Justin Bieber újraértelmezi a Mikulásgyárat új klipjében
2011. december 06. 18:47
én 33 mp-t halgtttam bbelőle de elég volt.elment az étvágyam a csokitol-.-
2011. december 06. 19:04
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
semmi bajom sincs justinnal,de ez már nekem is sok.minek 4 karácsonyi klip?úgyse igen lesznek játszva az ünnepek után,ez tény.
a klip szerintem nem lett rossz,bár volt már jobb kisfilmje is.de nekem bejön
a klip szerintem nem lett rossz,bár volt már jobb kisfilmje is.de nekem bejön
2011. december 06. 19:14
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
karácsony, ok, de kicsit sok, nem szeretem a srácot, de igazából semmi bajom vele, csak ez sokkoló, én még tegnap néztem meg a Mistletoe-t és az télleg nyálas lett
2011. december 06. 19:41
|
|
szaszi02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 153630 offline
|
Sztem nem lett rossz a klip és a szám sem..Sosem voltam oda Justinért de semmi bajom nincs vele..Elég rég hallottam a zenéjét, de szerintem a hangja elég sokat fejlődőt/ért az utobbi időben..
2011. december 06. 19:46
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Nem igazán szeretem Biebert, de ez a klip nekem tetszik. A dal eredetiben persze jobb, de a klip maga egész jó lett. NEm úgy mint az All I want for Christmas. Attól ráz a hideg, főleg a nagy kontraszt Xtina és Justin hangja miatt. A Falala az nagyon nem tetszik, a Mistletoe viszont aranyos kis dal lett, a klip kicsit csöpögős de cuki.
2011. december 06. 20:05
Úgy hallom, kezd mélyülni a hangja... talán a végén még szép énekhangja lesz xD
2011. december 06. 20:14
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ezúton is üzenném neki a világ nevében is, h már rohadtul elegünk van a karácsonyi számaiból, magárból bieber-ből szintúgy úgyhogy most már tegye takarékra magát... direkt azért csinálja sztem már h idegesítse az emberiséget
attól függetlenül a szám el is menne még így karácsonyi szinten, csak ne ez a degenerált énekelné
2011. december 06. 20:17
Nem rajongok Biberért, de ezek a karácsonyi számai tetszenek , és ez a klipp is ötletes, és aranyos , persze aszért a régi karácsinyi daloknál nem jobb
2011. december 06. 20:26
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
na ez nagyon tetszik
a szám és a klip is
2011. december 06. 20:32
jó a szám és a klipp is.
) nem csondálkozom, h Judstin egy dolgozó törpe a klippben.
2011. december 06. 20:45
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
nekem tetszik sztem aranyos lett! annyira szeretem a telet mert akkor minden ember boldog és kedves másokkal! nagyon örülök neki hogy Justin így hozza el a karácsonyi hangulatot olyan számokkal amiket minden angolul tudod ember ismer! ( vagy azok is akik nem tudnak de azért ismerik)!
2011. december 06. 21:20
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Szerintem aranyos lett.
Imádoom.*-*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: