Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 22:46
|
|
cyelovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 210 Csatolások: 0 Azonosító: 139664 offline
|
Szerintem ez a szám is nagyszerű volt mint a többi...igaz hogy a klipjei mindig furcsák de ez ettől ilyen jó...:)Mindig mutat ujjat, és ez benne a legjobb...
2011. december 02. 22:51
Idézet (raguza @ 2011.12.02. 22:36)
Gaga egy új oldalát mutatta be nekünk nem véletlen hogy ő az univerzum királynője, aki nem érti az tanuljon angolt vagy irodalmat mert teli van olyan dolgokkal amit csak mi művészek értünk, és gaga a legnagyobb művész , ő nem egy popsztár!!
"Az univerzum királynője"?! Ugye azért megengeded, hogy számomra csak egy maskarás popsztár lehessen?!
Nem kell angol ECL nyelvvizsgával rendelkezni, hogy megértse a többség a bagatell dalszöveget, viszont neked, mint kérdéses művésznek, mit üzen pl. ez a dal szemantikailag?
2011. december 02. 23:12
Láttam már jobbat is Gagától. De 13 perces videó? Hát én abból 7 percet ha végig néztem, de azt is úgy, hogy többször beletekertem. Ez sem lett egy remekmű, a szám meg szerintem egyáltalán nem lett jó. Már 10szer is meghallgattam, de egyszerűen nincs meg benne az a tipikus Gaga féleség. Nem tudom, lehet, hogy ezzel csak én vagyok így de én többet vártam volna most tőle. És azt sem nagyon értem, hogy minek ilyen hosszú klip egy normális 3 perces videóhoz?
2011. december 02. 23:14
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Gaga egy új oldalát mutatta be nekünk nem véletlen hogy ő az univerzum királynője,
UNIVERZUM?
2011. december 02. 23:49
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
jó szám és a klip is jó! az ilyen hosszú klipek csak Gaga-nak állnak jól. El tudnátok képzelni Adele-t vagy Bruno mars-t ilyen hosszú klippel? mert én nem.és az is biztos hogy Gaga egy olyan ösvényt taposott ki amit sokan nem mertek volna megtenni és ezért sokak imádják és utálják.
2011. december 03. 00:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Aki még mindig abban a tévedésben van, hogy gaga az univerzum királynője, az nézze meg ezt a vidaót és rájön, hogy ő maga és a gagája is egy nagy semmi, egy porszemmel sem ér fel az univerzumban, ahogy senki más sem ...
A személyeskedőknek ment a beutaló, várunk vissza benneteket jövőre ...
A személyeskedőknek ment a beutaló, várunk vissza benneteket jövőre ...
7 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Glamster,
ophely88,
Grace Benning,
num1Kolosszus,
Appalache,
An_d_a
2011. december 03. 07:36
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Gaga egy új oldalát mutatta be nekünk nem véletlen hogy ő az univerzum királynője, aki nem érti az tanuljon angolt vagy irodalmat mert teli van olyan dolgokkal amit csak mi művészek értünk, és gaga a legnagyobb művész , ő nem egy popsztár!!
Tényleg anélkül, hogy valami rosszat is mondanék, szerinted mi ebben a művészet? Valami 'művészeti korszakot' kellene észrevenni benne? Van benne valahol valami 'barokk' például? Hol ebben az irodalom? Talán meg van benne említve Sheakespeare neve vagy van benne valahol alliteráció? Maga a dal új irodalmi 'korszakot' nyitott? De mivel? Kérdem én. Én tudok angolul, elég jól, megértem a dalszöveget és látván ezzel együtt a klipet, nekem úgy esik le, hogy van egy bátor és őrült nőnk a videóban, akinek rossz napja van vagy csak elmesél egy történetet arról, hogy neki lehet azt megtenni, amit szeretne. A cím is elég érdekes. Kihez akar akkor hozzámenni? Ha szerinted ehhez irodalom kell, az irodalomban az éjszaka jelenthet rossz, idős vagy partizós embert, elmúlást, bulit, a lélek és test megnyugvását is, de ebben az esetben új értelmet nyer a marry szó is ebben a szóhasználatban és kontextusban, belenyugvást a dolgokba, új dolgokba való belevágás, de talán én látom rosszul. A klip eleje tényleg elég 'művészi' lett a maga módján, a zongora és a balett, gondolom mindkettővel próbálkozott a videóban és nem lett belőle sztár ?? a videóban, de talán rosszul értelmezem a dolgot, cáfolj meg. Tényleg, minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy te hogyan elemeznéd ezt a videót, hol van ebben az irodalom és mit jelent a dalszöveg igazából. Elolvastam a cikket, megértettem, hogy a történet mit takar, de én a TE véleményedre vagyok kíváncsi. Nem a nyers fordításra vagyok kíváncsi, azt megértem alapból. Egyetlen 'irodalmi' utalást találtam a videóban, nem tudom miért, de ez a kocsis rész a videóban a Tetovált lány című filmre emlékeztetett (svéd változat, az eredeti).
2011. december 03. 09:56
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nekem az a legnagyobb bajom vele h az elején ott van az a 10 percnyi baromság aztán mikor végre jön a zene az alatt megint 3 perc baromság megy.
2011. december 03. 10:01
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
ophely88, szerintem túlreagálod, eltúlzod a dolgot. A dalszöveget speciel én akkor tartom művészinek, ha szinte már költői képek (metaforák, szép, igényes hasonlatok, meghökkentő jelzők, stb.) találhatók benne. Enrique Iglesias dalszövegei (You're so damn pretty, etc.) például egyáltalán nem esnek ebbe a kategóriába, ahogy sok más előadóművészé sem. Lady Gaga dalait azért szeretem, mert nem átlagosak, nem egyértelműek a dalszövegek (pl. Edge of Glory). Van benne művészi, elég sok, bár a kinézetével gyakran túlzásokba esik, de igenis tehetséges. A művészetet nem lehet ilyen kategóriákba sorolni az én látásmódom szerint, mint ahogy te tetted. A barokk régen volt. Még az avantgárd is. Minden újabb művészi korszakra azt mondták az elején, hogy baromság, nincs értelme, nem művészet. Aki ismeri a dadaizmust, az még ma is elgondolkodik rajta, hogy hogy a fenébe lehetett kiállítani egy vécécsészét és művészetnek hívni. De az volt.
Beyoncé és Bruno Mars számai azért jelentenek sokat számomra, mert a szerelmet olyan nyelvbe öntik, ami nem egyértelmű. Mindketten olyan metaforákat használnak, hogy csuda. Nem csak összedobták, mint a korábban említett Enrique és társai (egyes mai rapperek, Pitbull, stb.)
Régebben mást jelentett a művészet a zenében, de azért mára sem halt ez ki, csak átalakult. Fel lehet azért népszerű énekesek dalaiban is fedezni a művészi vonásokat, így Gagáéban is. Hát, én ilyen szemmel nézem a mai zenei alkotásokat.
Beyoncé és Bruno Mars számai azért jelentenek sokat számomra, mert a szerelmet olyan nyelvbe öntik, ami nem egyértelmű. Mindketten olyan metaforákat használnak, hogy csuda. Nem csak összedobták, mint a korábban említett Enrique és társai (egyes mai rapperek, Pitbull, stb.)
Régebben mást jelentett a művészet a zenében, de azért mára sem halt ez ki, csak átalakult. Fel lehet azért népszerű énekesek dalaiban is fedezni a művészi vonásokat, így Gagáéban is. Hát, én ilyen szemmel nézem a mai zenei alkotásokat.
2011. december 03. 10:02
Nekem tetszik a klip, de tényleg volt már jobb is.
2011. december 03. 10:16
Nagyon jó a szám meg a klipp is!!!!
(A pucér jelenet tényleg picit undi .)
(A pucér jelenet tényleg picit undi .)
2011. december 03. 10:44
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
imádom a klipet *.*
a végét mondjuk nem értem, nem tudom hogy illeszkedik a kliphez, de a többi 5*.
a végét mondjuk nem értem, nem tudom hogy illeszkedik a kliphez, de a többi 5*.
2011. december 03. 10:55
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
_ToTo_
Egyetértek
Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.