SP saját divatmárkát tervez és felhagy a haknival
2011. december 06. 19:56
Már bocsánat,de tényleg,elnézést.De aki nem szereti Sp-t az miért ír róla véleményt?!Ha van valami bajotok Sp.-vel (ami szerintem nincs) akkor ne írjatok véleményt róla.Mellesleg,nekem nincs bajom vele.Nem ártott nekem semmit.
2011. december 06. 20:09
Idézet (CuteLife @ 2011.12.06. 19:56)
Már bocsánat,de tényleg,elnézést.De aki nem szereti Sp-t az miért ír róla véleményt?!Ha van valami bajotok Sp.-vel (ami szerintem nincs) akkor ne írjatok véleményt róla.Mellesleg,nekem nincs bajom vele.Nem ártott nekem semmit.

Megszabod, hogy miről alkothatok véleményt?
2011. december 06. 21:31
PFÚÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan, még mit nem akar ez a gyerek??!! Meisan egyetértek!!
2011. december 06. 21:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Éppen itt az ideje elkezdeni az élő fellépéseket. Amúgy én egy forintot nem fizettem volna azért, hogy csak tátogjon...
2011. december 06. 21:43
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.06. 19:22)
Nem kell elmenni
Amúgy 2 hónap alatt rá fog jönni, hogy mennyi pénztől fog elesni. Egy kis klubban, művházban vagy szórakozó helyen, hely és technika hiányában nem fognak tudni neki feltételeket biztosítani az élő fellépésekhez. Ezáltal megcsappan a lehetőségek száma, megcsappan a bevétel és majd folytatja tovább, mint eddig a pléjbekelést. Sokan próbálkoztak már evvel itthon, pl a Crystal vagy a Fresh, de belátták, hogy életképtelen az ötlet
Amúgy 2 hónap alatt rá fog jönni, hogy mennyi pénztől fog elesni. Egy kis klubban, művházban vagy szórakozó helyen, hely és technika hiányában nem fognak tudni neki feltételeket biztosítani az élő fellépésekhez. Ezáltal megcsappan a lehetőségek száma, megcsappan a bevétel és majd folytatja tovább, mint eddig a pléjbekelést. Sokan próbálkoztak már evvel itthon, pl a Crystal vagy a Fresh, de belátták, hogy életképtelen az ötlet
A fotózásból bőven bejön neki annyi, hogy ne haljon éhen, így bőven megteheti, hogy kevesebb de igényesebb koncerteket adjon, amiért meg többet elkérhet.
Az alábbi kezdeményezés továbbterjedésével meg talán végleg megállítható lenne ez a műfaj.
http://www.borsonline.hu/news.php?poka-egon-fluor-tomit-ne-kozpenzbol-etessuk&op&hid=49749
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. december 06. 23:28
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Freeze @ 2011.12.06. 21:43)
A fotózásból bőven bejön neki annyi, hogy ne haljon éhen, így bőven megteheti, hogy kevesebb de igényesebb koncerteket adjon, amiért meg többet elkérhet.
Az alábbi kezdeményezés továbbterjedésével meg talán végleg megállítható lenne ez a műfaj.
http://www.borsonline.hu/news.php?poka-egon-fluor-tomit-ne-kozpenzbol-etessuk&op&hid=49749
Én még csak műfajnak sem nevezném, csak szimplán p@rasztvakításnak. Jó az a kis cikk, láttam erről egy műsort valamelyik adón, ott ugyanez a csóka beszélt ebben a témában. Remélem sikerül elérnie valamit, de az igazság az, hogy a közpénz csak egy dolog, de akkor majd nem a falunaponon vagy kerületi rendezvényen hakniznak tovább, hanem a diszkókban, klubokban meg az eRTéeL-ben vendégfellépőként ... Igaz, a közpénz megmarad, de a zenei paletta továbbra is siralmas fog maradni. Igaz, ha a másik oldalról nézem, akkor egy falunapon lehet, hogy többen megismernek egy élőben játszó bandát akiről addig nem is tudtak - ez lehet pozitiv dolog viszont.
2011. december 07. 14:01
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
ki a francot érdekel
2011. december 07. 19:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez a homár az énekléssel is felhagyhatna már a francba, bár az nem nevezhető éneklésnek sem.
2011. december 07. 19:21
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ezekután lécci valaki please egy Buzi Bieber hírt is írjon már megint nehogy elteljen úgy nap, hogy róla nem jelenik meg valami szar.
2011. december 07. 19:23
|
|
rocknroller |
|
Kevesen tudják róla, hogy fotózz, minden nap valami celebet kap le, aktív, fókusz állandóan róla szól lassan.
2011. december 08. 17:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ha a nevét adja ahhoz a divatmárkához, akkor az már nem lesz sikeres...
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2012. március 07. 09:44
|
nono babykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 162355 offline
|
ha nem bírjátok minek nézitek?????????? -.- egyet értek vd: Regina (Y)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.