A téma lényege Antic Cafe egy Japán fiúbanda.
Antic Cafe
2011. december 19. 15:26
|
|
zsancy96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 135395 offline
|
Így Van!! Pontosan!!!
FIÚBANDA!!
Ráadásul sztem MIKU annyira KAWAII. ^^
De én személy szerint nem értem azokat akik az An Cafe-t vagy más japán bandákat és tagjaikat fikázzák. Számomra ez teljesen érthetetlen. Meg ha már valaki kicsit is lányosan néz ki, mer pl. olyan arcvonásai vannak, úgy öltözködik vagy olyan színű cuccokban jár stb.(sztem értitek), az már rögtön hermafrodita, meg homi meg hasonlók?
Hát ez teszi őket egyedivé!! Bocs ez is ^^^
Mivel őket a stílusuk, a hangjuk az előadásmódjuk és még számtalan dolog teszi őket különlegessé( és KAWAI-vá <3 )
FIÚBANDA!!
De én személy szerint nem értem azokat akik az An Cafe-t vagy más japán bandákat és tagjaikat fikázzák. Számomra ez teljesen érthetetlen. Meg ha már valaki kicsit is lányosan néz ki, mer pl. olyan arcvonásai vannak, úgy öltözködik vagy olyan színű cuccokban jár stb.(sztem értitek), az már rögtön hermafrodita, meg homi meg hasonlók?
Mivel őket a stílusuk, a hangjuk az előadásmódjuk és még számtalan dolog teszi őket különlegessé( és KAWAI-vá <3 )
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2011. december 19. 19:49
Idézet (zsancy96 @ 2011.12.19. 15:26)
Így Van!! Pontosan!!!
FIÚBANDA!!
FIÚBANDA!!
Igen ezzel én is így vagyok,teljes egyetértesem an veled.Én is hallgatom néha a suliban,hogy ezeket,hogy tudodm hallgatni,mellesleg a nyelvük is halandzsa és a stílusok na arról ne is beszéljünk,általában minden .. inkább nem mondom minek hordják le őket.Az igazság az,hogy rajtuk keresztül lettem J-pop fan és utána K-pop fan.Ők voltak 3 évan át örök kedvenceim minden zenéjük megvolt és nagyon sok képem is volt/van róluk.Természetesen vannak olyan emberek (fiúkra értve),hogy többet tőrődnek magukkal.Fésülködnek,divatosan öltözködnek és nagyon-nagyon áplják magukat ettől még nem mások,mint a többi fiúk.Az ázsiai férfiak többsége attól külnleges,hogy arcvonásaik és kinézetük is más többségében.Ezért is szeretik montanra őket már nagyon sokan,és zeért lesz az majdan,hogy elmúlik a dizni és a dzsásztin örület.Mellesleg legalább ők még élőben is tudnak énekelni és nem a playback-ről szól az életük.
Ezért is tünnek mostanra már ki az amerikai és mágy egyéb származású énekesektől.Termséeztesen máshol is vannak tehetséges,de most az ázsiaikaról van szó.Na igen ők azért hetente többször is eljárnak énektanárhoz,tánctanárhoz és más egyéb tanárhoz.Tökéletesek szeretnének lenni és én ezt becsülöm is,mert úgy szeretnének nagyembernek tűnni,hogy ők tényleg tehetségesek,és nem minden oncertemen szóljon a playback az tuána dicsérjenek haálra!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.