Már korábban több neves színész is aláírta a szerződést az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper új filmjéhez, de úgy tűnik, most újabb nevekkel bővül a lista.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárdömping a Nyomorultakban
2011. december 03. 15:59
"Jelenleg pedig négy tehetséges színész-énekesnő verseng azért, hogy eljátszhassa Éponine szerepét: Lea Michele, Taylor Swift, Scarlett Johannson és Evan Rachel Wood."
Közülük akkor már Scarlett kapja meg a szerepet. Véleményem szerint ő a legalkalmasabb a szerepre, tekintve eddigi alakításait.
Nem is értem Taylor miért lenne alkalmas erre a szerepre.
Közülük akkor már Scarlett kapja meg a szerepet. Véleményem szerint ő a legalkalmasabb a szerepre, tekintve eddigi alakításait.
Nem is értem Taylor miért lenne alkalmas erre a szerepre.
2011. december 03. 16:02
Nem vagyok elfogult, de négy nő közül Lea Michele a legtehetségesebb,neki járna a szerep. Láttam a Nyomorultakban, és nélküle nem tudom elképzelni a darabot. Ha a film fele annyi dalt fog tartalmazni, mint a darab, akkor is egy tapasztalt, erős hangú énekesnőnek kéne alakítania a szerepet. Én mindenképpen Lea Michele-t választanám, a Broadway-es múltjára visszatekintve. Szerintem az itt szereplő sztárhölgyek közül senki sem szerepelt 8 évesen a Broadway-en, szóval Lea a legtapasztaltabb
2011. december 03. 16:03
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Lea Michele esetleg Evan Rachel Wood lenne alkalmas erre a szerepre, a többiek nem is értem hogy jöttek egyáltalán szóba! Éponine egy reménytelenül szerelmes lány - mellesleg a kedvenc karakterem a könyvből - akit nem játszhat el olyan színésznő akit minden pasi akar!! Nem lenne hiteles egyszerűen! Bár a hírneve miatt szerintem ezt nem fogják figyelembe venni és Scarlett vagy Taylor kapja majd a szerepet -.-"
2011. december 03. 16:05
Szerény véleményem szerint úgyis az fogja megkapni a szerepet, aki a mai világban a legeladhatóbb a felsoroltak közül. És úgy érzem Scharlett lesz a befutó, mert ő csinálhat, akármit, az mindenkinek jó és mindenkinek tetszik, pedig nem tartom nagy színésznőnek, vannak nála tehetségesebbek is. Én is Leának adnám a szerepet, de sajnos ez is marketing. Azt sztárolják mindig, aki a legtöbb pénzt hozza.
2011. december 03. 16:11
Holly Keller teljesen igazad van! úgyis azé lesz a szerep aki a legeladhatóbb...
2011. december 03. 16:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Minek ebből újabb film? Van egy Jean Gabinal, Gerarrd Depardieu-val, Belmondoval, Liam Neesonnal és még jó pár tvs változata is készült - felesleges mégegy.
2011. december 03. 18:43
Már nagyon várom a filmet sok kedvencem benne lesz. Remélem Taylor csatlakozik hozzájuk!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: