Derékba törik Kováts Vera karrierje?
2011. december 05. 19:36
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kemények a szülei, de szeretetből teszik, és ez jó. Ezt nagyon ügyesen kitalálták, hogy csak 18 éves korába kapja meg a pénzt.
Remélem sikeres énekesnő lesz
2011. december 05. 20:03
|
|
Vicy99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 129788 offline
|
szerintem tulzásba viszik a szülei persze kellenek határok de most ismerték meg az emberek most van lehetősége betörni mert ha a feledés homályába merül már nem lesz annyi ember aki kiváncsi rá de ha most hagynák érvényesülni akkor biztosan nagy rajongó táborra lenne a jövőben is ....
2011. december 05. 21:34
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem teljesen igazuk van a szülőknek, először végezze el a sulit, aztán, utána énekeljen tovább, meg fellépésezzen.
2011. december 06. 09:11
Szerintem is fontosabb, az iskola.
De azért engedhetnék őt fellépésekre, hogy továbbra is tudjuk látni a TV-ben, és halljunk róla, mivel tök jó hangja van.
De azért engedhetnék őt fellépésekre, hogy továbbra is tudjuk látni a TV-ben, és halljunk róla, mivel tök jó hangja van.
2011. december 06. 16:11
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
mindjárt szülinapja is lesz
majd jövöre nyulhat a pénzéhez..am nem is jo ez hogy szülei megtiltják..tök hülyeség..na mind1.nagyon király nagyon jó hangja van verának!
remélem sok sok fellépései lesz:)
2011. december 06. 16:30
|
|
Fini-miniúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 2 Azonosító: 157455 offline
|
ez mar de ize oo dolgozot meg a penzert o neki kell megkapnia! de azert igazz de legalabb a negyedet vagy a felet megkaphatnaa
es jarjon az iskolaba de az mellet meg epitheti a karrierjett !! de hat majd azt nem mi fogjuk aldonteni hanem o neki a szulei ugyhogy mi nem szolhatunk bele! de hat azee biztos lesz valami a karrierjevel
de nagyon jolll enekell
sok szerencset nekii
2011. december 06. 16:40
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
sztem most utálja őket
2011. december 06. 18:30
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
szerintem a szülei jól teszik, amit tesznek. és én úgy vettem ki a cikkből, hogy a kötelező fellépéseken részt vesz, tehát fogunk róla hallani, csak nem minden nap vagy minden héten. a pénzét meg időben megkapja majd. ennyi.
mondjuk, szerintem is most kellene kihasználnia azt a rivaldafényt, amit kapott a műsortól, mert később talán nem lesz már ekkora érdeklődés iránta. de 16 éves, és ez így helyes.
mondjuk, szerintem is most kellene kihasználnia azt a rivaldafényt, amit kapott a műsortól, mert később talán nem lesz már ekkora érdeklődés iránta. de 16 éves, és ez így helyes.
2011. december 06. 18:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez egy határozott döntés
2011. december 06. 19:24
Idézet (Fini-mini @ 2011.12.06. 16:30)
ez mar de ize oo dolgozot meg a penzert o neki kell megkapnia! de azert igazz de legalabb a negyedet vagy a felet megkaphatnaa
es jarjon az iskolaba de az mellet meg epitheti a karrierjett !! de hat majd azt nem mi fogjuk aldonteni hanem o neki a szulei ugyhogy mi nem szolhatunk bele! de hat azee biztos lesz valami a karrierjevel
de nagyon jolll enekell
sok szerencset nekii 
Keresd meg az általános iskolai nyelvtantanárod, és kérd vissza a pénzed.
2011. december 07. 09:50
hát egy 16 évesnek az iskolapadban a helye
amúgy nemtudná építeni a karrierjét ha a sulira koncentrál, vagy ha a karrierjét építi nem a sulival foglalkozik
de azért az rossz, hogy nem kaphatja meg a pénzét :S, elég durvák a szülei :S
2011. december 07. 10:07
Idézet (Nettyyy @ 2011.12.07. 09:50)
elég durvák a szülei :S
Ha pénzt bíznának egy kis tini fruskára és hagynák kimaradni a suliból öt perc hírnév miatt, akkor meg hülyék lennének.
2011. december 07. 10:11
|
|
Cituvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 161761 offline
|
ur isten szegény vera. én nem bírnám ezt ki. az ő pénze ő dolgozott meg érte had kapja már meg. mert ha az anya gyűjtött volna neki születésétől kezdve egy külön számlára havonta pénzt(ahogy nekem is anyu csinálta) akkor azt mondom oké ha 18 lesz megkapja. de így hogy ő dolgozna meg érte ..
2011. december 07. 11:30
Solarian! Egyetértek!
Aki meg azt írja, h durvák vagy hülyék a szülei, az nyilván nem gondolt bele jobban a dologba - ha odaadják neki a pénzt, valószínűleg elverné. Lehet, h rossz társaságba kerülne, így folyna a pénz cigire, piára, netalántán drogra. Ha meg szüksége lenne rá, nem lenne egy vasa sem!
A fellépésekre elengedik, de csak a legszükségesebbekre! Teljesen természetes, h meg akarják óvni őt!
Tudom, az ember nehezen hisz el dolgokat a kedvenceiről, de BÁRMI megeshet!
Aki meg azt írja, h durvák vagy hülyék a szülei, az nyilván nem gondolt bele jobban a dologba - ha odaadják neki a pénzt, valószínűleg elverné. Lehet, h rossz társaságba kerülne, így folyna a pénz cigire, piára, netalántán drogra. Ha meg szüksége lenne rá, nem lenne egy vasa sem!
A fellépésekre elengedik, de csak a legszükségesebbekre! Teljesen természetes, h meg akarják óvni őt!
Tudom, az ember nehezen hisz el dolgokat a kedvenceiről, de BÁRMI megeshet!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.