Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 15:36
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Az eleje műmájer. Bele is pörgettem. A mellét csodálom, hogy kicenzúrázták. Amikor 'ügyeskedik' a müzlivel, azt nem tudom hova tenni. Egyébként csak azt csodálom, hogy úgy néz ki ebben, mint egy ember, és nem úgy, mint egy élien. De egyébként meg unalom dögivel.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 02. 15:43
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Mért van mindenki azon kiakadva, h 13 perces? Emberek! A dal történetét meséli el a klipben.
Nagyon tetszik, főleg a táncos rész a kocsival. Amikor sírt, az olyan szomorú volt:(
Nagyon tetszik, főleg a táncos rész a kocsival. Amikor sírt, az olyan szomorú volt:(
2011. december 02. 15:44
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
imádom ezt a nőt , provokativ és merész enm fél újat mutatni GAGA(L)
2011. december 02. 16:04
|
|
zsolt10zsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 160176 offline
|
Tul sok benne a beszed maskep eleg jo
2011. december 02. 16:06
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Köszönöm prézli, elmondtad amire én is gondoltam. Már rég nem szeretem Gagát, és nem tud olyat csinálni amivel újra szimpatikus lenne. Majd akkor végignézem a klipet, ha leadják a tévében szépen megvágva, mert ehhez nekem nincs türelmem.
prézli
2011. december 02. 16:10
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
öööö ... 
semelyik zenecsatorna se adja le az egész klippet , és ha csak onnan vesszük nem biztos hogy érdekes klip . a szám elmegy , nem a legjobb.
eddig nekem csak 2 száma( vele együtt a klip )tetszet. a Paparazzi (amit már meguntam ) és a Judas
számomra gaga felejthető számokat készít.
semelyik zenecsatorna se adja le az egész klippet , és ha csak onnan vesszük nem biztos hogy érdekes klip . a szám elmegy , nem a legjobb.
eddig nekem csak 2 száma( vele együtt a klip )tetszet. a Paparazzi (amit már meguntam ) és a Judas
számomra gaga felejthető számokat készít.
2011. december 02. 16:16
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
...
Az eleje nagyon unalmas...
Ahogy prézli mondta,műmájer...

Látszik,hogy ő rendezte...
Nem tud azért ő szinészkedni...Ripacs...
sosem birtam ezt a nőt...csak a hülyeségeivel tud kitűnni
Az eleje nagyon unalmas...
Ahogy prézli mondta,műmájer...
Látszik,hogy ő rendezte...
Nem tud azért ő szinészkedni...Ripacs...
sosem birtam ezt a nőt...csak a hülyeségeivel tud kitűnni
prézli
2011. december 02. 16:21
A dal nagyon tetszik,a klipben sok olyan rész van ami nem nyerte el a tetszésemet de összességében nem lett rossz.
2011. december 02. 16:22
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Hát engem nem győzött meg. Volt már ennél jobb klipje és száma is. Az elején az a bevezető nagyon unalmas, attól eltekintve, hogy tetszik a hangja, amikor beszél, de nem értem, hogy minek ennyi. Nem lenne elég 1 perces bevezető? Akkor azt még meg is nézném, mert nincs az a pénz, hogy én végignézzek 9 perc dumálást..
prézli
2011. december 02. 16:23
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
a zene előtti (kórház utáni rész) a legjobb. A müzlis, balettos, zongorás, fürdőkádas...azt kellett volna a zene alá berakni! és pont ez lesz az a rész amit nem adnak le...
Én kicsit elvontabbat vártam, mert én pont ezért szeretem, mert nem lebutított klipeket készít,hanem mer elvontabb témákat boncolgatni és nem minden embernek ugyan azt jelenti, hanem több dolgot tud bele látni! Mindenesetre tetszik a klip! A zene nem a kedvencem, de azt is szeretem! Igaz nem lett annyira elvont (pedig én jobban örültem volna) , de így legalább jobban befogadja a tömeg!
Én kicsit elvontabbat vártam, mert én pont ezért szeretem, mert nem lebutított klipeket készít,hanem mer elvontabb témákat boncolgatni és nem minden embernek ugyan azt jelenti, hanem több dolgot tud bele látni! Mindenesetre tetszik a klip! A zene nem a kedvencem, de azt is szeretem! Igaz nem lett annyira elvont (pedig én jobban örültem volna) , de így legalább jobban befogadja a tömeg!
2011. december 02. 16:28
Szerintem nagyon jó lett! Nagyon megható, és teljesen át lehet érezni, hogy min ment keresztül, és hogy mennyire el volt keseredve. Szép lassan halad előre a történet, jól építkezik a klip, és a végére láthatjuk Gagát (a kék rúzsos rész) amikor már valódi sztár. A végén az a maszkos, űrhangos rész pedig szerintem azt jelképezi, hogy az egész univerzumban ő uralkodik. Az egyik kedvenc részem amikor végeznek a tánc próbánál, és őt mindenki kiközösíti, de amikor elesik a tornadresszes lány ő fölsegíti, és mosolyognak egymásra és jóban lesznek. Az olyan jó volt. De az egész videó tetszett. Kicsit meg voltam ijedve, hogy Gaga rendezi, de nagyon jó lett.
2011. december 02. 16:32
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
A klip egyedi, Gagától nem is vártunk mást, de az eleje unalmas, túl hosszan beszél. A dal tetszik, tetszik a tartalma, a klipnek története van, de kissé elvont. Gaga őrült!
2011. december 02. 16:34
Unalmas, néhány olyan résszel megfűszerezve, amitől a fejemet fogom.
2011. december 02. 16:37
Ilyenkor nem értem, egyesek mit látnak Gaga klipjeiben. Egyszerűen nem értem, mitől lenne ez a videoklip gyönyörű vagy inspiráló. Én úgy kezdtem neki ennek az egésznek, hogy üssekő, most megpróbálok eltekinteni Gaga botrányaitól és csak arra koncentrálni, hogy vajon milyen üzenetet akar átadni ezzel a videóval és ezzel a számmal. Erre pedig azt kapom, hogy zabpelyhet önt magára és egy autó tetején ficánkol. Bár nem találom unalmasnak vagy túl hosszúnak, de nagyon látszik, hogy csak ő, mint amatőr rendező dolgozott rajta, és nem egy profi. Az egyetlen dolog, ami tűrhetővé teszi a klipet, az a vágás és a tánc - bár a koreográfia meglehetősen gyenge -, de a klip kusza tartalma teljesen összezavar, nem látom értelmét az egésznek. Az eddigi klipjei legalább valamennyire összefüggőek voltak, és még ha számomra nem is túl nagy jelentőséggel bíró üzenetet hordoztak magukban, de legalább hordoztak. Ennek a klipnek se füle se farka, és nem tudom ebből hogyan tud bárki is egy mélyebb jelentést kihámozni. Lehet, hogy Gaga számára jelent valamit, de én, mint "hétköznapi tinédzser" nem tudok kivenni belőle semmit, és hogy őszinte legyek, szerintem most már a Little Monsterek is csak bebeszélik maguknak, hogy ennek van bármiféle komolyabb jelentése.
És akkor még a tipikus tucatzenéről és az egyre kevesebb ruharabról még nem is beszéltem, bár igazából az utóbbin már meg sem lepődtem.
És akkor még a tipikus tucatzenéről és az egyre kevesebb ruharabról még nem is beszéltem, bár igazából az utóbbin már meg sem lepődtem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!