Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 14:35
|
|
dorivivi1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 32 Azonosító: 147556 offline
|
Nekem nagyon tetszik de az első 8 perc nem valami izgi mondjuk jó lenne ha érteném amit mond
2011. december 02. 14:43
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Végre!!! :$ Kedvenc!
Nagyon jó lett a klip ^^
Nagyon jó lett a klip ^^
2011. december 02. 14:45
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Hát igen ez határozottan gaga.és sajnos megint csalodnom kellett.nemtudom minek elé a közel 8 perce bevezetö.a magyar zenecsatronák ezt nem fogják egészben leadni az biztos.(modnjuk én ezektöl semmit jót nem várok..)amikortol elkezdöik maga a zene azzal végülis nagy bajom nincs de valahogy máshogy képzeltem.azt nyilatkozta hoyg ezt a dalt new yorkról irta azthittem valahogy majd belerakja.bár amikor táncolnak a végefelé egy hid alatt az jó.meg az égő kocsik de azthittem más lesz na...
2011. december 02. 14:46
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Nekem nagyon tetszik!!! Nagyon művészi lett, és szerintem ennek a klipnek most van valami átvitt jelentése, valami nem tudom, de nagyon elgondolkodtató az egész. Az eleje egy kicsit uncsi, így, hogy mi nem értjük.
IMÁDOM
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Bocs mindenkinek de ez nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet.! ez van nem,annyira kedvelem Gaga-t
Bocs fan-ok.
Minek ilyen hosszú előzetes?Továbbra sem értem..ennek a felét se fogja leadni egy csatorna se.
Hogy rátérjek a dalra és a klippre is,ami pozitívumot mondani tudok az az hogy akad a klippben egy-két szebb jelenet is.Azonban tele van számomra unalmas,jelentéktelen képsorokkal is és most sem maradtak el az olyan jelenetek amiket inkább nem is kommentálnék.Ami meg a dalt illeti,az korábban se tetszett,most sem változott a helyzet.
A rajongók valószínűleg másképp látják de éppen ezért nem kérek kommentárt hiszen az én véleményem ettől még nem változik.Köszönöm.
Hogy rátérjek a dalra és a klippre is,ami pozitívumot mondani tudok az az hogy akad a klippben egy-két szebb jelenet is.Azonban tele van számomra unalmas,jelentéktelen képsorokkal is és most sem maradtak el az olyan jelenetek amiket inkább nem is kommentálnék.Ami meg a dalt illeti,az korábban se tetszett,most sem változott a helyzet.
A rajongók valószínűleg másképp látják de éppen ezért nem kérek kommentárt hiszen az én véleményem ettől még nem változik.Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. december 02. 14:59
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nagyon nem tetszett,de ez is határozottan gaga,és pont ezért nem jött össze nálam.
2011. december 02. 15:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
túl sok a mellédumálás,de ezt leszámitva elég jó
2011. december 02. 15:21
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
nekem tetszett! és most nagyon boldog vagyok, mert a btw-ről ez az első klipje, ami tetszik. Az elképzelés nagyon jó, ha felvenne hozzá egy rendezőt, akkor még jobb lenne, mert ennél jobban is meg lehetne valósítani. A legjobb rész pont a zene beindulása előtti rész, így sajnos pont azt nem fogják leadni a tv-ben, de a többi rész is jó, egyedül a kocsis részek nem tetszenek, meg a végén ez a furcsaság. De összességében azt kell mondjam, hogy jó lett. Azért remélem, a következőt már nem ő fogja rendezni.
2011. december 02. 15:21
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Lady Gagában tényleg nagy adag fantázia, kreativitás és persze jó adag tehetség is rejlik. A klip és a dal is fantasztikus, azt hiszem tényleg átérezhető. Csak egyetérteni tudok az előttem felszólaló sztárokkal.
2011. december 02. 15:25
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
nagyon egyedi és szerintem pontosan ettől ilyen jó! klassz lett Gaga!
2011. december 02. 15:31
Nekem nagyon tetszik!Főleg a "bevezető"!Na ez igazán GaGás!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.