Rajongók szervezik Enrique Iglesias magyarországi koncertjét
2011. december 01. 18:51
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
én akarom h jöjjön
2011. december 01. 19:22
|
|
EnriqueOnlineHUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 163771 offline
|
Kedves Rajongók! Köszönjük azoknak akik eddig pozitívan állnak a kezdeményezésünkhöz! És köszönjük az eddigi e-maileket! (A félreértések véget, hisz már kaptunk hideget-meleget: az e-mail címeket kizárólag(!) a koncertszervező (Multimedia Agency) iroda kapja meg tőlünk Aki pedig "adathalászattal" (ahogy ezt már megkaptuk) vádolna meg minket, kérdezzen utána telefonon a koncertszervező irodánál hogy valóban mi (EnriqueOnline.hu) állunk-e a dolog mögött, és hogy ők vajon tudnak-e róla...) a A "lehúzó" hozzászólóknak pedig csak annyit üzenünk, hogy mi (EO.hu Adminok) már voltunk a 2009-es pozsonyi koncerten, és dupla annyiba került (jegy + benzin) mint a leendő magyarországi "legdrágább" jegyár! Illetve Amerikában minimum 100.000 ft egy személyes találkozás Enrique-vel, itt pedig néhány szerencsés, akit Fortuna a kegyeibe fogad INGYEN találkozhat Enrique-vel a koncert előtt! Szerintünk itt(!) a nem mindegy!
De aki "vérbeli" rajongó, úgyis ott lenne a koncerten! Mi (EnriqueOnline.hu) mindent megteszünk a koncert érdekében, a többi már csak a rajongókon, azaz rajtatok múlik! Várjuk a további érdeklődő e-maileket! Üdvözlettel: EnriqueOnline.hu szerkesztők
2011. december 01. 19:27
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Én nem annyira szerettem Enrique-t , azért van egypár jó száma amiket szeretek , de nem rajongok érte. De azért szurkolok neki , hogy jól sikerüljön a koncertje. Sok szerencsét kívánok.
2011. december 01. 20:48
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Én személy szerint biztosan ott leszek, és mindent megteszek/megteszünk, hogy létrejöhessen a koncert
Szerintem nem drága a jegy Pozsonyba én is voltam, sokkal drágább volt + utazás, de megérte egy életre szóló élmény volt, és tanúsíthatom Enrique igen, tud énekelni, nem is akárhogyan
_Örömmel olvasom a sok pozitív hozzászólást (remélem emaillel is támogatjátok a koncert létrejöttét). Viszont akik negatívan állnak hozzá, én saját magamból tudok csak kiindulni, rengeteg olyan sztár jött Budapestre akiket nem szeretek, vagy nem is hallottam róluk, mégsem szóltam úgymond be. Hadd legyen öröm azoknak akik mást szeretnek...kinek fáj az, miért? A rádiók rongyosra játsszák a slágereit, sokan szeretik, több mint 10 éve nem járt nálunk, direkt nem akarok más hírességekkel összehasonlítani...Igen legyen már 12 év után Magyarországon is Enrique koncert....
2011. december 01. 20:48
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez a hét vicce
Enrique és ez a diszkós vonalon mozgó új számai meg pláne
ennek ellenére sok sikert kívánok a kezdeményezéshez. Az összefogás egy jó dolog.
2011. december 01. 21:02
|
Loricaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 161695 offline
|
badperfect: Én ugyanúgy imádom a Cosas del Amor-t mint akár a Tonight-ot,még ha teljesen más is a kettő...
És igen, nem mindenki engedheti meg magának,de szerintem egyáltalán nem drága a többi külföldi előadóhoz képest,(sőt!)...
Mindenképp megoldanám valahogy,hogy eljöhessek..
És igen, nem mindenki engedheti meg magának,de szerintem egyáltalán nem drága a többi külföldi előadóhoz képest,(sőt!)...
Mindenképp megoldanám valahogy,hogy eljöhessek..
2011. december 01. 21:14
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mire nem képesek a magyar rajongók. 
Egyébként én is nagyon örülnék, ha Enrique Mo.-ra jönne.
Egyébként én is nagyon örülnék, ha Enrique Mo.-ra jönne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: