Starity

Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 03. 11:07 #141
ildiko123
ildiko123
visszatérő vendég

Státusz♥Niall Horen♥Łove ♥:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 109
Csatolások: 155
Azonosító: 155424
imedom szerintem gag egyik legjobb klipje
2011. december 03. 11:31 #142
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Hozzászólás: 236
Csatolások: 16
Azonosító: 146132
nagyon érdekes lett, tetszik. Teljesen más mint más pop zenei videoklipp smileeee.gif
2011. december 03. 11:35 #143
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Appalache @ 2011.12.03. 10:01)
ophely88, szerintem túlreagálod, eltúlzod a dolgot. A dalszöveget speciel én akkor tartom művészinek, ha szinte már költői képek (metaforák, szép, igényes hasonlatok, meghökkentő jelzők, stb.) találhatók benne. Enrique Iglesias dalszövegei (You're so damn pretty, etc.) például egyáltalán nem esnek ebbe a kategóriába, ahogy sok más előadóművészé sem. Lady Gaga dalait azért szeretem, mert nem átlagosak, nem egyértelműek a dalszövegek (pl. Edge of Glory). Van benne művészi, elég sok, bár a kinézetével gyakran túlzásokba esik, de igenis tehetséges. A művészetet nem lehet ilyen kategóriákba sorolni az én látásmódom szerint, mint ahogy te tetted. A barokk régen volt. Még az avantgárd is. Minden újabb művészi korszakra azt mondták az elején, hogy baromság, nincs értelme, nem művészet. Aki ismeri a dadaizmust, az még ma is elgondolkodik rajta, hogy hogy a fenébe lehetett kiállítani egy vécécsészét és művészetnek hívni. De az volt.
Beyoncé és Bruno Mars számai azért jelentenek sokat számomra, mert a szerelmet olyan nyelvbe öntik, ami nem egyértelmű. Mindketten olyan metaforákat használnak, hogy csuda. Nem csak összedobták, mint a korábban említett Enrique és társai (egyes mai rapperek, Pitbull, stb.)
Régebben mást jelentett a művészet a zenében, de azért mára sem halt ez ki, csak átalakult. Fel lehet azért népszerű énekesek dalaiban is fedezni a művészi vonásokat, így Gagáéban is. Hát, én ilyen szemmel nézem a mai zenei alkotásokat. smileeee.gif

Szerintem nem reagálom túl. Kezdő vagyok, ez nem az én világom de mostmár esküszöm érdekel, hogy hol ebben az irodalom vagy művészet, hol vagy hogy nyilvánul meg. A művészeti látásmódból több is van, most ne azon akadjunk ki, hogy van-e ilyen van olyan látásmód, mert mindenki másképpen látja a dolgokat, engem az érdekel, hogy neked ebben mi a művészet. Látom kiemeled a dalszöveget. Az nem átlagos, az biztos, de akkor ezúttal az Evanescence banda dalait és Eminek számait is lehetne művészinek nevezni. Félreértés ne essék, én olyan ember vagyok, aki mindent értékel, mindenféle művészetet, csak nem mindet szeretem. A dalszövegben egyetértek, hála Istennek különbözik a többitől. Nem célom senkit sem megbántani de nekem ez a gondolkodás magas és ha az amcsi jónép olyan nagy szavakkal dobálózik, mint korszakalkotó és művészi, akkor énis tudni akarom, hogy miről van szó. Remélem nem beszéltünk el egymás mellett. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2011. december 03. 11:52 #144
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett. smileeee.gif)
2011. december 03. 12:12 #145
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (ophely88 @ 2011.12.03. 11:35)
Szerintem nem reagálom túl. Kezdő vagyok, ez nem az én világom de mostmár esküszöm érdekel, hogy hol ebben az irodalom vagy művészet, hol vagy hogy nyilvánul meg. A művészeti látásmódból több is van, most ne azon akadjunk ki, hogy van-e ilyen van olyan látásmód, mert mindenki másképpen látja a dolgokat, engem az érdekel, hogy neked ebben mi a művészet. Látom kiemeled a dalszöveget. Az nem átlagos, az biztos, de akkor ezúttal az Evanescence banda dalait és Eminek számait is lehetne művészinek nevezni. Félreértés ne essék, én olyan ember vagyok, aki mindent értékel, mindenféle művészetet, csak nem mindet szeretem. A dalszövegben egyetértek, hála Istennek különbözik a többitől. Nem célom senkit sem megbántani de nekem ez a gondolkodás magas és ha az amcsi jónép olyan nagy szavakkal dobálózik, mint korszakalkotó és művészi, akkor énis tudni akarom, hogy miről van szó. Remélem nem beszéltünk el egymás mellett.  smileeee.gif

Evanescence és Eminem, őket is tisztelem! Ez még rímelt is valamennyire. Egyébként értem mint akadtál ki, a korszakalkotót én is vitatnám, de a művészi mellett továbbra is kitartok smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 03. 12:13 #146
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Appalache @ 2011.12.03. 10:01)
ophely88, szerintem túlreagálod, eltúlzod a dolgot. A dalszöveget speciel én akkor tartom művészinek, ha szinte már költői képek (metaforák, szép, igényes hasonlatok, meghökkentő jelzők, stb.) találhatók benne. Enrique Iglesias dalszövegei (You're so damn pretty, etc.) például egyáltalán nem esnek ebbe a kategóriába, ahogy sok más előadóművészé sem. Lady Gaga dalait azért szeretem, mert nem átlagosak, nem egyértelműek a dalszövegek (pl. Edge of Glory). Van benne művészi, elég sok, bár a kinézetével gyakran túlzásokba esik, de igenis tehetséges. A művészetet nem lehet ilyen kategóriákba sorolni az én látásmódom szerint, mint ahogy te tetted. A barokk régen volt. Még az avantgárd is. Minden újabb művészi korszakra azt mondták az elején, hogy baromság, nincs értelme, nem művészet. Aki ismeri a dadaizmust, az még ma is elgondolkodik rajta, hogy hogy a fenébe lehetett kiállítani egy vécécsészét és művészetnek hívni. De az volt.
Beyoncé és Bruno Mars számai azért jelentenek sokat számomra, mert a szerelmet olyan nyelvbe öntik, ami nem egyértelmű. Mindketten olyan metaforákat használnak, hogy csuda. Nem csak összedobták, mint a korábban említett Enrique és társai (egyes mai rapperek, Pitbull, stb.)
Régebben mást jelentett a művészet a zenében, de azért mára sem halt ez ki, csak átalakult. Fel lehet azért népszerű énekesek dalaiban is fedezni a művészi vonásokat, így Gagáéban is. Hát, én ilyen szemmel nézem a mai zenei alkotásokat. smileeee.gif

Nem kedvencem Ákos sem, de nincs is vele különösebb bajom. Neki is olyanok a dalszövegei, hogy kétértelműek, tele vannak metafórákkal, utalásokkal és jól hangzó rimekkel, frázisokkal - de összességében ha egyben nézed és nem csak a sorokat vagy versszakokat - valójában nem mond semmit ő sem.
Talán a csillámporhoz tudnám hasonlítani amit az ember szemébe szórnak, egy pillanatra elfedi a hallgatása a valóságot, de aztán lehullik az arcod elől ha elgondolkozol a szövegén.
Hm, nocsak, nekem is vannak jó frázisaim biggrin.gif Lehet megpróbákozok a popszakmával a 3. X-Factorban. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, num1Kolosszus, An_d_a, Appalache
2011. december 03. 12:18 #147
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.03. 12:13)

Hm, nocsak, nekem is vannak jó frázisaim biggrin.gif Lehet megpróbákozok a popszakmával a 3. X-Factorban. rohog.gif

Én leszek az első, aki szavaz rád SMS-ben és tartok egy nagy transzparenst is a kezemben 'TOTO for the win' felirattal rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, num1Kolosszus, Glamster, kriszti145
2011. december 03. 12:36 #148
Debby_Ryan
Debby_Ryan
új tag

StátuszSenki sem tökéletes.. Belőlem pl. hiányoznak a hibák.
Hozzászólás: 98
Azonosító: 164279
Akinek nem tetszik ne hallgassa ennyi smileeee.gif
2011. december 03. 12:41 #149
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (ophely88 @ 2011.12.03. 12:18)
Én leszek az első, aki szavaz rád SMS-ben és tartok egy nagy transzparenst is a kezemben 'TOTO for the win' felirattal  rohog.gif

Köszi előre is, lehet, hogy 1 év múlva már Gaga és bandája lesz az előzenekarom rofl.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, num1Kolosszus, kriszti145, Appalache
2011. december 03. 12:49 #150
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.03. 12:41)
Köszi előre is, lehet, hogy 1 év múlva már Gaga és bandája lesz az előzenekarom rofl.gif

Oh, yes. Hajrá TOTO rock.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Glamster, _ToTo_, kriszti145
2011. december 03. 13:29 #151
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Más lett, mint a többi, de tetszik
2011. december 03. 14:13 #152
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Amúgy Gagának milyen metafórái vannak? blink.gif
Mert én ugyan nem látom, pedig szinte az összes létező számát lefordítottam.

Monster
"(...)
Nézz rá
nézz rám
ez a fiú rossz
És őszintén
ő egy farkas álruhában
de nem tudom megállni eme hazug szemek bámulását

Megkérdeztem barátnőmet, hogy látott-e téged ezelőtt,
ő motyogott valamit, ameddig a padlón voltunk, bébi
Mi nem biztos, hogy b.sztunk, nem nagyon emlékszem
de valami azt súgja nekem, őt láttam, igen
(...)"

Dance In The Dark
"(...)
Szilikon,
Sósav,
Méreg

Fecskendezd belém
bébi, szabad k.rva vagyok
én szabad k.rva vagyok

Néhány lány nem táncol ritmusra,
Ők nem hagynak el, de vissza sem néznek soha,
A lány nagyon szép, de a barátja szerint ronda,
ő ronda, ő ronda, ő ronda,
Ahogy öltözködik az
Ronda, ronda, ronda, ronda,

Bébi a sötétben szeret táncolni,
mert a pasija mindig lenézi,
Bébi a sötétben szeret táncolni
(...)"

Speechless (személyes kedvencem smileeee.gif )
"(...)
Már nem hiszek neked,
amikor rám nézel,
azokkal a James Dean csillogó szemeiddel.

A szűk farmerod, hosszú hajad,
hazugságaiddal homályosul a cigaretta füstben

Helyre hozhatjuk?
Akkor is, ha már darabokra esett?
Amikor ütöttél, az is csak vicc volt?
(...)"

Lenne még több száz példám, viszont egyelőre szerintetek ebben van bármilyen használható, értékes vagy éppen irodalmi hasonlat? A megkívánt minimum mellett, hiszen Gaga sem akar egy Rebecca Black - Friday minőségű számot kiadni.. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, num1Kolosszus
2011. december 03. 14:14 #153
Appalache
Appalache
ToTo, azért nem csak a metaforákra vadászom ám, a mélyére is nézek a dolgoknak biggrin.gif Ha valami túl sok, túl "csillámporos", ahogy te írtad, az már nekem sem jön be. A mai magyar dalszövegek többsége meg egyáltalán nem mond semmi újat (tömegrímek), de erről zengtem már szózatot egy másik cikknél.
Amúgy elmennék a koncertedre, de csak ha ingyé lesz biggrin.gif
2011. december 03. 15:12 #154
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Appalache @ 2011.12.03. 14:14)
ToTo, azért nem csak a metaforákra vadászom ám, a mélyére is nézek a dolgoknak biggrin.gif Ha valami túl sok, túl "csillámporos", ahogy te írtad, az már nekem sem jön be. A mai magyar dalszövegek többsége meg egyáltalán nem mond semmi újat (tömegrímek), de erről zengtem már szózatot egy másik cikknél.
Amúgy elmennék a koncertedre, de csak ha ingyé lesz biggrin.gif

Gagánál sok esetben nem is a szöveg túl 'csillámporos' hanem a körítés, a klip és a hype.

A koncert nem lesz ingyenes, de aki megérdemli kap majd tiszteletjegyet rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88
2011. december 03. 15:14 #155
- törölt felhasználó -    
Ez a nő nem tud egy értelmes kisfilmet legyártani?? blink.gif blink.gif
2011. december 03. 15:18 #156
Appalache
Appalache
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.03. 15:12)
Gagánál sok esetben nem is a szöveg túl 'csillámporos' hanem a körítés, a klip és a hype.
A koncert nem lesz ingyenes, de aki megérdemli kap majd tiszteletjegyet rofl.gif

És én kapok? rolleyes.gif biggrin.gif
2011. december 03. 16:29 #157
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Appalache @ 2011.12.03. 15:18)
És én kapok?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Feltétlenül beer.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Appalache
2011. december 03. 17:15 #158
Appalache
Appalache
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.03. 16:29)
Feltétlenül  beer.gif  thumbsup.gif

Akkor jó. Ha akarod, megdobálom az előzenekarocskát paradicsommal biggrin.gif
2011. december 03. 18:49 #159
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Istenem de jó lett!biggrin.gif Olyan jól táncol!!!!biggrin.gif thumbsup.gif És ez a hang....annyira imádom!biggrin.gif
2011. december 03. 19:56 #160
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
Hmmm..a dal egész jó, nincs vele bajom, de a klip nagyon eltúlzott. Minek 13 perc? Ebből simán lehetett volna csinálni egy olyan 8-9 perceset csinálni, ha PROFIVAL dolgozik. Ahozt képest hogy amatőr elég jó! Nekem a 11:20-től kezd tetszeni a végéig., bár a legvégét nem értem! pardon.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok