Ashlee Simpson februárban adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válás véglegesítésére most kerül sor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashlee Simpson és Pete Wentz hivatalosan is külön
2011. december 08. 13:46
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Én még mindig imádom őket, így is külön mentek
Szomorú, hogy most már véglegesen elváltak, de lehet, hogy ez lesz a legjobb mindkettőjüknek..
2011. december 08. 17:37
én csak a gyereket sajnálom, Pete-et meg mindig is utáltam, szóval kicsit örülök, hogy Ashlee végre nincs vele
2011. december 08. 18:20
án azért örülök is meg nem is. Nem illettek össze, de Bronx aranyos. Ashley igen Vincent Pizzával aranyos, de Pete ezzel a Meagan-al nem illik össze. Amugy tudni lehetett hogy Ash törődésre vágyik nem pedig hogy Pete csak turnézzonn a FOB-bal bár jó zenész.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: