A Vuk eredeti előadója kész beperelni Wolf Katit
2011. december 05. 16:07
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Ahogy Maros Gábor énekli, KLASSZISOKKAL JOBB!!! Összehasonlíthatatlan a kettő. A Wolf Katisat még nem hallottam eddig. De jobb is, mert borzalmas. Egy hamisan éneklő kislány, zeneszerző apucival.
2011. december 06. 09:31
De ez nem ér Kati nagyon tehetséges és szép a hangja! Nem kéne őt beperleniii!!!!!!!!!
2011. december 06. 20:36
jajjj most mi van??? elénekelm, h Fürge róka lábak......hip hop jön Vukk atán beperelnek??? hát ennél nagyobb hülyeséget talán még nem is hallottam!!
2011. december 06. 20:53
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
komolyan az a baja ennek a férfinak ,hogy nem említették meg a nevét csak annyit mondtak ,hogy egy férfi ??? Hát ez nem normális
2011. december 07. 15:40
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
no comment... sztem szánalmas eza pasi.. bár részben igazavan de akkor is -.-
2011. december 07. 15:48
Néhányan itt leírtátok , hogy biztos csak a hírnév kell neki pedig gondoljatok bele te lennél az első aki elénekli aztán meg még 1 valaki és az a valaki pár év múlva híres lesz és azzal fog dicsekedni , hoghy már kis korában is énekelt még hozzá a vukot ami lássuk be nagyon sok gyerek szereti és te rád csak azt mondanák egy férfi/nő az azért gondolom elég rosszul esne nektek úgy hogy én jogosnak tartom ezt az egészet :S
2011. december 07. 20:14
|
|
Roxy bébiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 138411 offline
|
Hát kiskorában igaz tökszép hangja volt viszont tényleg egyetértek Noémiii-vel mert ha ti írnátok egy dalt ami aztán világsláger viszont senki nem tudná ho te írtad és másik elénekli viszont a sajátjaként emlegeti az azért eléggé fáj az embernek nemértem ti hogy éreznétek magatokat ha veletek is ilyen lenne...:SSS
2011. december 07. 20:21
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Roxy bébi @ 2011.12.07. 20:14)
Hát kiskorában igaz tökszép hangja volt viszont tényleg egyetértek Noémiii-vel mert ha ti írnátok egy dalt ami aztán világsláger viszont senki nem tudná ho te írtad és másik elénekli viszont a sajátjaként emlegeti az azért eléggé fáj az embernek nemértem ti hogy éreznétek magatokat ha veletek is ilyen lenne...:SSS
Kérlek, nézzetek egy kicsit utána! A dalt nem Maros Gábor írta, hanem Szenes Iván. Ő csak elénekelte, ahogy Kati. Egyáltalán nincs joga a felháborodásra.
2011. december 07. 21:35
Csávókám az eredeti. Kiscsaj a második.
Ilyen egyszerű. A sok fórumzombi meg divatból védi a retekklubosokat.
Ilyen egyszerű. A sok fórumzombi meg divatból védi a retekklubosokat.
2011. december 18. 13:45
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A kölcsönös tisztelet jár mindkét fél számára. Kati igazán odabiggyeszthetné az EREDETI dal énekesének nevét, mikor róla beszél, nem hinném hogy olyan kiejthetetlen lenne a neve. A beperlés szerintem erős túlzás, de minden más tekintetben egyet értek Maros Gáborral. Katikával mostanában kicsit elszaladt a ló, visszavehetne...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: