Bejelentették az idei Grammy-jelölteket
2011. december 05. 16:43
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
szerintem Adele nem kellet volna ilyen sokat kapjon Gagának többet adtam volna minimum 5 öt hiszen nagyon aktív volt ebbe az évben 1 nagy album 5 kislemez 4 kislemezhez remix lemez 1 nagy remix lemez koncert film. Mondjuk az mtv vma kor is azt mondták hogy Adele tarolni fog és azthiszem 1 et sem nyert
2011. december 05. 16:49
Idézet (botond96 @ 2011.12.05. 16:43)
szerintem Adele nem kellet volna ilyen sokat kapjon Gagának többet adtam volna minimum 5 öt hiszen nagyon aktív volt ebbe az évben 1 nagy album 5 kislemez 4 kislemezhez remix lemez 1 nagy remix lemez koncert film. Mondjuk az mtv vma kor is azt mondták hogy Adele tarolni fog és azthiszem 1 et sem nyert
De jó, hogy nem te döntöd el, hanem a Hangfelvételművészetek és - tudományok Nemzeti Akadémiája.
Azért ne feledd, hogy a mennyiség többnyire fordíttottan arányos a minőséggel szemben!
Az MTV díjakat a gép előtt kockuló fanok szavazzák meg, hogy ki kapja meg, míg a Grammy-t ezzel szemben zeneértők.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 05. 16:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (botond96 @ 2011.12.05. 16:43)
Mondjuk az mtv vma kor is azt mondták hogy Adele tarolni fog és azthiszem 1 et sem nyert
Jó pont, ebben igazad van. A jelölés nem jelent egyértelmű sikert, senki nem garantálja, hogy Adele fog mindent vinni. Nekem az a tippem, hogy Gagád visz mindent
Pandus
2011. december 05. 18:33
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Drága Botond,vedd már figyelembe,hogy Adele és Gaga másfajta zenét játszanak!Adele művész dalokat ír,az érzelmesebb fajtából, Gaga pedig lightosabb,inkább látványra gyúró, szörnyművészeti zenét készít.Félreértés ne essék,nem akarok az Adele-Lady Gaga vitába,fightba beleavatkozni,csupán rá akarok világítani a dolgokra.Akinek nem inge,ne vegye magára.Én mindenesetre drukkolok Adele-nak és Nicki Minajnek.
ophely88
2011. december 07. 13:28
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ügyik nagyon!!!
2011. december 31. 18:40
Legjobb új előadó ... Wiz Khalifa hol marad?
Legjobb rap közreműködés vácc máj ném?Ez most komoly?Motivation,Im On One?Ezeknek tényleg el kéne menniük egy hallásvizsgálatra.Vagy csak alposabban körül kéne nézni YouTube-on.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.