Beyoncé decemberben szülni fog?
2011. december 03. 22:06
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
ez olyan szánalmas...nem az h terhes hanem az h mialatt terhes volna csinált vagy 4 klipett,és szinte mindegyikben ugrált...-.- már nem azért de én furcsállom....
2011. december 03. 22:11
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
inkább örülne és büszke lenne rá, hogy látszik a hasa, hogy gyermeket vár..
2011. december 03. 22:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Miért zavarja, hogy nagy a hasa? A terhességben épp az a lényeg, hogy mindenki lássa: "Hé, egy kisbabát hordok a szívem alatt, aki életem nagy csodája"
2011. december 03. 23:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az a mínusz két hónap, amit elvenne a babától az élettel össze nem egyeztethető szóval vagy az első dátum volt kamu, vagy egyszerűen béranya hordja ki a csemetét.
2011. december 04. 13:06
Akkor most mi van?? Mikor lesz baba? Na mindegy is, a lényeg hogy egészséges legyen..
De a hasát tényleg nem kéne szégyellnie......
De a hasát tényleg nem kéne szégyellnie......
2011. december 04. 13:10
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (Andy1996 @ 2011.12.04. 10:44)
Én is ezen lepődtem meg h szégyelli a hasát??
Hiszen ez egy anyánk a legjobb dolog a világon, hogy terhes.
Teljesen egyetértek
2011. december 04. 13:25
Én eddig azt hittem, hogy aki terhes, annak nem csak oldalról látszódik a hasa
Vannak érdekes dolgok Beyoncé terhességével kapcsolatban. Már egyre biztosabb vagyok benne, hogy bizony béranya hordja ki szerencsétlen gyereket.
2011. december 04. 13:33
Én is úgy gondolom, hogy azért talál ki ezt meg azt, hogy ő szégyelli a hasát, mert béranyával hordatja ki a gyerekét. Én is láttam a strandos képeket, de mi van, ha azt is manipulálták? Na, meg az a videó az előző cikkben, ami azt boncolgatta, hogy a hölgy várandós-e vagy sem. Most már szinte teljesen meg vagyok bizonyosodva arról, hogyha lesz is Beyoncé-Jay-Z baba, akkor azt nem ez a nő fogja kihordani. Én már számtalanszor gondoltam abba bele, hogy milyen is lehet egy csöppséget hordani a szíved alatt, és meg kell mondjam, kellemes érzés futott végig rajtam. Ne haragudjatok, de aki ehhez folyamodik és több százezer dollárt fizet azért, hogy valaki megszülje a gyerekét, hát annak elment a maradék józan esze is. Ez az egy dolog az, ami nem normális. Az én gyerekem, én hordom ki, nem?! Persze emberek vagyunk, különbözünk, de hát aki megteheti azt, hogy béranyával hordassa ki a gyerekét... annak a kezébe még kisbabát sem adnék. De, ha a terhesség ekkora teher a számára, akkor minek neki gyerek egyáltalán?!
2011. december 04. 13:55
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
béérmama!!!
még sosem láttam ennél szánalmasabb hálivúúdi kölökvárást... gondolom nem akar hízni, mert azt gondolja jaj de csini vagyok, de ezzel nincs baj, csak nem kellene átbaszni az embereket. amúgy is rosszul csinálják...
még sosem láttam ennél szánalmasabb hálivúúdi kölökvárást... gondolom nem akar hízni, mert azt gondolja jaj de csini vagyok, de ezzel nincs baj, csak nem kellene átbaszni az embereket. amúgy is rosszul csinálják...
2011. december 04. 14:13
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Holly Keller szerintem egyáltalán nem erről van szó. A klipjében persze, hogy nemlátszhat, hogy babát vár. Régebben még azt boncolgattuk, hogy hogyan lehetett a VMA-n 3 hónapos terhesen akkora hasa(ezek szerint akkor volt 5 hónapos terhes). Aztán jött az, hogy begyűrödött a hasa azon a bizonyos képen. Én már akkor is kifejtettem, hogy valószínűleg(szerintem) a média miatt kitömi a hasát, de attól még terhes. Nem vagyok rajongója, mégis tudom, hogy mennyire szeretett volna babát és nem nézem ki belőle, hogy ekkorát hazudjon a világnak, nagyot csalódnék benne ha mégis kiderülne, hogy igazad van.
2011. december 04. 15:23
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
de jó imádom BEYONCE
2011. december 04. 15:31
Idézet (Rekahhh @ 2011.12.04. 14:13)
Holly Keller szerintem egyáltalán nem erről van szó. A klipjében persze, hogy nemlátszhat, hogy babát vár. Régebben még azt boncolgattuk, hogy hogyan lehetett a VMA-n 3 hónapos terhesen akkora hasa(ezek szerint akkor volt 5 hónapos terhes). Aztán jött az, hogy begyűrödött a hasa azon a bizonyos képen. Én már akkor is kifejtettem, hogy valószínűleg(szerintem) a média miatt kitömi a hasát, de attól még terhes. Nem vagyok rajongója, mégis tudom, hogy mennyire szeretett volna babát és nem nézem ki belőle, hogy ekkorát hazudjon a világnak, nagyot csalódnék benne ha mégis kiderülne, hogy igazad van.
Ezt hívják manipulálhatóságnak... szerintem. Amikor ezt meg azt mondja a média, hogy xy terhes és egyébként marhára nem. Ott van Jennifer Garner! Nézzétek meg azt a hölgyet, olyan egy terhes nő! Még az arcán is látni, hogy állapotos, de Beyoncé? Hát nem tudom. Kinézem a mai sztárokból, hogy béranyát fogadnak. Nekem az kevés, hogy a média miatt tömi ki a hasát. Minek?! Úgyis egyszer nagy lesz. Szerintem ez meg már kifogás ide és kifogás oda. És akárhogy számolom, az Istenért sem akar kijönni a 9 hónap. Meg két hónappal korábban?! Emberek, az igen csak kora szülött csemete lesz, akinek egy jó ideig inkubátorban lesz a helye. Mondhat akárki akármit ez baromira kamu-szagú. Nem azért, de, ha racionálisan átgondolod, eléggé sántít a sztori.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: