Kissé elfogult cikk:)
Legközelebb nem ártana figyelembe venni,hogy hányan végeztek egyetemet,hány sikeres üzleti vállalkozásuk van és milyen sikeresen menedzselik magukat.
Angyalok nem angyali hanggal dalolnak
2011. december 03. 18:53
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
Nem tudom most mit kell itt csinálni a cirkuszt mert nincs jó hangjuk és elfelejtteték a szöveget! ÉS??? nem énekesek hanem modellek akiknek nem a hangjuk fontos hanem hogy hogy állrajtuk a ruha vagy hogy milyen szépek!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. december 03. 18:54
Na és ha rossz a hangjuk, gondolom hogy ezért nem lettek énekesek. Amúgy aranyosak.
2011. december 03. 19:02
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem aranyos videó lett. És azért, mert nem tudják a dalt teljes egészében, még nem "egyszerű lények".
Egyetértek LaTasha véleményével.
2011. december 03. 19:09
Adriana nagyon aranyos volt,nekem azért tetszik a videó.
És egyetértek azokkal,akiknek azt írták,hogy,mint modelleknek,nem kell,hogy jó hangjuk legyen. ♥
2011. december 03. 20:18
Az tény hogy ez borzasztó volt,de hát mit is vártunk tőlük?Ők nem énekesnők,hanem modellek és nem azért fizetik őket hogy jól énekeljenek hanem azért hogy jól nézzenek ki.Az hogy elfelejtették a szöveget,az meg természetes dolog.Magyarok közül sem tudja mindenki pontosan a karácsonyi dalok szövegét.És szerintem ez nem akkor hiba hogy ők elfelejtették,de az annál is inkább,amikor Justin Bieber felejtette el,hiszen ő énekes,neki tudni kellene.
2011. december 03. 20:21
Hát az igaz, hogy eléggé hamisak, de őket nem a hangjuk miatt szerződtették le még az elején. Meg az, hogy elfelejtik a szöveget szerintem az semmi. Inkább ez a videó aranyos lett, és nem égő, hisz én például nem azt néztem/hallgattam, hogy mennyire porfin énekelnek, hanem, az előadást ami látszódott, hogy szívből jött nekik.
2011. december 03. 20:48
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Alapjába véve semmi baj nem lenne a dologgal, ha nem minden modell azért tüntetne, hogy "márpedig a modellek nem hülyék, sőt!", ennek ellenére rengeteg olyan videó és kép készül ahol kifejezetten/szándékosan butának vannak beállítva.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.