkor is takargatta magát és ritkán öltözött fel lenge rucikba,de az idők változnak!nem ragadhat a 2005.ös jókislányos Rihanna .Változik és ennyi!Nézd csak meg a facebook -on a népszerűségi dolgokat!pl.nézz meg 5 ismeretlen ember profilját!szerintem az 5-ből 3-nál tuti ott lesz Rihana a zenei kedvelésekben!
Tudom,hogy nem erről van itt szó,de a képen sem a 2011-12-es RiRi van egy éppen villantós vagy bikinis (ami mostanság elég keveset takar belőle) kép van!egy sima egyszerű szexi kép és ennyi!
Na akkor ez hogy is van?Mikor 2005-ben énekesnő lett akkor is takargatta magát és ritkán öltözött fel lenge rucikba,de az idők változnak!nem ragadhat a 2005.ös jókislányos Rihanna .Változik és ennyi!Nézd csak meg a facebook -on a népszerűségi dolgokat!pl.nézz meg 5 ismeretlen ember profilját!szerintem az 5-ből 3-nál tuti ott lesz Rihana a zenei kedvelésekben!
Tudom,hogy nem erről van itt szó,de a képen sem a 2011-12-es RiRi van egy éppen villantós vagy bikinis (ami mostanság elég keveset takar belőle) kép van!egy sima egyszerű szexi kép és ennyi!
2012. április 15. 09:23
|
|
fossza99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 124978 offline
|
Tényleg megmagyarázhatatlanok ezek a dolgok....na de Bieber....hagyjuk.Örök rjtély hogy honnan szedték őt össze tehetség 0 stílus 0 hang 0 röviden ennyi:DD I <3 One Direction
2012. április 30. 11:02
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
azigen
pedig keshát nem a beatlessel kéne egyszinten jegyezni a beatlessel.(bocs ha valakit most megsértettem xD)
2012. június 05. 13:31
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Rossio @ 2012.05.26. 19:57)
ütős, ütős
nagyon jó cikk!
ütös
2012. június 26. 18:42
Justin Bieber létezése, csak úgy önmagában, ez nagyon nagy....
De azért a Beatles-s dolgok durvák... Hogy lehet, hogy jobb Ke$ha, mint ők????
De azért a Beatles-s dolgok durvák... Hogy lehet, hogy jobb Ke$ha, mint ők????
2012. július 13. 00:44
|
|
Zsófijaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 177570 offline
|
Nem értem hogy Kesha Tik Tok c. dalából többet adtak el mint akármelyik Beatles kislemezből...
A mai világban már akárki lehet énekes/nő...akárkinek meg lehet csinálni a a hangját. -.- A The Beatles -ben és Keshaban vagy akárki másban az a különbség hogy ha a Beatles nem lett volna, most mi sem ülhetnénk a gépe előtt, nem lenne zsebpénzünk, dolgoznunk kéne nyáron, nem járhatnánk szórakozni stb. A mostani "sztárocskás" néha már lósz+art sem érnek...nem tesznek semmmi olyat amitől azt lehetne mondani: Igen! Ez tényleg megcsinálta!
Nem hoznak létr új korszakot...és valamennyiük nagyon rossz példát mutat. The Beatles <3 <3
A mai világban már akárki lehet énekes/nő...akárkinek meg lehet csinálni a a hangját. -.- A The Beatles -ben és Keshaban vagy akárki másban az a különbség hogy ha a Beatles nem lett volna, most mi sem ülhetnénk a gépe előtt, nem lenne zsebpénzünk, dolgoznunk kéne nyáron, nem járhatnánk szórakozni stb. A mostani "sztárocskás" néha már lósz+art sem érnek...nem tesznek semmmi olyat amitől azt lehetne mondani: Igen! Ez tényleg megcsinálta!
Nem hoznak létr új korszakot...és valamennyiük nagyon rossz példát mutat. The Beatles <3 <3
2012. július 13. 23:14
|
sancesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136516 offline
|
Szerintem az itt felsorolt mai előadók nagy része meg sem érdemelné, hogy egy lapon emléítsék őket a Beatlessel, Bob Marleyval vagy Jimmy Hendrixxel. Hogy csak egy párat említsek.
Persze, el lehet bulizni néhány Katy Perry vagy Flo Rida számra, el lehet hallgatni őket, de ezek az adatok...
Persze, el lehet bulizni néhány Katy Perry vagy Flo Rida számra, el lehet hallgatni őket, de ezek az adatok...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: