Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 18:06
|
|
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline
|
szerintem ez nagyon jó lett (L) télleg!!:$$ én a zenét is nagyon szeretem és ez a klip hozzá... nagyon el lett találva:D kicsit hosszú..de hát ezt már megszokhattuk tőle:''D *Gaga*
2011. december 02. 18:12
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Hát mit ne mondjak...nekem a klip nem tetszett, de ez saját vélemény, ellenben nem szólom le, és jónak tartom mert van miértje, de attól még személy szerint nekem nem tetszik
Viszont a számot imádom, már régóta hallgatom és megunhatatlan, GaGa pedig egy zseniális személyiség még mindig, legalábbis számomra abszolút
2011. december 02. 18:19
Tök jó lett! Csak az eleje (8 perc xD) kicsit hosszú!
2011. december 02. 18:27
|
|
Dream Angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 164661 offline
|
Ez tök jó lett.
Gratulálok Gaga!
Gratulálok Gaga!
2011. december 02. 18:28
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Nekem az a kedvenc számom tőle,de a klippel kapcsolatosan pedig annyit mondanék,hogy a kevesebb néha több
2011. december 02. 18:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez valami tragédia, remélem sosemlátom újra, egyszer muszáj volt lenyomni, hogy ne mondjátok, hogy látatlanban fikázom. Ne rendezzen többet, de ha kérhetem ne is énekeljen
2011. december 02. 19:00
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
SZerintem nagyon jó lett
2011. december 02. 19:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (bee928 @ 2011.12.02. 18:57)
_ToTo tőled nemis vártunk más vélemény! Főleg ha Gagáról van szó!
Nem baj
Ha a Yoü & I vonalon mozogna és jobban eröltetné a hangszeres (értsd: gitár, zongora) számokat a gagyi tuc-tuc helyett akkor alulról becsúszna nálam az 'elmegy' kategóriába. Viszont még ebből is levonna ez a túlsztárolás, túlhypolás és botrányhősködés.
2011. december 02. 19:04
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Azt hiszem, ezt meg kell nézni még egy párszor az embernek, hogy megértse... Csak néztem-néztem a számlálót a monológnál, és azt gondoltam egy idő után, hogy ha így halad, nem fog beleférni maga a dal...
Szerintem az egész elég lett volna onnan, ahonnan már énekelni kezd. Én nagyon szeretem a lányt, és elhiszem, hogy szívét-lelkét beleadta ebbe az egészbe, és becsülöm is azért, hogy ennyit dolgozott vele, de nem tudom...egyelőre ez most így fura egy kicsit nekem... Talán majd meg kell szokni ezt is, de elsősorban meg kell érteni, hogy mi van, mert abban a majdnem 9 percben az elején sokszor feltettem a kérdést, hogy "mi vvvan?"
Mondjuk az tény, hogy bonyolult egy nő, ha csak simán alapjáraton nézzük...meg kell szokni ezeket, nem enyhén, amiket kiad.
2011. december 02. 19:14
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
CSODÁLATOS!
INSPIRÁLÓ!
GYÖNYÖRŰ!
A legtehetségesebb a galaxisban!!!
GAGA
INSPIRÁLÓ!
GYÖNYÖRŰ!
A legtehetségesebb a galaxisban!!!
GAGA
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: