Bejelentették az idei Grammy-jelölteket
2011. december 01. 15:14
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
Az év albuma: Lady Gaga - Born this way
Az év felvétele: Katy Perry – Firework
A legjobb új előadó: Nicki Minaj
Az év dala: Kanye West feat. Rihanna & Kid Cudi – All of the Lights
A legjobb popelőadás(szóló): Lady Gaga – Yoü and I
A legjobb popelőadás (csapat, duó):Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like Jagger
A legjobb rapközreműködés:Kelly Rowland feat. Lil Wayne – Motivation
Remélem ők nyernek!♥
Hajrááá^^
Az év felvétele: Katy Perry – Firework
A legjobb új előadó: Nicki Minaj
Az év dala: Kanye West feat. Rihanna & Kid Cudi – All of the Lights
A legjobb popelőadás(szóló): Lady Gaga – Yoü and I
A legjobb popelőadás (csapat, duó):Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like Jagger
A legjobb rapközreműködés:Kelly Rowland feat. Lil Wayne – Motivation
Remélem ők nyernek!♥
Hajrááá^^
2011. december 01. 15:40
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Adele-nak nagyon örülök, remélem nyeri mindent 
viszont egyetértek Appalache-vel, Rihanna, Katy Perry, Skrillex és Bruno Mars nem tudom, mit keres itt. Helyére jöhetett volna simán Nickelback vagy Evanescence, mindkét bandának jelent meg idén új albuma. mondjuk én Kanye-t sem szeretem, de ismerjük el, hogy azért sokkal jobban érti a dolgát, mint a fentebb említettek.
viszont egyetértek Appalache-vel, Rihanna, Katy Perry, Skrillex és Bruno Mars nem tudom, mit keres itt. Helyére jöhetett volna simán Nickelback vagy Evanescence, mindkét bandának jelent meg idén új albuma. mondjuk én Kanye-t sem szeretem, de ismerjük el, hogy azért sokkal jobban érti a dolgát, mint a fentebb említettek.
2011. december 01. 15:41
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Hajrá Adele!!!!!!
imádom a Someone like you-t remélem ő kap Grammy-t
2011. december 01. 16:21
egyik sem egy nagy szám, közülök adele-t, brunót, pinket meg rihannát úgy, ahogy bírom.
az viszont meglepő, hogy a foo fighters ennyi jelölést kapott. a mai rockzenében ők az egyik legsemmitmondóbbak, egyszerűen nem képesek megújunli. (mondom én, aki alapvetően rockot hallgat, de nem a foo fighters-féléket -.-)
az viszont meglepő, hogy a foo fighters ennyi jelölést kapott. a mai rockzenében ők az egyik legsemmitmondóbbak, egyszerűen nem képesek megújunli. (mondom én, aki alapvetően rockot hallgat, de nem a foo fighters-féléket -.-)
2011. december 01. 17:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2011.12.01. 16:21)
A Foo Fighters egy klasszikus, pont mint a Metallica vagy a Green Day és nem nevezném őket semmitmondónak, én legalábbis nem. A megújulásról pedig csak annyit, hogy nem mindenkinek áll jól a megújulás, nem tudnak vagy nem akarnak megújulni, lényeg a lényegben, hogy ez ELMÉLETILEG egy zenei díjkiosztó és lehet nem érdemelné meg a Legjobb album díjat (ezt nem fogja, mert Gagával szemben senkinek sincs esélye) de a többi kategóriában nyerhetne, hiszen csak egy egy dalról van szó, de teljesen mindegy, mert amíg a nem rock kategóriákban együtt nevezik Gagával és Katy Perryvel, esélye sincs nyerni, szóval ha úgy tetszik, a kocka el van vetve, mindegy, hogy képesek-e megújulni vagy nem. A Coldplay rock kategóriás jelölését nem értem
2011. december 01. 17:17
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
jaj de jó
legjobban Bruno Marsnak örülök
Remélem megnyer majd párat
2011. december 01. 17:21
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Cobain @ 2011.12.01. 16:13)
Foo Fighters 
Én is nekik szurkolok, -noha a Grammy ma már nem sokat ér-, bár utóbbi időben talán kissé sok jelölést kaptak. (mondjuk ez érthető az új lemez miatt.) De inkább nyerjenek ők, mint a Coldplay..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.