Az Ikrek csapata a sztártévének mesélt arról nemrégiben, hogy milyen a kapcsolatuk a rajongóikkal, illetve milyen érzés visszakerülni az iskolapadba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra az iskolapadot koptatják az Ikrek
2011. december 08. 15:02
2011. december 08. 16:00
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Itt az ideje mert már nagyon elöntötte a sz_r az agyukat
Múltkor láttuk őket az utcán, és még két ilyen lenéző flegma tyúkot még nem láttam, úgy vonultak mintha legalábbis világsztárok lennének, de nem tudom mire, pláne h egy abszolút színvonaltalan műsorból az elsők között estek ki
Arról meg nem is beszélve, h azok a bizonyos "rajongók" még mind kiskorúak
2011. december 08. 16:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon helyes. Remélem többet nem is próbálkoznak az énekléssel, mert tehetségük az nem nagyon van...
2011. december 08. 16:35
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
IS-dONNA ott a pont ;DD
2011. december 08. 17:06
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Jó is hogy újra suliba járnak, korai volt nekik ez a nagy showbiznisz, inkább kezdjenek valamit az életükkel. Szegények nekem sosem voltak szimpatikusak, de ne rontsák el az életüket! Mert még ha tovább is eljutottak volna, eltűntek volna a süllyesztőben, mert annyira nekem nem tetszik a hangjuk... Nem mintha nekem jobb lenne, de meg lehet a véleményem. Bocsi a rajongóktól.
2011. december 08. 17:34
Hát sztem nem voltak jók... ezen még éveket kéne dolgozni hogy előadható legyen....
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: