Starity

Kristen Stewart - Glamour Mexico December 2011

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 04. 17:35 #1
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Glamour Mexico December 2011
7 felhasználónak tetszik: zsofeeh, VampireBella, Boscorelli, Bessie, SmileyZ, Coco Selly, WinterGirl
2011. december 06. 23:05 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Azért Kristen miatt is nézem az Alkonyat filmeket. blush.gif
Nagyon jó képek wub.gif
Köszi meghajolo.gif
2011. december 06. 23:08 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:05)
Azért Kristen miatt is nézem az Alkonyat filmeket. blush.gif 
Nagyon jó képek wub.gif 
Köszi meghajolo.gif

Ki miatt még? Ashley? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. december 06. 23:16 #4
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:08)
Ki miatt még? Ashley? biggrin.gif

Igen-igen. wink.gif Hát bevallom, Ő miatta kezdtem el az egész Twilight-ot. blush.gif
Anna-t a filmben fedeztem fel, rá nem is számítottam. Úgyhogy igaziból Anna és Ashley a nagy kedvenceim a filmekből. wink.gif
2011. december 06. 23:17 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:16)
Igen-igen. wink.gif Hát bevallom, Ő miatta kezdtem el az egész Twilight-ot. blush.gif 
Anna-t a filmben fedeztem fel, rá nem is számítottam. Úgyhogy igaziból Anna és Ashley a nagy kedvenceim a filmekből. wink.gif

omg.gif Tényleg Anna is ott van! biggrin.gif Én a könyv miatt kezdtem el nézni. Az mennyivel jobb. rohog.gif
2011. december 06. 23:41 #6
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:17)
omg.gif Tényleg Anna is ott van! biggrin.gif Én a könyv miatt kezdtem el nézni. Az mennyivel jobb. rohog.gif

Én a filmmel kezdtem, az a alapján a könyvet még kezembe se vettem. Pedig mindenkitől azt hallom (férfiakat is beleértve), hogy sokkal jobb. De valahogy a téma se fog meg annyira. Vámpíros sorozatokat pl egyáltalán nem is nézek.
A Twilight-ot is csak a szép lányok miatt. wub.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. december 06. 23:44 #7
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:41)
Én a filmmel kezdtem, az a alapján a könyvet még kezembe se vettem. Pedig mindenkitől azt hallom (férfiakat is beleértve), hogy sokkal jobb. De valahogy a téma se fog meg annyira. Vámpíros sorozatokat pl egyáltalán nem is nézek. 
A Twilight-ot is csak a szép lányok miatt. wub.gif  blush.gif

Pedig nagyon jó a könyv. Tipikusan letehetetlen. biggrin.gif Pár napja előkaptam az újholdat, 2 napig tartott. Második nap a könyv felétől kezdtem és végig olvastam, igaz reggel 4 órára sikerült csak. rohog.gif
Az újhold filmjét pedig pöttyet untam, de a könyv isteni! w00t.gif
Ha tudod olvasd el. Vagy próbálkozz vele. Ebook változatban is meg van, ha kell elküldöm. blush.gif
2011. december 06. 23:57 #8
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Bessie @ 2011.12.06. 23:44)
Az újhold filmjét pedig pöttyet untam, de a könyv isteni! w00t.gif 
Ha tudod olvasd el. Vagy próbálkozz vele. Ebook változatban is meg van, ha kell elküldöm.  blush.gif

Őszintén bevallom, én nagyon untam azt a részt, messze a legrosszabb a három közül. Az elsőre azt mondtam csak-csak, az Eclipse-ben pedig már volt valami komolyabb balhé is. Ha jól emlékszem. think.gif
Nem hagyott mély nyomokat. blush.gif

Legélénkebb emlékem, Anna beszéde, az érettségi utáni ünnepségen. wink.gif

Köszönöm, nagyon kedves vagy. Olvasni szeretek, szóval azzal nincs gond, csak valahogy, inkább más jellegűeket szoktam. blush.gif
Viszont Neked gratula, azért elég vaskos a könyv (500+ oldal ha jól saccoltam), két nap alatt kivégezni, azért az szép. wink.gif
2011. december 07. 00:38 #9
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.06. 23:57)
Őszintén bevallom, én nagyon untam azt a részt, messze a legrosszabb a három közül. Az elsőre azt mondtam csak-csak, az Eclipse-ben pedig már volt valami komolyabb balhé is. Ha jól emlékszem. think.gif
Nem hagyott mély nyomokat. blush.gif 
Legélénkebb emlékem, Anna beszéde, az érettségi utáni ünnepségen. wink.gif 
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Olvasni szeretek, szóval azzal nincs gond, csak valahogy, inkább más jellegűeket szoktam. blush.gif 
Viszont Neked gratula, azért elég vaskos a könyv (500+ oldal ha jól saccoltam), két nap alatt kivégezni, azért az szép.  wink.gif

Milliószor jobb könyvben. A történet alapján a filmek közül nekem az Eclipse tetszik. Mikor összecsaptak a vérfarkasok és a vámpírok. w00t.gif Nagyon fain volt. A filmeket már rég láttam, úgyhogy azt hiszem ideje lesz újra nézni.
Na és láttad a Breaking Dawnt? blush.gif

Egyébként könyvek terén nekem is más az ízlésem. Krimik ezerrel!!! Imádom Leslie L. Lawrence-t, Agatha Christie-t, Dean R. Koontz, stb...
Azért hébe-hóba elolvasok ilyen típusú könyveket is. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. december 07. 11:53 #10
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Bessie @ 2011.12.07. 00:38)
Milliószor jobb könyvben. A történet alapján a filmek közül nekem az Eclipse tetszik. Mikor összecsaptak a vérfarkasok és a vámpírok. w00t.gif Nagyon fain volt. A filmeket már rég láttam, úgyhogy azt hiszem ideje lesz újra nézni.

Hát azt meghiszem. wink.gif
Sajnos ezek a filmek elég gyengére sikerültek. És nem is a színészek hibája ez, mert jó csapatot válogattak össze, hanem egyszerűen szólva, gagyi. blush.gif
Az első három rész történéseit a Vampires Suck című paródia kiválóan összefoglalta rohog.gif
Nem, nekem igazából az nem tetszik, hogy alig történik valami, csak Bella és Edward, vagy Bella és Jacob szenvedéseit láthatjuk, a többiek pedig csak fel-fel tűnnek a képernyőn, néhány pillanat erejéig. Gondolom azért a könyvben nagyobb szerepe van Rosalie-nak is, vagy Alice-nek. Kettejük képernyős megjelenése a három rész alatt szerintem nem érte el a fél órát. unsure.gif
Én úgy vélem jobb adaptációt is csinálhattak volna. Azért a Harry Potter és a Twilight filmek értékelése között óriási kontraszt van, a könyv eladások terén viszont annyira nem. wink.gif

Idézet (Bessie @ 2011.12.07. 00:38)
Na és láttad a Breaking Dawnt?  blush.gif

Nem még nem. Sőt eléggé ellentmondásosak a vélemények róla. Van aki imádta és 10-et adott gondolkozás nélkül, és van, aki szerint megint túl sok volt Edward+Bella és a többiek alig szerepeltek.
Pedig az intro alapján felkeltette az érdeklődésemet, de, ha nagyon ez a második verzió érvényesült, akkor ez se fog tetszeni. blush.gif Azért megnézem majd. wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok