Ma jelent meg a Trouble Maker névre hallgató duó első kislemeze és videója is egyben, mely a bandával azonos címet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a bajkeverők első klipje
2011. december 02. 16:39
Jó ez a szám nagyon! Legalábbis nekem nagyon be jön.
2011. december 02. 16:42
|
|
MileyCyrus40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 164682 offline
|
Nekem nagyon tetszik!Tehetségesek:)
2011. december 02. 17:11
|
|
szerelem117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 36 Azonosító: 162646 offline
|
Nemértem,hogy,miért ilyen a hangjuk de mind1 az a fontos,hogy tök jó lett!Legalabbis syerintem!
2011. december 02. 17:12
Sztem is nagyon jóó!! :DDD Imádom a B2st-et és a 4-minutot is... Ijj.... Nagyon cool. Az MV is klassz, de a négy szám amit megtaláltok itt úúhh az hát valami eszméletlen jó. http://majimak-kiss.net/
2011. december 02. 17:12
Imááádom♥Fantasztikus,leirhatatlanul jó,gyönyörűséges,Hyunseung olyan mint egy alien,de irtó cuki,Hyuna hizza a formáját,vagyis szexi mint mindig:DA szám a legújabb szerelmem :x Hyuna-t asszem mostantól kezdem kedvenc énekesnőmnek tekinteni,és Hyunseung pedig megint kezd az egyik nagy kedvencem lenni~
Trouble maker fighting♥
Trouble maker fighting♥
2011. december 02. 17:14
Jaa és aki lefikázza őket azokkal nem tudom mit fogok csinálni! :DDD
2011. december 02. 17:14
|
|
szerelem117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 36 Azonosító: 162646 offline
|
miét ilyen jó a hangjuk*
szerintem*
Bocsánat a hibákért de a net megvan bolondulva!
szerintem*
Bocsánat a hibákért de a net megvan bolondulva!
2011. december 02. 18:13
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Nekem nem tetszik. Semmi különleges, teljesen közönséges szám, nem jó. Brrr... és a csaj kék szeme.. soha nem láttam még ferde, kék szemű embert :S Ijesztő..
2011. december 02. 18:16
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Na akkor azért volt az a MAMA-s előadás ilyen amilyen
Csodálkoztam is h Hyunseung hirtelen ilyen bevállalós lett, de akkor erről van szó, és szerintem nagyon jól összeillenek
Mellesleg meg a szám a mostani egyik kedvencem, első hallásra beleszerettem, imádom benne a fütyürészést
Na a lényeg h nagyon jó párosról beszélünk mind a zenében, na meg amúgy is
2011. december 02. 18:18
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
A szám nagyon jó, imádom^^ Az előzetes nekem nem volt elég, amíg nem jött ki a klip, MP3ban hallgattam.:3 Hyunseung-ot imádom, gyönyörű a hangja + még rohadt helyes is.*-* Hyuna-t még mindig nem bírom, de ez magánvélemény. De ettől függetlenül a klip nagyon tetszik, ahogy a szám is.*__*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: