Leslie L. Lawrence könyvei
2011. december 04. 16:21
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
én kb 2-3 éve olvasom az ő könyveit!! és nagyon imádom őket!!!
a kedvenceim: Gyilkos járt a kastélyomba, Sziget a ködben, A vérfarkas éjszakája, A gyilkos mindig visszatér, A suttogó árnyak öble, a Fekete özvegy 1-2, A megfojtott viking mocsara...
imádom a misztikus jelenségeket a könyveiben...
és mondhatni ő a kedvenc regényíróm!!!
de a többi könyveit is szeretném elolvasni...
a kedvenceim: Gyilkos járt a kastélyomba, Sziget a ködben, A vérfarkas éjszakája, A gyilkos mindig visszatér, A suttogó árnyak öble, a Fekete özvegy 1-2, A megfojtott viking mocsara...
imádom a misztikus jelenségeket a könyveiben...
és mondhatni ő a kedvenc regényíróm!!!
de a többi könyveit is szeretném elolvasni...
2011. december 05. 20:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én mindet imádom. Legelső könyv amit olvastam tőle a felakasztott indián szigetén. Nem felejtem el sohasem. Úgy imádtam szinte minden egyes oldalát.
Azóta is falom a könyveit. Egyszerűen zseniális. Ahogy ötvözi a történelmet a fikcióval, az valami döbbenet. Az egész pedig olyan izgalmas, hogy az ember képtelen letenni a könyvet.
Azóta is falom a könyveit. Egyszerűen zseniális. Ahogy ötvözi a történelmet a fikcióval, az valami döbbenet. Az egész pedig olyan izgalmas, hogy az ember képtelen letenni a könyvet.
2011. december 06. 21:44
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
ÓÓÓ, ennek az embernek a könyveiből filmeket kéne csinálni.
Iszonyat jó a humora és megkapó történeteket mesél el. Imádom az összeset, főleg a Lendvay-sorozatot.
2011. december 06. 23:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.12.06. 21:44)
ÓÓÓ, ennek az embernek a könyveiből filmeket kéne csinálni.
Iszonyat jó a humora és megkapó történeteket mesél el. Imádom az összeset, főleg a Lendvay-sorozatot.

Igen, ezen én is sokat gondolkoztam, de néhány dolgot elég nehéz lenne megvalósítani. Akárhányszor olvasom a természetfeletti lények miatt néha Supernatural feelingem van.
2011. december 08. 23:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mondjuk az is igaz. Legalábbis ha a hitelesre mennének. Olyan kultúrákat mutat be elég részletesen... sok pénzeket ki kéne csengetni a gyártónak.
De mondjuk egy lightosabb Lendvay-filmet nagyon megnéznék. Most hirtelen nem is tudom, ki lenne jó a szerepre...
Egyébként nekem az első könyvem tőle a Nebet Het, a Halottak Úrnője volt. Azóta is az egyik kedvenc könyvem, már nagyon sokszor olvastam.
De mondjuk egy lightosabb Lendvay-filmet nagyon megnéznék. Most hirtelen nem is tudom, ki lenne jó a szerepre...
Egyébként nekem az első könyvem tőle a Nebet Het, a Halottak Úrnője volt. Azóta is az egyik kedvenc könyvem, már nagyon sokszor olvastam.
2011. december 09. 20:29
|
|
Christo |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.09. 20:17)
nekem sok van. Tetszett ami a kicsikről szólt,jó volt a vámpíros-Drakulás történetek, a vérfarkasos is.
Mostanság olvastatok tőle valamit?
Mostanság olvastatok tőle valamit?
Már megvettem az új Piramis gyermekei könyveket, de még a Föld alatti piramist olvasom, hogy felelevenítsem a sztorit. Elég rég vettem kézbe azt a kötetet, nem nagyon emlékeztem már rá.
2012. január 09. 23:12
|
|
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline
|
Miranda koporsóját ajánlom mindenkinek, sajna csak kevés helyen lehet ráakadni, még könyvtárba sem nagyon én kb 5 éve vadásztam és véletlenül találtam rá 1 hónapja Győrben egy antikváriumba. Persze egyből megvettem. Még általános iskolás koromban olvastam, mert tetszett a borítója. Akkor annyira féltem, hogy nem mertem elaludni, csak feküdtem a hátamon és mindenféle hangokat hallottam, majdnem sírtam annyira féltem, hogy eljön Miranda
Most már azért nem volt olyan félelmetes, de nagyon jó.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 03. 01:41
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Rajtam kívül olvasta bárki más a Vérfarkas éjszakájának a paródiáját? A címe A Dérfarkas bosszúja és szerintem baromi jó
Nem tudom ki írta, de fantasztikus munkát végzett. Teljesen Lőrinc L. László stílusában van megírva, csak iszonyatos baromságok...
Rögtön utána láttam neki a Vérfarkas Visszatérnek és muszáj volt letennem, mert valahányszor beleolvastam képtelen voltam abbahagyni a röhögést, állandóan beugrott a paródia
Rögtön utána láttam neki a Vérfarkas Visszatérnek és muszáj volt letennem, mert valahányszor beleolvastam képtelen voltam abbahagyni a röhögést, állandóan beugrott a paródia
2020. január 05. 10:23
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Peszti @ 2012.11.03. 01:41)
Rajtam kívül olvasta bárki más a Vérfarkas éjszakájának a paródiáját? A címe A Dérfarkas bosszúja és szerintem baromi jó
Nem tudom ki írta, de fantasztikus munkát végzett. Teljesen Lőrinc L. László stílusában van megírva, csak iszonyatos baromságok...
Nem, de utánanézek, ha ennyire jó
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.