Kelemen Anna rájött, hogy buta!
2011. december 07. 14:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Miért van olyan érzésem, hogy nem látta be, csak azt mondja? Nem nézem ki belőle, hogy képes lenne beismerni, különben is ő maga mondta régebben, hogy a negatív kritika is csak az ő malmára hajtja a vizet.
2011. december 07. 14:37
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Biztos nehéz volt rájönnie a nyilvánvalóra!
2011. december 07. 14:39
|
|
marianna0007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 164889 offline
|
Ezzel egy kicsit elkésett!!!! XD
2011. december 07. 14:57
Mondjuk azt már régen tudtuk h buta, de h változtatni akar az már becsülendő, csak ne a médián keresztül tegye légyszíves.
2011. december 07. 15:00
érdekes, hogy csak most jött rá. Az pedig igaz, csúnya szegény. Bár azt nem tudom, hogy nézett ki ezelőtt.
2011. december 07. 15:27
Persze. Ő és a híresség. De azt nem értem, hogy mikor még fiatal volt, akkor minek kellett neki az a sok plasztika. Jó, tudom mondta, hogy nem lehetett róla lebeszélni se, de szerintem nem kell ilyen téren olyan elhamarkodott dolgokat hozni. De lehet, hogy ez csak az én véleményem, nem tudom...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: