Télapó itt van!
2011. december 06. 19:46
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Boldog Mikulást mindenkinek!!!
2011. december 06. 19:53
|
|
Alyssavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 149 Csatolások: 3 Azonosító: 164116 offline
|
Tudjátok sokan árván/árvaházban töltik a Mikulást,és a karácsonyt (is),de nem szomorkodnak,mert szeretetben élnek.Olvasgattam,hogy sokan annak nem örülnek hogyha ajándékot kapnak.Szerencsésnek kellene lennetek,hogy a családotok körében töltitek ezt az ünnepet,és ajándékokat is kaptok.Tudom,hogy azt gondoljátok:Én már idős vagyok a Mikuláshoz!De ehhez senki sem idős,ezt ne felejtsétek.
2011. december 06. 21:14
Idézet (rami0401 @ 2011.12.06. 06:45)
Én imádkoztam,hogy ne kapjak semmit,de mégis kaptam egy nagy Mikulás csomagot
Megmondtam a szüleimnek is,hogy NEM kérek
azt hiszik,hogy még nem nőttem ki a Mikulásdiból
és 11 éves vagyokXD
Megmondtam a szüleimnek is,hogy NEM kérek
azt hiszik,hogy még nem nőttem ki a Mikulásdiból
és 11 éves vagyokXD
Nálunk még a barátom nagymamája is kapott mikuláscsomagot és nem is egyet. Már 80 éves de még mindig örül neki. Ez is olyan mint a karácsony h elkorcsosult mert nem arról szól h kapsz egy kis csomagot legyen benne akármi nem arról szól a mai fiataloknak h van egy ilyen baromság és h hülye mikuláscsomagokat kapunk tele csokival. De megnéznék egy veletek egykorú árva gyereket vagy szegény gyereket akiknek nem jut ételre sem h ők vajon hogy örülnének neki, amit ti baromságnak hívtok. Mert nem az. Ahogyan a karácsony is már nem szól másról csak arról h ki kap drágább meg nagyobb ajándékot és nem arról h legalább egyszer egy évben igazán együtt van a család, szeretjük egymást. És engem pl rohadtul nem fog érdekelni h kapok-e valamit vagy sem. Sokkal fontosabb számomra h a családom többi tagja kapjon valamit. Már szerintem az is ajándék ha azon a napon együtt főz a család, mert mi pl idén ezt fogjuk tenni. Lehet h a mai korosztály ezt már nem értékeli, hanem karácsonykor is a számítógép előtt fogja mereszteni a seggét és csak annyit fog tenni h megosztja facen h boldog karácsonyt és ennyi. De a szüleiket sajnálom a legjobban, mert az unokájuk már nem fogja tudni h milyen egy igazi karácsony, ha ők már nem lesznek. Ez a szomorú a mai társadalomba, minden a pénzről szól, meg arról h kinek van nagyobb, szebb. Jó tudom h szeretetből nem lehet jóllakni és felmelegedni, de ha nem szeret valaki akkor hiába a legfinomabb étel, a legmelegebb szoba, magányos leszel és a magány csak hidegséget okoz a szívedben. Szóval becsüljük meg amit kaptunk és kapunk, és ha ajándékokban nem is de legalább egy ölelésben mutassuk meg karácsonykor h szeretjük a másikat.
Boldog Mikulást mindenkinek!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. december 06. 22:46
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Idézet (Roxxy @ 2011.12.06. 08:03)
Drága heyitsamyMT !Tökéletesen igazad van.Én 18 vagyok és még mindig örülök..xD
Én lassan 20, de olyan gyermeki örömmel bontottam ki az ajándékokat most is, hogy az nem is igaz
2011. december 07. 09:51
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
http://www.sulinet.hu/fizika/humor/telapo/telapom.htm
Olvassátok el, megéri!
Olvassátok el, megéri!
2011. december 07. 14:29
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én azt bírom, hogy 12 évesen mennyire gáz a télapó, mikulás, stb... Nálunk a gimiben tegnap bekapcsoltak egy vagon karácsonyi dalt, köztük a Hull a pelyhest is és annyira feeling-es volt az egész. Tényleg, szinte 19, 20 éves emberek is járnak gimibe és sokkal nagyobb örömmel élik meg ezt az egészet, mint az általánosban. Ha ott lett volna ilyen, akkor tudom, hogy nem lett volna hangulatos ez az egész. Amikor reggel megkaptam az ajándékaimat, én is úgy örültem, mint majom a farkának
An_d_a
2011. december 07. 16:56
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Olvasgattam a kommenteket, és néhányan írtátok, hogy milyen gáz Mikuláscsomagot kapni. Ne már... Szerintem nincs olyan ember a földön, aki ne örülne egy kis potyaajándéknak, legyen 5, 12 vagy 20 éves. A Mikulás-sztori NEM gáz, nem muszáj elhinni, de attól még lehet varázsa. Én most is döbbenten újságoltam a szüleimnek, hogy valaki éjjel belopózott a házba és megtömte a csizmáimat édességgel. 
Szóval ti, akik szégyellitek a Mikulást, nyilván a korosztály miatt tesztek így, amikor minden és mindenki ciki, de csak magatokat fosztjátok meg egy tök jó dologtól.
Egyébként én húsvétkor ebben az évben (meg az összes elkövetkezendőben) is a kerti bokrok és fák alól bányásztam elő a tojás alakú csokikat. És nem szégyellem, soha nem is szégyelltem.
A suliban is mindig tartunk ajándékozást, csak most a szalagavató miatt kimaradt.
Szóval ti, akik szégyellitek a Mikulást, nyilván a korosztály miatt tesztek így, amikor minden és mindenki ciki, de csak magatokat fosztjátok meg egy tök jó dologtól.
Egyébként én húsvétkor ebben az évben (meg az összes elkövetkezendőben) is a kerti bokrok és fák alól bányásztam elő a tojás alakú csokikat. És nem szégyellem, soha nem is szégyelltem.
A suliban is mindig tartunk ajándékozást, csak most a szalagavató miatt kimaradt.
2011. december 07. 17:13
Mikulás-csomagot kapni nem gáz!! Nekem már van vagy 5-6 különböző helyekről, és tökre örülök hogy legalább mindennap tudok csokit enni
2011. december 07. 17:47
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Legjobb cikk a világon
2011. december 07. 18:28
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Tök jó kis cikk, jó volt olvasgatni
Alapvetően vhogy sose vagyok az elején benne a Mikulásos hangulatba, de az ilyenektől megjön hozzá az ember kedve
És ez mekkora hülyeség már, méghogy a Coca Cola találta ki a Mikulás fazont
Még csak az kéne, sokkal régebb óta volt már
És a különböző nyelvű megszólítások is tök nagyok
Legjobb akkor is a magyar, amerikai,japán és olasz
És mi az a marokkói? xD Fekete péter
2011. december 07. 19:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én mostanában mindig egy dolgot kérek a "mikulástól",amit meg is kapok:évek óta hetekig azon a sok csokin élek,amit emiatt az ünnep miatt kapok
nagyon szeretem,én szerintem soha nem fogok kinőni belőle
szerintem nem gyerekes dolog,lassan 16 vagyok,de a most 10.-es osztályom is úgy várta tegnap a "mikulást",mint a Megváltót
kb. én is
megláttam az ajándékot és a csokit,egyből nekiestem két tábla csokinak
nagyon szeretem,én szerintem soha nem fogok kinőni belőle
Idézet (CandUs @ 2011.12.07. 14:29)
Amikor reggel megkaptam az ajándékaimat, én is úgy örültem, mint majom a farkának 
kb. én is
2011. december 07. 20:34
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nagyon nagyon nagyon jó cikk!
Én nem vagyok egy idióta aki lassan 15 éves fejjel még szeretne hinni a Mikulásban de én nagyon szeretem a kedves kicsit kövér pirospozsgás öregurat. Az hogy a történet mindenhol a világban egy szép hagyománnyá vált csak azt jelenti h még ha más nemzetiségűek vagyunk akkor is egy dologban tudunk közösen is hinni! Az én kedvenc időszakom pont ezért a tél mert akkor az emberek olyan kedvesek MINDENKIHEZ és hát persze jön a Karácsony este is!...
Én nem vagyok egy idióta aki lassan 15 éves fejjel még szeretne hinni a Mikulásban de én nagyon szeretem a kedves kicsit kövér pirospozsgás öregurat. Az hogy a történet mindenhol a világban egy szép hagyománnyá vált csak azt jelenti h még ha más nemzetiségűek vagyunk akkor is egy dologban tudunk közösen is hinni! Az én kedvenc időszakom pont ezért a tél mert akkor az emberek olyan kedvesek MINDENKIHEZ és hát persze jön a Karácsony este is!...
dori08
2011. december 09. 19:08
jó cikk nagyon én már bezabáltam a csokiból és eléggé megfájdult a hasam
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.