Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 20. - 16:32)
Érdekességek a világból - Meghökkentõ dolgok topikja
2007. június 21. 00:07
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 20. - 16:32)
Ha a testét is megcsinálják olyanra mint ahogy most az arca kinéz....na az már tényleg félelmetes lesz....
hozzászólás a videó alatt: ez jó de ha oda meek jól melkason rugom hátra esik akkor mit fog csinálni? talán azt mondja h albert ejstejn vok?
amig ilyen hozzászólások születnek, lehet hanyagolni kéne a robot témát... nem vagyunk még érettek ilyesmire...
2007. július 04. 19:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A tehenek mentik meg a Földet
Különleges menüvel akarja leszoktatni a metángáz kibocsátásáról a teheneket és a birkákat egy svájci kutató. Sajnos a kérõdzõknek nem ízlik a zsíros fû.
A békésen legelészõ tehenek egy-egy egyede naponta 300-500 liter metángázt bocsát ki, és ezzel nemcsak közvetlen környezetükben rontják a levegõt, bolygónk felmelegedéséhez is hozzájárulnak. A metán ugyanis igen agresszív gáz, a széndioxidnál több mint hússzor nagyobb mértékben melegíti a Földet. Mivel a világon egyre több húst szeretnének fogyasztani, egyre több metán kerül a levegõbe, pedig a gáz koncentrációja már amúgy is 100 százalékkal nõtt az elmúlt évszázadban.
Michael Kreuzer, a zürichi egyetem professzora az állatok táplálkozásával foglalkozik, és úgy véli, hogy neki és kutatótársainak most jött el az idejük. Kreuzer ugyanis már évek óta foglalkozik a metán okozta problémával, nemcsak a klíma, hanem az állatoknál jelentkezõ energiaveszteség miatt is. A tehenek a takarmány négy-hét százalékát adják le energiaveszteségként metángáz formájában. Ha ezt ki lehetne iktatni, akkor nõne a tej- és a hústermelés.
Kókusszal a metán ellen
A svájci kutatók tesztelik azokat az adalékanyagokat, amelyek segítségével 10-40 százalékkal kevesebb metánt bocsátottak ki a kérõdzõk. Az egyik anyag az a zsír, amit kókuszdióból, lenmagból vagy napraforgóból nyernek, a másik két anyag trópusi növényekbõl származik. A tehenek metánkibocsátása ezek fogyasztása esetén csökken, bár a kutatók nem tudják pontosan, hogyan.
Az érdekeltek nem rajonganak az új ízekért, az adalékanyagokat nem kedvelték meg a tehenek.
index.hu
Különleges menüvel akarja leszoktatni a metángáz kibocsátásáról a teheneket és a birkákat egy svájci kutató. Sajnos a kérõdzõknek nem ízlik a zsíros fû.
A békésen legelészõ tehenek egy-egy egyede naponta 300-500 liter metángázt bocsát ki, és ezzel nemcsak közvetlen környezetükben rontják a levegõt, bolygónk felmelegedéséhez is hozzájárulnak. A metán ugyanis igen agresszív gáz, a széndioxidnál több mint hússzor nagyobb mértékben melegíti a Földet. Mivel a világon egyre több húst szeretnének fogyasztani, egyre több metán kerül a levegõbe, pedig a gáz koncentrációja már amúgy is 100 százalékkal nõtt az elmúlt évszázadban.
Michael Kreuzer, a zürichi egyetem professzora az állatok táplálkozásával foglalkozik, és úgy véli, hogy neki és kutatótársainak most jött el az idejük. Kreuzer ugyanis már évek óta foglalkozik a metán okozta problémával, nemcsak a klíma, hanem az állatoknál jelentkezõ energiaveszteség miatt is. A tehenek a takarmány négy-hét százalékát adják le energiaveszteségként metángáz formájában. Ha ezt ki lehetne iktatni, akkor nõne a tej- és a hústermelés.
Kókusszal a metán ellen
A svájci kutatók tesztelik azokat az adalékanyagokat, amelyek segítségével 10-40 százalékkal kevesebb metánt bocsátottak ki a kérõdzõk. Az egyik anyag az a zsír, amit kókuszdióból, lenmagból vagy napraforgóból nyernek, a másik két anyag trópusi növényekbõl származik. A tehenek metánkibocsátása ezek fogyasztása esetén csökken, bár a kutatók nem tudják pontosan, hogyan.
Az érdekeltek nem rajonganak az új ízekért, az adalékanyagokat nem kedvelték meg a tehenek.
index.hu
2007. július 11. 20:15
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
http://www.indavideo.hu/video/SOKKOT_KAPOTT_ANGLIA
Ma mutatták meg nekem azt a videót... az angliai Megasztár asszem ez a mûsor...
Egy szóval: hihetetlen
Nézzétek meg!
2007. július 11. 20:26
Megnéztem, a zsûûûri néni arca asszem mindent elmond.
2007. július 11. 20:33
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(LeonSilver @ 2007. July 11. - 20:15)
http://www.indavideo.hu/video/SOKKOT_KAPOTT_ANGLIA
Nézzétek meg!
Döbbenet. Eddig mit csinált a manus?
2007. július 11. 20:38
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. July 4. - 19:38)
Puccolunk. Én is néha.
Ha összevethetnénk a tehenak és az emberek által kibocsátott mérgesgézok mennyiségét, lehet, hogy nem Hot-Dögöt kelleni ennünk.
2007. július 11. 20:45
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Big Wendy the muscular whippet
aki nem hiszi el, az keresse rá google -n
http://www.canada.com/victoriatimescolonis...76-1b982456e793
Bárcsak ilyen édespofikájú kutyusom lenne
aki nem hiszi el, az keresse rá google -n
http://www.canada.com/victoriatimescolonis...76-1b982456e793
Bárcsak ilyen édespofikájú kutyusom lenne
2007. július 13. 19:55
|
jjj |
|
Legyen Ön is galaxisosztályozó!
http://hirek.csillagaszat.hu/univerzum_sze..._galaxyzoo.html
Én már bevonultam
Eredményem 11/15
Én már bevonultam
Eredményem 11/15
2007. július 17. 23:41
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(jjj @ 2007. July 13. - 18:55)
Legyen Ön is galaxisosztályozó!
Én már bevonultam
Eredményem 11/15
Én már bevonultam
Eredményem 11/15
énis
az én eredményem is 11/15 lett
én már vagy 300 galaxist kategorizáltam
2007. július 26. 00:22
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
2007. július 26. 00:58
|
jjj |
|
Idézet(Leo @ 2007. July 17. - 23:41)
énis
Ezek után csak az jut az eszembe, hogy valamit Õk csesztek el.
2007. augusztus 13. 12:14
Ennek azt hiszem itt a helye:
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
2007. augusztus 13. 12:56
|
jjj |
|
Idézet(pbmaster @ 2007. August 13. - 12:14)
Ennek azt hiszem itt a helye:
Elképesztõ.
Köszi.
2007. augusztus 13. 19:36
|
jjj |
|
2007. 08. 13.
Az Endeavour úrhajósai szerelgetnek:
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/live_tv.html
Az Endeavour úrhajósai szerelgetnek:
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/live_tv.html
2007. augusztus 18. 18:02
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: