Nem elég, hogy a szeptember 9-ére meghirdetett megjelenési dátumot négyszer módosították, és csak december 2-án jelent meg, valótlan és a meghirdetettől teljesen eltérő kiadvány került a boltokba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrány Bonnie Tyler DVD-je körül
2011. december 05. 21:00
"de nemcsak a Németországban élő rajongók számára. hanem az európai rajongók számára is, hiszen köztudottan" A fenébe, de jó is tudni, már megint kiment a fejemből, hogy Németország már nem Európa része!
2011. december 05. 21:24
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.12.05. 21:00)
"de nemcsak a Németországban élő rajongók számára. hanem az európai rajongók számára is, hiszen köztudottan" A fenébe, de jó is tudni, már megint kiment a fejemből, hogy Németország már nem Európa része!
Ezt nem egészen értem. Németország is Európa, de mivel Németországban jelent meg, így pl. én Magyarországról az amazon.de-ről tudom megvenni, mert itthon még nem kapható. Talán MÁS EURÓPAI-ként kellett volna írni, de a lényegen nem változtat.
2011. december 05. 21:28
hát ez engem nem kifejezetten érdekel,de jó cikk.
2011. december 05. 21:51
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Idézet (FashionGirl @ 2011.12.05. 21:28)
hát ez engem nem kifejezetten érdekel,de jó cikk. 
Akkor miért szólsz hozzá? A primitív hozzászólásodat nem kell reklámoznod itt, mert arra meg én nem vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.