Kristen Stewart - Glamour Mexico December 2011
2011. december 04. 17:35
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Glamour Mexico December 2011
7 felhasználónak tetszik:
zsofeeh,
VampireBella,
Boscorelli,
Bessie,
SmileyZ,
Coco Selly,
WinterGirl
2011. december 06. 23:05
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Azért Kristen miatt is nézem az Alkonyat filmeket.
Nagyon jó képek
Köszi
Nagyon jó képek
Köszi
2011. december 06. 23:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:05)
Azért Kristen miatt is nézem az Alkonyat filmeket.
Nagyon jó képek
Köszi
Nagyon jó képek
Köszi
Ki miatt még? Ashley?
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. december 06. 23:16
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:08)
Ki miatt még? Ashley? 
Igen-igen.
Anna-t a filmben fedeztem fel, rá nem is számítottam. Úgyhogy igaziból Anna és Ashley a nagy kedvenceim a filmekből.
2011. december 06. 23:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:16)
Igen-igen.
Hát bevallom, Ő miatta kezdtem el az egész Twilight-ot.
Anna-t a filmben fedeztem fel, rá nem is számítottam. Úgyhogy igaziból Anna és Ashley a nagy kedvenceim a filmekből.
2011. december 06. 23:41
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:17)
Én a filmmel kezdtem, az a alapján a könyvet még kezembe se vettem. Pedig mindenkitől azt hallom (férfiakat is beleértve), hogy sokkal jobb. De valahogy a téma se fog meg annyira. Vámpíros sorozatokat pl egyáltalán nem is nézek.
A Twilight-ot is csak a szép lányok miatt.
Bessie
2011. december 06. 23:44
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:41)
Én a filmmel kezdtem, az a alapján a könyvet még kezembe se vettem. Pedig mindenkitől azt hallom (férfiakat is beleértve), hogy sokkal jobb. De valahogy a téma se fog meg annyira. Vámpíros sorozatokat pl egyáltalán nem is nézek.

Pedig nagyon jó a könyv. Tipikusan letehetetlen.
Az újhold filmjét pedig pöttyet untam, de a könyv isteni!
Ha tudod olvasd el. Vagy próbálkozz vele. Ebook változatban is meg van, ha kell elküldöm.
2011. december 06. 23:57
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:44)
Az újhold filmjét pedig pöttyet untam, de a könyv isteni!
Ha tudod olvasd el. Vagy próbálkozz vele. Ebook változatban is meg van, ha kell elküldöm.
Őszintén bevallom, én nagyon untam azt a részt, messze a legrosszabb a három közül. Az elsőre azt mondtam csak-csak, az Eclipse-ben pedig már volt valami komolyabb balhé is. Ha jól emlékszem.
Nem hagyott mély nyomokat.
Legélénkebb emlékem, Anna beszéde, az érettségi utáni ünnepségen.
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Olvasni szeretek, szóval azzal nincs gond, csak valahogy, inkább más jellegűeket szoktam.
Viszont Neked gratula, azért elég vaskos a könyv (500+ oldal ha jól saccoltam), két nap alatt kivégezni, azért az szép.
2011. december 07. 00:38
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:57)
Őszintén bevallom, én nagyon untam azt a részt, messze a legrosszabb a három közül. Az elsőre azt mondtam csak-csak, az Eclipse-ben pedig már volt valami komolyabb balhé is. Ha jól emlékszem.
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Olvasni szeretek, szóval azzal nincs gond, csak valahogy, inkább más jellegűeket szoktam.
Viszont Neked gratula, azért elég vaskos a könyv (500+ oldal ha jól saccoltam), két nap alatt kivégezni, azért az szép.
Milliószor jobb könyvben. A történet alapján a filmek közül nekem az Eclipse tetszik. Mikor összecsaptak a vérfarkasok és a vámpírok.
Na és láttad a Breaking Dawnt?
Egyébként könyvek terén nekem is más az ízlésem. Krimik ezerrel!!! Imádom Leslie L. Lawrence-t, Agatha Christie-t, Dean R. Koontz, stb...
Azért hébe-hóba elolvasok ilyen típusú könyveket is.
Boscorelli
2011. december 07. 11:53
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.07. 00:38)
Milliószor jobb könyvben. A történet alapján a filmek közül nekem az Eclipse tetszik. Mikor összecsaptak a vérfarkasok és a vámpírok.
Nagyon fain volt. A filmeket már rég láttam, úgyhogy azt hiszem ideje lesz újra nézni.
Hát azt meghiszem.
Sajnos ezek a filmek elég gyengére sikerültek. És nem is a színészek hibája ez, mert jó csapatot válogattak össze, hanem egyszerűen szólva, gagyi.
Az első három rész történéseit a Vampires Suck című paródia kiválóan összefoglalta
Nem, nekem igazából az nem tetszik, hogy alig történik valami, csak Bella és Edward, vagy Bella és Jacob szenvedéseit láthatjuk, a többiek pedig csak fel-fel tűnnek a képernyőn, néhány pillanat erejéig. Gondolom azért a könyvben nagyobb szerepe van Rosalie-nak is, vagy Alice-nek. Kettejük képernyős megjelenése a három rész alatt szerintem nem érte el a fél órát.
Én úgy vélem jobb adaptációt is csinálhattak volna. Azért a Harry Potter és a Twilight filmek értékelése között óriási kontraszt van, a könyv eladások terén viszont annyira nem.
Idézet (Bessie @ 2011.12.07. 00:38)
Na és láttad a Breaking Dawnt? 
Nem még nem. Sőt eléggé ellentmondásosak a vélemények róla. Van aki imádta és 10-et adott gondolkozás nélkül, és van, aki szerint megint túl sok volt Edward+Bella és a többiek alig szerepeltek.
Pedig az intro alapján felkeltette az érdeklődésemet, de, ha nagyon ez a második verzió érvényesült, akkor ez se fog tetszeni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.