Az eredeti dalt tényleg Maros Gábor énekelte és én is mindig férfi hangra emlékeztem, nem pedig egy lányéra.. Szóval valamilyen szinten neki is igaza van..
A Vuk eredeti előadója kész beperelni Wolf Katit
2011. december 02. 16:37
Álljatok már le, ne a férfit vádoljátok, hogy féltékeny!
Az eredeti dalt tényleg Maros Gábor énekelte és én is mindig férfi hangra emlékeztem, nem pedig egy lányéra.. Szóval valamilyen szinten neki is igaza van..
2011. december 02. 17:11
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Őszintén megmondom ... Én csak a férfi hangra emlékszem ,és nem is tudtam ,hogy van női/lány hang a Vukhoz... Én is fel lennék háborodva ,főleg akkor ,ha a saját dalomat ,egy másik ember sajátjának tekinti.
2011. december 02. 17:15
féltékenység..-.-"
komolyan ezt eddig is megtehette volna.
De nem. Most, hogy Kati híres lett ezért beperli.
szívből gratulálok, "apám"!
nagy az isten állatkertje..
komolyan ezt eddig is megtehette volna.
De nem. Most, hogy Kati híres lett ezért beperli.
szívből gratulálok, "apám"!
nagy az isten állatkertje..
2011. december 02. 17:27
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Istenem! Most azért perel mert Kati is elénekelte kiskorában, és nem név szerint emlegeti őt? Nem emlékszem, hogy valaha mondott olyant Kati, hogy övé a dal, csak azt, hogy az apja zeneszerző, és így felénekelte..
2011. december 02. 17:27
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Féltékeny. Persze, mert írt egy dalt amivel más jól megszedte magát. Hát persze, ez csak biztosan féltékenység...
Megjegyzem ez nem most kezdődött el, csak most lett belőle hír.
Megjegyzem ez nem most kezdődött el, csak most lett belőle hír.
2011. december 02. 17:31
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Én egyetértek gáborral az az ő dala volt.
2011. december 02. 17:31
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
De miért tette volna hisz nem hozta ezt elő eddig senki?
Léptem nyomon azt halljuk hogy Wolf Kati énekelte,és juj már akkor milyen tehetséges volt. Miért nem úgy hozták ezt le,hogy igazából Maros Gáboré a hang,az eredeti amit hallunk,de volt egy változat amin Kati énekelt,mert akkor épp ő volt kéznél,apu dalánál. ennyi. Nincs sértődés egyebek,és mindenki tudja mi a szitu. CSak ne az legyen hogy végülis amit nem ő csinált,ne vele azonosítsák a maiak! Mert én gyerekként láttam még aVuk-ot és abszolúte kis fiúgyermek énekelte.
Léptem nyomon azt halljuk hogy Wolf Kati énekelte,és juj már akkor milyen tehetséges volt. Miért nem úgy hozták ezt le,hogy igazából Maros Gáboré a hang,az eredeti amit hallunk,de volt egy változat amin Kati énekelt,mert akkor épp ő volt kéznél,apu dalánál. ennyi. Nincs sértődés egyebek,és mindenki tudja mi a szitu. CSak ne az legyen hogy végülis amit nem ő csinált,ne vele azonosítsák a maiak! Mert én gyerekként láttam még aVuk-ot és abszolúte kis fiúgyermek énekelte.
2011. december 02. 18:02
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Először is, ez a hír már volt egyszer, még februárban. A pali azóta se perelt, de úgy látszik megint hiányzott neki, hogy kicsit bekerüljön a neve az újságokba.
Többen itt tévedésben vagytok, ha azt hiszitek, hogy a Vuk Maros G. dala, vagy bármi köze lenne hozzá azon kívül, hogy elénekelte. A zenét Wolf Péter szerezte, a szöveget Szenes Iván írta. Az ő daluk, ők rendelkeznek a jogokkal. Maros csak előadta, ahogy Kati is előadta, mindkettőjüknek pont ugyanannyi köze van a dalhoz. Úgyhogy fenyegetőzhet meg szaladhat fűhöz-fához, nem lenne olyan bíró, aki ne röhögné körbe és ne dobná vissza az ügyet azonnal azzal, hogy nincs semmilyen jogalapja.
Gordon: "én gyerekként láttam még a Vuk-ot és abszolúte kis fiúgyermek énekelte" - ezek szerint te valami 3. verziót ismersz, mert a Vuk 1981-es, Maros meg - utánanéztem - 64 éves. 34 évesen kis fiúgyermeknek picikét túlkoros volt, nem?
Többen itt tévedésben vagytok, ha azt hiszitek, hogy a Vuk Maros G. dala, vagy bármi köze lenne hozzá azon kívül, hogy elénekelte. A zenét Wolf Péter szerezte, a szöveget Szenes Iván írta. Az ő daluk, ők rendelkeznek a jogokkal. Maros csak előadta, ahogy Kati is előadta, mindkettőjüknek pont ugyanannyi köze van a dalhoz. Úgyhogy fenyegetőzhet meg szaladhat fűhöz-fához, nem lenne olyan bíró, aki ne röhögné körbe és ne dobná vissza az ügyet azonnal azzal, hogy nincs semmilyen jogalapja.
Gordon: "én gyerekként láttam még a Vuk-ot és abszolúte kis fiúgyermek énekelte" - ezek szerint te valami 3. verziót ismersz, mert a Vuk 1981-es, Maros meg - utánanéztem - 64 éves. 34 évesen kis fiúgyermeknek picikét túlkoros volt, nem?
2011. december 02. 18:05
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
nem mindegy??? mindkettő egyformán cuki
2011. december 02. 18:12
|
|
vanilia lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 164035 offline
|
Természetesen féltékeny -.- de amúgy ott van Dalszöveg: Wolf Péter (Kati apukája) és ő pedig azt akarta h a lánya énekelje el nem pedig ez a bénaság,de amíg Kati nem lett híres addig "érdekes" eddig nem volt ez úgy-hogy......
2011. december 02. 18:17
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez teljesen nevetséges.
2011. december 02. 18:23
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Teljesen igazad van,vanília lány -.-
2011. december 02. 18:32
|
|
Dream Angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 164661 offline
|
Teljes mértékben igazad van Vanilia lány!
2011. december 02. 18:58
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Igazad van vanilia lány, amíg Kati nem lett híres egyáltalán nem érdekelte ki énekelte eredetileg a dalt, csak most, amikor Kati híres lett és most ő is híres akar lenni valamilyen szinten.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: