Az Ikrek csapata a sztártévének mesélt arról nemrégiben, hogy milyen a kapcsolatuk a rajongóikkal, illetve milyen érzés visszakerülni az iskolapadba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra az iskolapadot koptatják az Ikrek
2011. december 08. 15:02
2011. december 08. 16:00
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Itt az ideje mert már nagyon elöntötte a sz_r az agyukat
Múltkor láttuk őket az utcán, és még két ilyen lenéző flegma tyúkot még nem láttam, úgy vonultak mintha legalábbis világsztárok lennének, de nem tudom mire, pláne h egy abszolút színvonaltalan műsorból az elsők között estek ki
Arról meg nem is beszélve, h azok a bizonyos "rajongók" még mind kiskorúak
2011. december 08. 16:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon helyes. Remélem többet nem is próbálkoznak az énekléssel, mert tehetségük az nem nagyon van...
2011. december 08. 16:35
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
IS-dONNA ott a pont ;DD
2011. december 08. 17:06
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Jó is hogy újra suliba járnak, korai volt nekik ez a nagy showbiznisz, inkább kezdjenek valamit az életükkel. Szegények nekem sosem voltak szimpatikusak, de ne rontsák el az életüket! Mert még ha tovább is eljutottak volna, eltűntek volna a süllyesztőben, mert annyira nekem nem tetszik a hangjuk... Nem mintha nekem jobb lenne, de meg lehet a véleményem. Bocsi a rajongóktól.
2011. december 08. 17:34
Hát sztem nem voltak jók... ezen még éveket kéne dolgozni hogy előadható legyen....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: