Hosszas várakozás után végre megjelent Eric Saade és Dev közös dalának, a Hotter Than Firenak a videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Eric Saade és Dev közös klipje
2011. december 07. 17:12
2011. december 07. 17:29
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Én valahogy jobbat,másfélét vártam.Mondjuk egy kocsival száguldozós,érzelmesebb klipet.Bár,lehet hogy azért,mert nekem a Popular-féle dalok jobban tetszettek.Mindegy, a kalap kivételével mindnen rendben van,és elég jóra sikerült
2011. december 07. 17:35
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Egész jó kis szám, szívesen hallgatható, bár kicsit soknak érzem ezt a mértékű rajongást a Saade gyerek körül ha ennél nagyobbat nem is tud produkálni, oké hogy jó, jó, de egy középkategória csak az egész...
2011. december 07. 18:04
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
imádom ezt a számot és Eric-et *-* viszont nemtudom..valahogy picit jobb klippre számítottam
nembaj. SAADE FOREVER <3 *-*
2011. december 07. 18:11
Szerintem elég egyhangú lett a klip, viszont a szám nem rossz.
2011. december 07. 18:18
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Csak én nem szeretőm őt, mint sztárt?
Egyetértek Cynthiával, a klip valóban egyhangú, és szerintem még unalmas is lett. Sokkal jobbat össze tudtak volna hozni. Végülis nem egy nagy durranás.
A számra most nem térek ki, mert nem azon van a hangsúly, hanem inkább a klip az, ami újdonság, de hallgatható kategória.
Egyetértek Cynthiával, a klip valóban egyhangú, és szerintem még unalmas is lett. Sokkal jobbat össze tudtak volna hozni. Végülis nem egy nagy durranás.
A számra most nem térek ki, mert nem azon van a hangsúly, hanem inkább a klip az, ami újdonság, de hallgatható kategória.
2011. december 07. 19:01
A számot már megjelenésekor imádtam , viszont a klip nem tetszik, nem értem mi a jó abba ha egyik szobáról a másikba sétál... vagy csak énnem értem? O.o
2011. december 07. 19:08
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nekem egyébként ez a száma most nem annyira tetszik. Kicsit unalmas, de a refrén, amit Devvel együtt énekel, tetszik. Mondjuk, nem tudom, beszélhetünk-e refrénről, mikor kb. végig ugyanazt mondja... Szeretem én Ericet, de mintha más lett volna a stílusa... egy kicsit.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: