Sztárdömping a Nyomorultakban
2011. december 04. 12:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ej de jó. Még egy feldolgozás ...
A felsoroltak közül egyértelműen Rachelnek adnám a szerepet. Taylor nem való oda ahogyan Scarlett sem. Lea talán jó lenne, de nem látom ebben a szerepben, valamiért nem látom magam előtt, mint Éponine
Attól függetlenül szerintem Lea lesz a befutó, kellően sztárolják, nem annyira, mint Scarlettet, de Lea fiatalabbnak néz ki és egy ilyen remake-be szerintem inkább őt válogatják be. Csalódtam Tom-ban. Olyan jó filmeket tud csinálni, minek egy újabb feldolgozás..
A felsoroltak közül egyértelműen Rachelnek adnám a szerepet. Taylor nem való oda ahogyan Scarlett sem. Lea talán jó lenne, de nem látom ebben a szerepben, valamiért nem látom magam előtt, mint Éponine
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. december 04. 12:32
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hajrá, Taylor
Diannalive
2011. december 04. 15:17
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Tayloor!!!!!! :')
Diannalive
2011. december 04. 15:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Remélem Evan Rachel Wood kapja meg a szerepet.
ophely88
2011. december 04. 17:56
Annak örülnék a legjobban, ha Evan Rachel Wood kapná meg Éponine szerepét. Persze Lea Michele és Scarlett Johannson is jó színésznők, de Taylor Swift véleményem szerint egyáltalán nem kéne hogy a felsoroltak között legyen, mivel önmagában sem tartom jó színésznőnek, nem még hogy az előbbi háromhoz hasonlítva, akármennyire is szeretem a hangját (vagy lehet, hogy egyszerűen a Valentin-nap-beli idegesítő szerepe miatt vélem pocsék színésznőnek, nem tudom). Mindenesetre, hajrá Rachel.
ophely88
2011. december 04. 21:23
Taylor-nak örülnék, de nem követem a filmet 
de azért Tayloooor!!!!
de azért Tayloooor!!!!
2012. március 25. 12:57
Ha Helena Bonham Carter bennevan, akkor rossz film már nem lehet. ^^
2012. március 25. 13:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Jenny Lawliet @ 2011.12.04. 15:58)
Remélem Evan Rachel Wood kapja meg a szerepet.
Sajnos nem ő kapta. Már több mint egy hónapja kiderült, hogy Samantha Barks lesz Éponine. Vele sincs bajom, színház környezetben felnövekedett művésznő, akinek ráadásul remek a hangja. Evannak drukkoltam de ígyis jó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.