Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 16:46
|
|
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline
|
ahhoz képest hogy mindenki hogy bevolt zsongva hogy "jujj milyen lehet az új gaga klip" nos amennyire várta mindenki olyan szar lett ... de a zene az jó ... de a klipben én csalódtam nagyon ...
2011. december 02. 16:55
épp olyan unalmas és szar, mint amire számítottam
2011. december 02. 16:59
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Na mindegy..egyébként ez a klip nekem sem jön be!
2011. december 02. 17:01
Inkább nem pazarlok el 13 fontos percet az életemből...
2011. december 02. 17:02
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én imádom, és iszonyat jónak tartom, hogy elmesél egy történetet, bár sajnos nem sok értelme van, mert a zenecsatornák úgyis kivágják :s
2011. december 02. 17:04
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A dal tetszik.De komolyan mondom,már rosszul vagyok ettől a nőtől.Pedig régebben imádtam.Mondjuk a dalait még mindig szeretem.A klipel kapcsolatban nem vagyok meglepve,kb.erre számítottam.
2011. december 02. 17:21
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Ez már sok nekem. Eddig se volt túl kevés, de most... Minek az a kilenc perces bevezető? Halálra lehet unni!
2011. december 02. 17:21
Ezt a klipet nem méltattam végig nézni mert ahogy kezdődik már az unalmas és szörnyű, bele tekertem, talán még ott ahol tornázik tűrhető is, de a szám pocsék. Annyira unalmas klipeket csinál, nem tudom mikor fog már felébredni Gaga abból mély álomból amiben van, felnőhetne végre és csinálhatna egy igényes klipet.
2011. december 02. 17:31
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
a klip olyan volt mint gondoltam. 10 perces, ebből 3 perc zene. most 13 perc, és 3 zene.
az elején gondoltam hogy dejó, ebben biztos sok érzelem lesz. (a számot még nem hallottam azelőtt) Igazából a története tetszik is, de a klip része nem. nem nagyon mesélte el a múltját, mármint lehet látni hogy befesti a haját meg minden ilyesmi, de nem sokat tudhattunk meg. ahoz képest amilyen volt a bevezető.
Gagától a meztelenkedést már megszokhattuk, szóval nekem föl se tűnt hogy van rajta ruha vagy nincs.
Nem lesz a kedvenc számom, de egy valamit azért hozzáfűznék:
Ahhoz képest, hogy 26 éves, én kinézném 36-nak is.... ijesztő, mennyit "öregedett" a sok hülyeségeitől :S
az elején gondoltam hogy dejó, ebben biztos sok érzelem lesz. (a számot még nem hallottam azelőtt) Igazából a története tetszik is, de a klip része nem. nem nagyon mesélte el a múltját, mármint lehet látni hogy befesti a haját meg minden ilyesmi, de nem sokat tudhattunk meg. ahoz képest amilyen volt a bevezető.
Gagától a meztelenkedést már megszokhattuk, szóval nekem föl se tűnt hogy van rajta ruha vagy nincs.
Nem lesz a kedvenc számom, de egy valamit azért hozzáfűznék:
Ahhoz képest, hogy 26 éves, én kinézném 36-nak is.... ijesztő, mennyit "öregedett" a sok hülyeségeitől :S
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. december 02. 17:39
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Sztem nagyon jó lett a klip mert elmeséli a múltját és azt h hogyan jutott el idáig ahol most tart! És ebben a klipben az van benne amit ő akart nem pedig az amit a rendező mond neki! Ja és csak úgy mondnám misssha h Gaga 25 éves és sztem nem néz ki öregebbenek...
2011. december 02. 18:00
Ezt most jól összehozta. Bár csak az utóbbi pár számát szeretem, ezzel most tényleg megfogott.
2011. december 02. 18:06
Szeretem a Lady zenéjét, de a stílusát nem, a hangja csodálatos és a tánctudása is, mint ember sokra tartom és nem, nem vagyok Little Monster! Ez a videó viszont egy nulla!!! Borzalmas, semmi értelme, csalódás, mínusz és még folytathatnám! A dal nagyon tetszik, új kedvenc, de Gaga ne is haragudj ne rendezz több klipet! A Yoü & I-é sokkal jobb volt, érthető, de hülye legyek, ha én ezt értem, hogy mit akart kihozni belőle... Lehet velem van a baj, de ilyen zenéhez ekkora nullát csinálni... A következő remélem értelmesebb lesz!?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.