Esküvői ruhákban parádéztak az ÖsszeEsküvők arajelöltjei. Csenge, Dóri, Mása, Niko és Renike Benes Anita ruhakölteményeiben igazi menyasszonynak érezhették magukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Patkó Csengét édesapja kíséri oltár elé
2011. december 01. 14:07
Nem _ToTo_, eddig még nem volt rá példa, de valamiért úgy sejtem hogy nem is lesz.
2011. december 01. 14:20
Én nem látom értelmét ennek a műsornak, de az a ruha gyönyörű!!
2011. december 01. 15:06
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Jól látom, hogy ennek a társaságnak még nincs adatlapja? Pedig a műsor lassan véget fog érni. Kapjátok már össze magatokat és csináljatok szerencsétleneknek, hagy jelöljem be őket kedvencnek.
Annyira ezek is celebek, mint a vévések.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. december 01. 15:07
|
kajakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 151491 offline
|
Csak mellékesen jegyzem meg:Csengéhez egyáltalán nem illik Peti.Egy ilyen csőrfős lányhoz egy talpraesett fiú kellene.Petit egy gyenge jellemnek gondolom ,így Csenge keresztbe lenyeli majd reggelire.Amúgy szép a ruha.
2011. december 01. 15:37
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
az a bunko aki a vv nezi!!
az osszeeskuvok sokkal jobb mert erdekesebb es nem kell nezni annak az undorito petinek meg attilanak a bazi nagy fejet!! gazemberek a vvsek!! Csenge egyszeruen gyonyoru szereny egyben korrekt ugyh o es peti kell megnyerje!!<3 <3 <3
2011. december 01. 15:37
szavy!
Ne adjál már ötleteket XD XD
Am néha nézem a műsort, ahhoz képest, h Hajdú vezeti, nem rossz.
Ne adjál már ötleteket XD XD
Am néha nézem a műsort, ahhoz képest, h Hajdú vezeti, nem rossz.
2011. december 01. 15:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Anita, ez aztán az értelmes megnyilvánulás
valaki attól bunkó, mert egy bizonyos műsort néz? gratulálok! ha már itt tartunk, akkor az is bunkó aki a vv-t nézi, meg az is, aki ezt
egykutya, ez a műsor 19, a vv meg egy híján 20...
2011. december 01. 16:06
Úgy sincs az ilyen tévés kapcsolatnak jövője szerintem. Ennyi idő alatt nem lehet megismerni a másikat, főleg nem egy ilyen műsorban.. (bár én egy részt sem láttam belőle, szóval nem tudom ki ő vagy milyen a kapcsolatuk) Sajna lehet, hogy hogyha az életben együtt kell majd élniük akkor csalódni fognak.. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.