A Vuk eredeti előadója kész beperelni Wolf Katit
2011. december 02. 19:06
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Ebbe nincs féltékenység! Azért pereli őt, mert Wolf Kati magáénak tekinti a dalt, ha nem tekintené sajátjának a dalt, akkor nem perelne! Attól, hogy az apja írta a dalt, az nem apuci kicsi lányáé, hanem azé, aki írta, és akit megkérte, hogy legyen az előadót, aki elénekli. Wolf Kati csak másodiknak jött szóval, nagyon nem az ő dala... Maros Gáboré és Wolf apucié.
2011. december 02. 19:31
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Nekem is a Maros Gábor féle verzió tetsziki jobban, meg én is erre emlékesztem, még mikor anyukám azt mondta hogy "amúgy a Vuk dalt Wolf Kati énekli" nem is hittem neki, mert emlékesztem, hogy a mese végén férfi hang énekelte :S
2011. december 02. 19:59
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ez egy elmebeteg..olyan hülyeségeket talált,ki mikor mondta Kati,hogy övé a dal? Mindenki tudja,hogy nem ő a dal szerzője..
2011. december 02. 19:59
Idézet (vanilia lány @ 2011.12.02. 18:12)
Természetesen féltékeny -.- de amúgy ott van Dalszöveg: Wolf Péter (Kati apukája) és ő pedig azt akarta h a lánya énekelje el nem pedig ez a bénaság,de amíg Kati nem lett híres addig "érdekes" eddig nem volt ez úgy-hogy..
Igazad van
2011. december 02. 20:04
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
vanilia lány igazad van
2011. december 02. 20:17
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Ennek a pernek egyáltalán semmi értelme... Maros Gábor így akarja felhívni magára a figyelmet? Mindketten elénekelték a dalt, így mindketten jogosan mondhatják magukénak. A mesében valóban Maros Gábor énekel, de a lemezen már Kati előadásában lehet hallani a dalt. Ha olyannyira pereskedni akar, akkor inkább Kati apjánál kellene kopogtasson. Kati akkoriban még kislány volt, azon kívül hogy elénekelte a Vukot, nem hiszem, hogy sok beleszólása lehetett a dolgokba. Viszont szerintem Maros Gábornak még így sem lenne joga perelni. A dalt Wolf Péter és Szenes Iván készítette, őket illet minden jog ( illetve már csak Kati apját, mert Szenes Iván meghalt
) És ha ők azt akarták, hogy Kati dala kerüljön fel a lemezre, akkor az övé kerül fel, és neki ebbe nincs beleszólása. Szóval Maros Gábor csak hagyja békén Katit! Biztos fáj neki, hogy sokan Wolf Kati előadásában ismerik a dalt, de a per nem megoldás. Ez így alakult, el kellene fogadni.
2011. december 02. 20:31
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
uram isten ezért pereli be??
2011. december 02. 21:51
|
|
Debby_Ryanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 164279 offline
|
Júúúújj!Papot mentőt esetleg?
2011. december 02. 22:25
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ha valóban beperelné Katit, csak magát járatná le.. Igen, Ő énekelte fel anno a dalt, és pl. nekem igenis ha azt hallom, hogy "Vuk dala", Maros Gábor előadása ugrik be, de akkor is.. akkor ha átszámolnánk, 800-900 előadó biztos pereskedhetne, hogy ÚRISTEN! X és Y tehetségkutatóban A és B felénekelte a számát, még a Youtube-on is fent van.. kb. ezt csinálja Maros -.-
2011. december 02. 22:40
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nem értem, ezen mit nem értetek...naná, hogy most került terítékre, mert most lett híres a csaj, azelőtt senki nem tudta h Kati egyszer elénekelte a Vuk dalt...Maros Gábor írta, tehát övé a dal, és pont. Kati meg legalább mondja el a nevét, ha már ennyit emlegetik ezt a témát, mert nekem igenis úgy jött le, h Kati tényleg kisajátítja a dalt. Úgyh jogos. Csak mert nem ismert a csávó, még 1000%-ban neki van igaza.
2011. december 03. 11:15
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Hát ha ezt a hírt nem tudom meg ma akkor biztos hogy valami nagyon rossz történne velem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: