Huh az a gyümölcsös nagyon szép! egybõl éhes lettem.
Egyszer láttam egy marcipánkállítástnah ott voltak még meglepõ dolgok. Miket lehet csinálni az ételbõl... bár az étel nem játék...
Érdekességek a világból - Meghökkentõ dolgok topikja
2008. szeptember 04. 12:03
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
http://www.shamptonian.org/2008.08.15/deat...-san-francisco/
Hát ez elég keményen megvan csinálva. Még egy kicsit félelmetes is
Hát ez elég keményen megvan csinálva. Még egy kicsit félelmetes is
2008. szeptember 20. 16:38
^basszus, mintha valami arc vigyorogna a füstben!
2008. szeptember 20. 21:37
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Idézet(inspiredboy @ 2008. September 20. - 15:38)
^basszus, mintha valami arc vigyorogna a füstben!

Hol?
Én nem látom.
2008. szeptember 22. 22:04
|
Sunset Lover |
|
Most már valaki mutassa meg 
Mert kíváncsi vagyok.
Elég vaksi lehetek, hogy nem látom.
Mert kíváncsi vagyok.
2008. szeptember 22. 22:07
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. September 22. - 22:04)
Most már valaki mutassa meg 
Mert kíváncsi vagyok.
Mert kíváncsi vagyok.
Ott van a házikó mellett,a zsiráftól balra
2009. január 16. 20:20
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
"Sullenberger kapitány kétszer is végigsietett a gépen, és minden lehetséges zugba benézve megállapította a hihetetlent: mind a 155 utas elhagyta a gépet!"
Hogy itt mik voltak?
Vadászpilóta volt a kapitány. Grat. És az utasoknak is. Jól együtmûködtek.
http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=23197
2009. június 12. 18:38
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tudományosan igazolt: a nõk elhülyítik a férfit
Végre sikerült empirikusan, azaz tudományosan is bizonyítani, ami mindannyian évezredek óta tudunk, hogy a különösen szép nõk elveszik a férfiak eszét. Ahogy azt a tudomány nyelvén sikerült megfogalmazni: az attraktívnak mondott nõkkel való érintkezés csökkenti a férfiak szellemi teljesítményét.
Az eddig csak axiómaként fungáló tételt most a hollandiai Nijmegenben mûködõ Radboud egyetem kutatóinak sikerült bebizonyítaniuk. A kísérletben 50 férfi és 60 nõi egyetemi hallgató szerepelt. Megvizsgálták a férfiak feladatmegoldó képességét, miután csinos egyetemi hallgató lányokkal flörtölhettek néhány percig.
Ez is elég volt ahhoz, hogy a kitöltött tesztek alapján meg lehessen állapítani, hogy egy szép nõvel való rövid találkozás is elég ahhoz, hogy mérhetõen csökkenjen egy férfi szellemi képessége, elveszítse a tisztán látását. A csevegés után feladott vizsgafeladatot mind rosszabbul sikerültek, mint a nõkkel való találkozás nélkül.
Vigyázat az ellenkezõje nem igaz, vagyis a nõk egy-egy csinos férfival történõt találkozás után nem vesztettek semmit az éleslátásukból. Vagyis a nõk szellemi teljesítményére nincs olyan hatással a másik nem, mint fordítva. A kutatók szerint részben ezzel is magyarázható a diákok körében tapasztalt jelenség, hogy a lányok általában jobb eredményeket érnek el a tanintézetekben, mint a fiúk.
---------------------
Végre sikerült empirikusan, azaz tudományosan is bizonyítani, ami mindannyian évezredek óta tudunk, hogy a különösen szép nõk elveszik a férfiak eszét. Ahogy azt a tudomány nyelvén sikerült megfogalmazni: az attraktívnak mondott nõkkel való érintkezés csökkenti a férfiak szellemi teljesítményét.
Az eddig csak axiómaként fungáló tételt most a hollandiai Nijmegenben mûködõ Radboud egyetem kutatóinak sikerült bebizonyítaniuk. A kísérletben 50 férfi és 60 nõi egyetemi hallgató szerepelt. Megvizsgálták a férfiak feladatmegoldó képességét, miután csinos egyetemi hallgató lányokkal flörtölhettek néhány percig.
Ez is elég volt ahhoz, hogy a kitöltött tesztek alapján meg lehessen állapítani, hogy egy szép nõvel való rövid találkozás is elég ahhoz, hogy mérhetõen csökkenjen egy férfi szellemi képessége, elveszítse a tisztán látását. A csevegés után feladott vizsgafeladatot mind rosszabbul sikerültek, mint a nõkkel való találkozás nélkül.
Vigyázat az ellenkezõje nem igaz, vagyis a nõk egy-egy csinos férfival történõt találkozás után nem vesztettek semmit az éleslátásukból. Vagyis a nõk szellemi teljesítményére nincs olyan hatással a másik nem, mint fordítva. A kutatók szerint részben ezzel is magyarázható a diákok körében tapasztalt jelenség, hogy a lányok általában jobb eredményeket érnek el a tanintézetekben, mint a fiúk.
---------------------
2009. június 12. 23:35
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Ha egy jó kinézésû hölgy ellibben a hímnemû egyed elött, akkor feltételezem, hogy zavar támad a gondolatmenetben.
Ha fordítva történik, akkor sem lehet másképpen, mert különben már rég kipusztultunk volna fajfenntartásilag.
Ez a duma csak arra jó, hogy a tudományos alakulat felvegye a pénztet.
Különbenmeg:
Ha fordítva történik, akkor sem lehet másképpen, mert különben már rég kipusztultunk volna fajfenntartásilag.
Ez a duma csak arra jó, hogy a tudományos alakulat felvegye a pénztet.
Különbenmeg:
2009. július 08. 19:25
A Japántól keletre fekvõ szigeteken június 12-én tört ki ismét a Szaricsev-vulkán, melynek következtében a hegy felsõ része teljesen megsemmisült. Az esemény idején a szigetet egybefüggõ felhõréteg borította, melyet azonban a forró gázokból álló légtömeg erõteljes feláramlása jól megfigyelhetõen szétszakított, lehetõvé téve a késõbbi események mûholdas megfigyelését is.
A Nemzetközi Ûrállomásról (ISS) készült fényképen jól látható, hogy a felhõréteg továbbra is körülöleli a kitörés helyszínét, ám a vulkán felett a levegõ kiszáradása miatt folyamatosan tiszta az ég - már ami a felhõzetet illeti. A kitörés a jól ismert gomba alakzatot veszi fel, a barnás részek tetején megjelenõ fehéres réteg pedig a hirtelen lehûlésben kondenzálódó felhõzetrõl ad tanúbizonyságot.
A Nemzetközi Ûrállomásról (ISS) készült fényképen jól látható, hogy a felhõréteg továbbra is körülöleli a kitörés helyszínét, ám a vulkán felett a levegõ kiszáradása miatt folyamatosan tiszta az ég - már ami a felhõzetet illeti. A kitörés a jól ismert gomba alakzatot veszi fel, a barnás részek tetején megjelenõ fehéres réteg pedig a hirtelen lehûlésben kondenzálódó felhõzetrõl ad tanúbizonyságot.
2009. július 09. 10:24
|
jjj |
|
Idézet(noska @ 2009. July 8. - 19:25)
A Japántól keletre fekvõ szigeteken ...
Kuril-szigeteken Csodálatos felvétel a természet gigászi erejérõl. Valószínûleg a meleg feláramlás mellett kisebb lökéshullám is van.
Meg a lahar nevû jelenség.
Én is észleltem a kitörést. Mármint a neten.
További képek. Elképesztõ, hogy mi volt ott.
http://www.youtube.com/watch?v=LESBxErmZ-U
Köszi.
2009. október 07. 21:41
|
|
Busterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 17 Azonosító: 8272 offline
|
Sziasztok!
Nem tudtam hova rakni ezt az infót szóval végül ide írom.
Október 9-én estére (21.00) egy flashmob-ot szervezünk az Erzsébet hídra (gyülekezõ 20.30-kor a budai hídfõnél a Döbrentei téren). A lényege, hogy sok jó ember egy hídon is elfér
Aki szeretne jönni az feltétlenül hozzon magával egy (vagy akár több) vakuk képes fényképezõgépet. Ha további infók kellenek akkor írj nyugodtan és megpróbálok válaszolni.
Ahány embernek csak tudjátok legyetek szívesek tovább küldeni mert úgy lesz az igazi ha minél többen vagyunk.
Üdv!!!
Szép Napot!
Nem tudtam hova rakni ezt az infót szóval végül ide írom.
Október 9-én estére (21.00) egy flashmob-ot szervezünk az Erzsébet hídra (gyülekezõ 20.30-kor a budai hídfõnél a Döbrentei téren). A lényege, hogy sok jó ember egy hídon is elfér
Aki szeretne jönni az feltétlenül hozzon magával egy (vagy akár több) vakuk képes fényképezõgépet. Ha további infók kellenek akkor írj nyugodtan és megpróbálok válaszolni.
Ahány embernek csak tudjátok legyetek szívesek tovább küldeni mert úgy lesz az igazi ha minél többen vagyunk.
Üdv!!!
Szép Napot!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: