Idén is megrendezték a Miss Earth nemzetközi szépségversenyt. Ebben az évben 85 lány szállt harcba a koronáért, melyet természetesen csak egy vihetett haza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ecuadori lány lett az idei Miss Earth
2011. december 03. 18:51
Szerintem nem is olyan szép, voltak szebb jelöltek is.
2011. december 03. 18:52
Nagyon szép lány, megérdemelte a Miss Earth címet. Gratulálok neki!
2011. december 03. 19:08
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Elkéne gondolkoznia a zsűriknek a magyar versenyeknél. megnézni hogy néznek ki azok a lányok akik világversenyeket nyernek...nem egyéb okokból kiküldeni olyanokat akik soha nem érnek el semmit, de még a döntőbe se tudnak bekerülni...
2011. december 03. 19:43
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
Szabó Dóra hiába magyar és a többség szerint a magyar nők a legszebbek, azért a győztes szerintem sokkal szebb. Bár véleményem szerint a latin nők eleve nagyon szépek, szóval annyira nem meglepő hogy Miss Ecuador nyert. De azért valljuk be, nála is voltak sokkal szebbek.;d
2011. december 03. 19:48
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Tényleg szép, ugyhogy megérdemli:)
2011. december 03. 20:08
Hát nemtudom megérteni ezeket a szépségversenyeket.. én találnék sokkal szebb lányokat is XD
2011. december 03. 20:39
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ezek a szépségversenyek már rég nem erről szólnak .Nem érdekes, hogy fitnesz versenyeken rendre magyar lányok alázzák meg a többieket, pedig ott is összhatást néznek? Csak ott nincs politika. Magyar lány sajnos soha nem fog előkelő helyen végezni.
2011. december 03. 20:55
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Elody kérlek engedd meg, h kételkedjek! Szerintem pusztán arról van szó, h most tényleg az ilyen tipusú lányok az első számú sexszimőlumok, lásd Kim kardashian például, ő lényegében egy új ideál lett akit pont ezért sztárolnak, vagy nézz kőrbe akár Bpest utcáin, egy csomó lányka így próbál meg kinézni mostanában: szoli, póthaj, fekete hajszín, hullámok, műszempilla....szőkék, van egy rossz hírem: a sötétbarna lányok átvették a hatalmat!
2011. december 03. 22:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szerintem megérdemelte, szép lány. Szabó Dóra pedig nem szép, nem is leszek elfogult, csak mert magyar.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: