Derékba törik Kováts Vera karrierje?
2011. december 04. 19:16
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Igaz, hogy a suli a fontos, és értem, hogy féltik, de azért istenem hagyják már élni is egy kicsit, ezzel a szigorral előbb utóbb maguk ellen fogják fordítani. De azért a pénzét megkaphatta volna, ő dolgozott meg érte, és úgy is adna a családnak, ha szükségük lenne rá. Szerintem tehetséges lány és örülnék ha hallanék még tőle dalokat.
2011. december 04. 19:22
|
rapinoeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 164830 offline
|
Először is remélem, hogy nem celeb lesz, és nem valami gagyi kereskedelmi tévénél köt ki, hanem egy profi előadó válik belőle.
A szülei döntésével én is egyetértek, hogy neki tanulnia kell még. Írta valaki, hogy eltapsolják a szülei a pénzt mire Vera 18 lesz. Hát nem hiszem, és szerintem ez elég nagy hülyeség.
A szülei döntésével én is egyetértek, hogy neki tanulnia kell még. Írta valaki, hogy eltapsolják a szülei a pénzt mire Vera 18 lesz. Hát nem hiszem, és szerintem ez elég nagy hülyeség.
2011. december 04. 19:26
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
sajnálom szegényt... már nem azért, igen fontos a suli, ebben igaza van a szüleinek, de nem kéne azért eltiltani mindentől! sztem szigorúak a szülei és nekem már az apja akkor sem volt szimpi, mikor megfenyegette ferot...
2011. december 04. 19:30
Sajnálom...de ez így van rendjén. 16 éves, fejezze be a gimit, és legalább érettségizzen le.
2011. december 04. 19:32
Valamilyen szinten megértem a szüleit,hogy azt akarják,hogy tanuljon mert ha úgy nézzük a dolgot ha nem jön össze neki esetleg akkor nem tudom majd az éneklésből megélni. Szóval szerintem semmi gond nincs azzal,hogy nem hagyják,hogy annyi fellépése legyen mert ő is túlterhelt lenne ettől főleg 16 évesen,mondjuk azért kicsit hagyhatnák élni,hogy bulizhasson elvégre most fiatal.
2011. december 04. 19:36
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
egy 16-17 évés lánynak legyen már fontosabb az iskola. Az éneklés megmaradhat hobbinak. Teljesen egyetértek a szüleivel, hiszen azt szeretnék, hogy a lányuk végezze el az iskolát érettségizzen le és ha tehetik mennyen el főiskolára! Ez legyen a célja és ne az, hogy "Magyar Sztár" legyen, egy idő után úgyse lesz rá kereslet, és utána mit csinál?
2011. december 04. 19:38
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Van egy olyan érzésem,hogy vele is az lesz,ami Tóth Lüszivel
2011. december 04. 19:41
egy kicsit egyet is értek tegnap épp ezt mondtam anyunak, hogy neki is az iskolába kell lennie és koptatni a padot 
szerintem Vera szülei nagyon szigorúak
szerintem Vera szülei nagyon szigorúak
2011. december 04. 19:52
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
én egyetértek, el kell végeznie a sulit, mert tanköteles. a pénzével meg mit kezdene? vesz magának két gatyát meg egy pulcsit. naés? az, hogy nem léphet fel, az tényleg kicsit gázos, de szerintem ezt a két évet még kibírja.
2011. december 04. 19:53
Én teljesen egyet értek nemcsak az éneklés a fontos, kell egy civil végzettség!
2011. december 04. 20:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon helyes. Iskolában a helye.
2011. december 04. 20:04
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Verát egy nagyon aranyos (mellesleg nagyon tehetséges) kislányként ismertük meg. A műsor alatt nagy nőt csináltak belőle, vagy legalábbis erről írt a bulvár..
Megértem a szülőket, ha ettől egy kicsit megijedtek. Vera tanuljon, még később is ráér énekesnő lenni, Ő valóban a jövő sztárja..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: