Rajongók szervezik Enrique Iglesias magyarországi koncertjét
2011. december 01. 21:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.01. 13:58)
átgondolva ez majdnem olyan tragikus, mint amikor Isaura felszabadítására gyüjtöttek pénzt
Összeszednek majd egy halom 'aláírást' aztán a fele sem fog elmenni ...
Összeszednek majd egy halom 'aláírást' aztán a fele sem fog elmenni ...
Erről van szó. Boldog-boldogtalan aláírja, aztán a harmada, ha ott lesz... Vagyis gyanús megint a bukta a szervezőknek...
Én nagyon kedvelem Enriquét, de ha jönne sem mennék el a koncertjére, ez tuti, úgyhogy ebből kifolyólag biztosan nem is írom alá. És nem azért, mert buncow vagyok és nem akarok segíteni azoknak, akik elmennének rá, de "kamuból" nem fogom "alávésni a nevem".
Amúgy én is a régi dalait preferálom. Ez az új style nem igazán tetszik. Megvan a legutóbbi lemeze is ennek ellenére, MEGVÁSÁROLTAM, de ettől még nem igazán az én szájízem.
2011. december 01. 22:55
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Lehet, hogy csak a fele jön el, de majd lesznek olyanok aki nem adták az emailjüket mégis ott lesznek, mert nem is tudtak róla, mindenkit képtelenség elérni magánembereknek, annyit biztos érne mint jó néhány sztár, direkt nem írok nevet akik már tiszteletüket tették nálunk...így véleményem szerint biztos nem lesz bukta
2011. december 02. 15:39
méghogy ennyi pénzért.. más koncerten meg 60 000 egy normális jegy. szerintem nagyin megéri : )
2011. december 02. 16:08
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én is örülnék Enriquének, de a koncertre sajnos úgy se tudnék elmenni, nem kevés pénz 10-20 ezer forint. Persze, van ennél sokkal drágább belépőjegy is, elvégre világsztár, de ezt akkor sem engedhetem meg, sajnos, majd egyszer csak összejön.
2011. december 02. 16:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Enrique Iglesias?!?!?!?! 1 Ft.ot sem fizetnék, de még akkor sem tenném be a lábam, ha nekem fizetnének érte! Nekem ez a nyálas kisfiú nem kell! Viszont, "Savage Garden", The Corrs, Coldplay, Switchfoot, Keane, Ronan Keating ti meg bátran jöhettek!
2011. december 02. 18:24
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Alison Lerman : Én meg ezekért nem adnék 1 forintot sem, de tőlem jöhetnek, nekem nem fáj...ízlés dolga ki-mit szeret. Neked miért fáj, ha nekünk aki szeretik jó lenne? Nem értem ezt a gondolkodást....:S
2011. december 02. 23:38
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
VÉGRE!!! Én tuti csatlakozom, nagyon szeretném ha koncertezne Pesten, TUTI elmennék rá *-* ♥
2011. december 24. 16:44
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Jaj De jó!!!!!!<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: