12 megmagyarázhatatlan tény a popiparból
2011. december 25. 10:42
olééééééééééééé boldog karácsonyt mindenkinek és kellemes ünepeket
2011. december 28. 23:43
szomorú,de így van manapság az a zene amit el lehet adni lényegtelen,hogy mennyi valódiság van benne lényegtelen,hány géppel keverik ki.undorító.
2011. december 30. 21:57
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
a tizenkettes naon jó!!
2011. december 31. 14:15
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
azért ebben, hogy a mostani felkapott sztárok híresebbek, és több lemezeladás van a hátuk mögött a mai világ technikája is szerepet játszik és a fejlődés (internet, telefon, tv) mert a mai sztároknak könnyebben meglehet vásárolni a dolgait, mint abban a viágban akkor. Most pl. Katy lemezét azért veszik meg többen, mert ez a felkapott és az emberek az újra kiváncsiak ami sajnos a mai világban nem jó, mert az igazi nagy tehetségek háttérbe szorulnak.
2011. december 31. 21:15
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Oké most komolyan ...csak ezvégett regisztráltam erre az oldalra, hogy ezt elolvastam ...ez a cikk egszerüen szubjektív ...Az írója a saját zenei ízlése alapján összeállitott egy listát...Én nem vitatom se Elvis,a Nirvana,vagy a Queen sikrét, hiszen mind nagy nevek ,megérdemlik azt ,ahol most állnak ...De személy szerint nem ismereke gy Elvis slágert sem ...és ezzel nem avgyok egyedül ,de ez igy van rendben , hiszen ök 20-30-...évvel ezelött éltek, voltak népszerüek...Azt, hogy Celine Dion , vagy Barbara Streisandot vagy miért kritizálják , azt egyálatalán nem értem ,hiszen ők is ugyannahhoz a csoporthoz tartoznak ,mint a Beatles... mind számos enei, KRITIKAI dijban részesültek ,amellett a több száz millio eladott albumukkal talán enm kéne , hogy igy le legyenek minősitve...Ahogy Shania Twaint sem , hiszen 6 Grammy díja csaka pályája csucspontja...és nem elhanyagolhato , hogy pl Dion még ma is milliokat tud eladni egy egy albumábol... Ugyanigy a mai énekesek ... Csak saját magatokat minősititek azzal , hogy Katy , vagy Rihanna igy ugy amugy nem tud énekelni ... Ez mégha igaz is lenne , akkor is több tizmillio lemezt adtak el ami nagyonis szép teljesitmény ... Egyépként szerintem nem kéne egy névtelen alaknak ilyen pökhendien leszolni öket , hiszen bármellyikünk hanyathomolk kapna a lehetüségen , hy cserélhetne bármellyikkel ,még Bieberrel is , pedig énse szeretem ...de elért amit elért , megdolgozott érte ...Igen mindegyikük megdolgozott azért hogy ott álljon,ahol most áll ...És ez meg akkora baromság , hogy Rihanna, vagy Katy Perry a testével szerzett listavezetö dalokat ... szolnék , hogy az az eladások alalpján van összeállitva ...és csupán mellmutogatásért Katy,Rihanna vagy Taylor Swift lemezét semvennék meg 5-6-7 millioan ... És még egy gondolat , hogy a cikk irojára valoszinüleg egy két év múlva sem fog emlékezni senki , mig rihanna, gaga, vagy katy legalább már 5 évet eltöltött az élvonalban , és annyit keresett , hogy itten a 99,99% a tizedét nemfogja megkeresni egész élete folyamán ... Ez az én véleményem ,de elkéne gondolokodni,mielőtt itt az ismeretlenbe leszoljátok őket
2012. január 01. 20:09
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Edeee....jó sokáig írhattad,de van igazság benne. a 11.et én nem hiszem el.Jah és Tina98, az utolsó kép csak azért tűniik nagynak mert sérti a szemünket.
XD
2012. január 09. 17:42
Egyszerű a magyarázat: Régen a Beatlesre és az ő zenéjükre voltak kiváncsiak de, a világ és az emberek változnak
Ma már RiRi-re és Ke$ha-ra van szüksége a tiniknek de, az utolsó az igaz
Ma már RiRi-re és Ke$ha-ra van szüksége a tiniknek de, az utolsó az igaz
2012. január 11. 14:40
|
LovePeaceForever1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 166931 offline
|
Ez a kép justinrol xd
2012. január 11. 14:41
|
LovePeaceForever1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 166931 offline
|
Tükrözi a személyiségét
2012. február 06. 19:09
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Körömlakk-király.
2012. február 15. 12:52
|
|
waadmálnaaa.Łúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 142708 offline
|
12. Justin Bieber létezése, csak úgy önmagában. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. február 25. 22:29
|
|
ZoeyRedbirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 167258 offline
|
Jézusom!
azt hiszem most már tényleg feladtam a reményemet z emberiség számára, hogy még igen is vannak olyan emberek vagy is inkább fiatalok akik tényleg az IGAZI zenét szeretik. Több Kesha album fogyott mint Beatles?! Ezen már kiakadtam, és akkor a többit had ne soroljam! Egyszerűen már tényleg kiábrándítóak az emberek.....
2012. március 03. 09:40
nagyon nagy cikk, az utolsónál nagyot nevettem 
katy<3
katy<3
2012. március 04. 22:41
Ez beteges... Szegény Jimi, jobb is, hogy ezt már nem élte meg... Egyáltalán hogy merték egy napon említeni a The Beatles-t vagy a Led Zeppelin-t olyannal, mint a Kesha vagy a Flo-Rida? Legendák, akik technika és számítógépek nélkül is képesek voltak Zenét csinálni, mert volt hozzá tehetségük, ikonok, akik szinte a zene alapjait fektették le. Természetesen a képek alatti kommentek a szerző szubejktív véleményei, de a tények azok (sajnos) tények. Elég, ha az ember meghallgat egy Black Dog, Hard Day´s Night vagy egy Voodoo Child számot, és rájön az élet értelmére. Hogy ettől lenne jobb a tingli-tangli, rádiósláger Tik-Tok? Kötve hiszem. És ez nem arról szól, hogy mire van szükségük a mai tiniknek. Ilyenkor szégyenlek tizenéves lenni... Szomorú! Megyek, inkább hallgatok egy kis You Shook Me All Night Long-ot (márha valakinek mond ez a cím valamit is.......)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.